ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέα για Φωτογράφιση με Μπαλόνια

    Από πάντα μου άρεζαν τα μπαλόνια, τα χρώματα, το παιχνίδι μαζί τους. Μου άρεσε να τα φουσκώνω και μετά να ακούω τον αστείο θόρυβο που βγαίνει όταν τα ξεφουσκώνεις τραβώντας το στόμιό τους. Πάντα ζήλευα τις ωραίες φωτογραφίσεις με μπαλόνια γενεθλίων, με μπαλόνια με ήλιο ή χωρίς. Θεωρώ τα μπαλόνια γενικά ωραίο στοιχείο για γενέθλια (αν και όχι τόσο για βάπτιση!)…για αυτό και το πρώτο πάρτυ της κόρης μου είχε θέμα το Μπαλόνι που τόσο πολύ αγαπούσε όταν ήταν μικρή. Φέτος, λοιπόν, ο άντρας μου, που ξέρει πόσο μου αρέσουν οι εκπλήξεις, μαζί με τις φίλες μου αποφάσισαν να μου κάνουν ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλιά μου. Μπαίνοντας στο σπίτι το στοιχείο που κυριαρχούσε ήταν τα κόκκινα μπαλόνια με ήλιο που ήταν στην οροφή του σαλονιού και οι κόκκινες κορδέλες που έφταναν σχεδόν έως το πάτωμα. Ήταν υπέροχα!!!

    fotografisi_mpalonia_1

    Ξέροντας όμως ότι αυτά τα μπαλόνια διαρκούν σχεδόν 18 ώρες (και έχοντας πάθει το μάθημά μας από ένα πάρτυ που είχαμε κάνει και τα μπαλόνια ξεφούσκωσαν πολύ γρήγορα) έπρεπε να λάβω αποφάσεις πολύ γρήγορα. Την επόμενη μέρα λοιπόν έχοντας πάλι συνεργό τον Κώστα κατεβήκαμε στην αυλή για κάνουμε τη φωτογράφιση που τόσο λαχταρούσα και είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό. Και αφού αλλάξαμε 2-3 σημεία που δεν βόλευαν όπως εγώ τα είχα φανταστεί καταλήξαμε στην πίσω αυλή της πολυκατοικίας με το κρύο να μας δέρνει αλύπητα και τον αέρα να μας παγώνει κυριολεκτικά. Μασάνε όμως οι bloggers, οι άντρες των bloggers και τα παιδιά τους; Οι δικοί μου πάντως όχι! Κάναμε την φωτογράφιση και την κατευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς! 

    fotografisi_mpalonia_4

    Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τα κλικ ήταν πολλά και αν δεν είχε παγωνιά θα ήταν ακόμα περισσότερα. Τα μπαλόνια ανέμιζαν και μπερδεύονταν συνέχεια αλλά εγώ δεν τους έκανα το χατήρι! Ευχαριστήθηκα να ποζάρω και φυσικά ο αντρούλης μου που ξέρει ότι με κάτι τέτοια γίνομαι μικρό παιδί δεν μου χαλούσε χατήρι στο να ξανατραβήξει μια συγκεκριμένη πόζα. 

    fotografisi_mpalonia_7

    Μα δεν είναι υπέροχο αυτό το κόκκινο χρώμα των μπαλονιών; 

    fotografisi_mpalonia_5fotografisi_mpalonia_6

    Φυσικά δεν έλειψαν οι αστείες φωτογραφίες…

    fotografisi_mpalonia

    oι φωτογραφίες με τον Κώστα να γίνεται κι αυτός μικρό παιδί…

    valentines_day

    αλλά φυσικά και οι φωτογραφίες με την Μελίτα μου να χαίρεται κι αυτή μαζί μας.

    fotografisi_mpalonia_3


    ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΔΩ


     

    Τι λέτε θα το τολμήσετε; Αν σας άρεσε η ιδέα μην διστάσετε να την υλοποιήσετε… έτσι ή κάπως αλλιώς! Εμείς είπαμε είμαστε η έμπνευσή σας. Ο καμβάς είναι δικός σας και τα πινέλα οι άνθρωποι σας, τα παιδιά σας, οι φίλοι σας! Και αν το σκεφτείς χρειάζεστε απλά λίγα μπαλόνια. Ευκολάκι; 

    Καλή σας διασκέδαση, 

    Κάλη

    Extra Bonus Photos 

    Παρόλο που πέρασαν τα γενέθλιά μου και ίσως να μην έχει αξία να κάνω πια μια ολόδική τους ανάρτηση, δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα και στις φίλες μου Βέρα και Εύη που για ακόμη μια χρονιά έκαναν τα γενέθλια μου μοναδικά! Βέβαια θα ήθελα να σας πω για να γελάσετε τι έγινε ακριβώς: Παρόλο που όντως δεν είχαν δώσει κανένα στοιχείο αποκάλυψης της έκπληξης… εγώ είχα ένα προαίσθημα ότι ο Κώστας θα οργάνωνε κάτι. Έτσι μπαίνοντας στο σπίτι, είχα ανοιχτή την κάμερα του κινητού να γράψει τους τρελούς που θα φωνάζουν “έκπληξη”! Ε, τόση ήταν η σαστιμάρα τους που με είδαν να μπαίνω με την κάμερα που τελικά μου φώναξαν “έκπληξη” με χρονοκαθυστέρηση, χαχα! Τελικά ποιος έκανε έκπληξη σε ποιον; Το κακό είναι ότι λόγω έλλειψης φωτός δεν φάνηκε τελικά τίποτα στην κάμερα, οπότε δεν έχω οπτικό υλικό. Θα θυμάμαι πάντα όμως την μέρα που έκανα έκπληξη σε αυτούς που θέλαν να μου κάνουν έκπληξη! 

    genethlia_fotografisi_mpalonia

     

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ανυπομονω για τις επόμενες ιδέες για φωτογράφηση που θα δω απο σένα τρελή μου φιλη!! Στα γενέθλια δεν νας έκανες την χάση να σου κάνουμε και τοσο ωραία έκπληξη αλλα οκσε συγχωρούμε!! Χεχε!! Φιλουρες!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης