ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η λουκανικοπαρέα και τα διαστημικά χοτ-ντογκ

    Ένας ακόμη διαγωνισμός ξεκινάει στο Ανθομέλι, αυτή τη φορά με αφορμή τη σημερινή μέρα, την παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου. Έτσι σε συνεργασία με τις εκδόσεις διόπτρα, σας χαρίζουμε ένα αντίτυπο του δεύτερου βιβλίου της σειράς Διαστημικά Χοτ-Ντογκ με τίτλο “Η λουκανικοπαρέα αντεπιτίθεται”! Και ξέρετε γιατί αντεπιτίθεται; Γιατί στο πρώτο βιβλίο “Ο Κόσμο και η μεγάλη λουκανικοπαρέα”, η παρέα των ηρώων της σειράς βρέθηκε σε άμυνα! Ο Κόσμο και ο φίλος του Χάμφρι βρέθηκαν χωρίς να το θέλουν, εξαιτίας της πριγκίπισσας Μαχαίρως, στα πυρά των φρουρών της κακιάς Βασίλισσας και μητέρας της, ενώ το μόνο που αυτοί ήθελαν ήταν… να πουλήσουν τα νόστιμα και τεράστια χοτ-ντογκ τους! Η προστασία του Γαλαξία, όμως, είναι πάνω απ’ όλα. Για να δούμε όμως τι θα γίνει στο δεύτερο βιβλίο; Ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας τους; Δεν σας κρύβω πως τα διάβασα κι εγώ για να δω τι γράφουν αυτά τα βιβλία του Max Brallier που έχουν τρελάνει τα παιδιά! Αυτό που τα διαφοροποιεί από άλλα βιβλία είναι ο κόμικ χαρακτήρας τους. Δεν είναι απλά μια ιστορία με εικονογράφηση αλλά το κείμενο εναλλάσσεται με κόμικ. Αυτό είναι που ενθουσιάζει τα παιδιά!

    diastimika_hot-dog_3

    Τα βιβλία εξελλίσονται κάπου στον Γαλαξία, σε πλανήτες άγνωστους για μας. Αυτό τα κάνει ακόμη πιο συναρπαστικά και πολλές φορές ανάλογα με τα παθήματα των ηρώων και αστεία.

    diastimika_hot-dog-2

    Απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 12 ετών και μπορούν να διαβαστούν και ανεξάρτητα.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
      Ευχαριστούμε πολύ πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά
      Καλό Πάσχα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης