Διαγωνισμός με δώρο πασχαλινά βιβλία από τις Εκδόσεις Σταμούλη και Άθως Παιδικά

Callie

Σήμερα όπως σας είπε και το πρωί η Κατερίνα είναι η Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου … κι έτσι εμείς για να την τιμήσουμε σας προσφέρουμε 2 διαγωνισμούς και συνολικά σας παρουσιάζουμε 5 παιδικά βιβλία. Ο διαγωνισμός όμως αυτός έχει κάτι ξεχωριστό. Πρώτον έχει την ιδιαιτερότητα ότι τα βιβλία είναι Πασχαλινά και δεύτερον προέρχονται από έναν εκδοτικό οίκο που πρώτη φορά συνεργαζόμαστε και μας ενθουσίασε με την διαφορετική προσέγγιση των βιβλίων που εκδίδει μιας και αποπνέουν μια πιο ρομαντική και θρησκευτική αύρα. Πρόκειται για τις Εκδόσεις Σταμούλης και τις Εκδόσεις Άθως Παιδικά 

diagonismos_ekdoseis_athos_2

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσουμε το Πάσχα που έρχεται και ξέροντας από αυτά που μας λέτε ότι σας αρέσουν πολύ και οι διαγωνισμοί με παιδικά βιβλία, οι Εκδόσεις Άθως Παιδικά προσφέρουν συνολικά 5 αντίτυπα των παρακάτω βιβλίων. (2 θα δοθούν μέσω της κλήρωσης που θα γίνει από το fb και 3 μέσω της φόρμας συμμετοχής).

«Πάσχα στο Ξωκκλήσι» της Κατερίνας Μουρίκη

diagonismos_stamouli_ekdoseis

Το πανέμορφα εικονογραφημένο αυτό βιβλίο είναι για παιδιά από 4-7 χρονών (η Μελίτα που είναι 5μιση το απόλαυσε)  και πρόκειται για την ιστορία μιας μικρής εκκλησσίτσας που τα ζώα σώζουν από το γκρέμισμα. Πρόκειται για μια ιστορία που έχοντας ως σκηνικό την προετοιμασία για το Πάσχα μας διδάσκει την χαρά της ομαδικής δουλειάς και το πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε στόχους.  Μέσα από όμως από τις εικόνες θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε με τα παιδιά για τον επιτάφιο και την Ανάσταση και να θυμηθείτε ίσως και σκηνές από το δικό σας Πάσχα στο χωριό. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν και μερικά παιχνίδια γραφής και διασκέδασης για τους μικρούς αναγνώστες. 

***Θα δοθούν συνολικά 3 αντίτυπα

«Η Μεγάλη Βδομάδα του Νικόλα» της Μαρίνας Παλιάκη-Μπόκια

diagonismos_ekdoseis_stamouli

To μικρό αυτό βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά 3+. Μέσα από τα μάτια του μικρού Νικόλα βλέπουμε να περνάει όλη η Μεγάλη Βδομάδα μέσα από μικρά κειμενάκια, πολλά από αυτά γραμμένα και ως ποιηματάκια. Αν με ρωτάτε ωστόσο, να σας πω ότι αυτό το βιβλίο θεωρώ ότι αποτελεί το έναυσμα για μια απλή και κατανοητή συζήτηση με τα πιο μικρά παιδιά που από τα 3 και μετά είναι σε θέση να καταλάβουν πιο εύκολα την ιστορία του Χριστού και την πορεία του ως την Σταύρωση και να συνδυάσουν αυτή την ιστορία με την επίσκεψή τους στην εκκλησιά. Οπότε ετοιμαστείτε να απαντήσετε σε αρκετές ερωτήσεις τους! 

***Θα δοθεί 1 αντίτυπο

«Το Πρώτο Πάσχα» της Κατερίνας Δανδουλάκη-Χιόνη

diagonismos_ekdoseis_stamouli_3

Για αυτό το βιβλίο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σας το παρουσιάζω μιας και πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο μιας καλής bloggoφίλης μου, της Κατερίνας, κοινώς της Μαμάς για Σπίτι. Χαίρομαι επίσης γιατί αυτό το βιβλίο είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα μιας και πρόκειται για έναν συνδυασμό ανάγνωσης, παιχνιδιού και κατασκευών. Μέσα από τα μάτια του μικρού Βενιαμίν, ενός 10χρονου αγοριού, μαθαίνουμε για την ιστορία του Χριστού από την είσοδό του στα Ιεροσόλυμα έως και την Ανάστασή του. Το βιβλίο περιέχει επίσης εικόνες με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας για να χρωματίσετε και καρτέλες κατασκευών ώστε να αναπαραστήσετε όσα διαβάσατε. 

***Θα δοθεί 1 αντίτυπο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν προχωρήσουμε στα διαδικαστικά θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι όροι των διαγωνισμών έχουν αλλάξει. Πλέον, τα μισά αντίτυπα θα δίνονται μέσω του facebook στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να κάνουν κοινοποίηση και σχόλιο εκεί και τα υπόλοιπα αντίτυπα στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και δεν έχουν facebook (ή ακόμα κι αν έχουν). Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Θερμή παράκληση… όχι διπλές συμμετοχές καθώς θα ακυρώνεστε αυτόματα. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον έναν είτε τον άλλον τρόπο. Ευχαριστούμε!

Επιλέξτε έναν από δύο τρόπους συμμετοχής:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη εδώ και των Εκδόσεων Άθως Παιδικά εδώ.

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε την φωτογραφία του διαγωνισμού.


 ή


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BLOG

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.
  2. Aν έχετε fb κάντε like στις Εκδόσεις Σταμούλη εδώ και στις Εκδόσεις Άθως Παιδικά εδώ.

Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 2 Απριλίου 2017 ως τις 8 Απριλίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. 

Καλή επιτυχία

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr