ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Φτιάχνουμε εύκολα μια χαρούμενη αποκριάτικη στέκα

    Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δεν ξέρω αν σας προλαβαίνω αλλά σας έχω εύκολη ιδέα για να φτιάξετε στα γρήγορα και μόνοι σας (do it your self, DIY που λέμε) μία αποκριάτικη στέκα. Μία χαρούμενη χρωματιστή τρελοστέκα, όπως την ονόμασα! Είναι πανεύκολη και μπορούν να την φτιάξουν ακόμη και τα παιδιά. Θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά! Απόκριες έρχονται! Καιρός για diy! 

    apokria_steka

    Υλικά που θα χρειαστείτε για την αποκριάτικη στέκα:

    Μία μονόχρωμη στέκα (εγώ επέλεξα μία λεπτή μαύρη)

    12 σύρματα πίπας σε διάφορα χρώματα 

    14 πομ πομ σε διάφορα χρώματα

    Ένα μολύβι “κυλινδρικό”

    πιστόλι σιλικόνης/ανταλλακτικά στικ θερμόκολλας

    Εκτέλεση:

    Στο πάνω μέρος της στέκας, στο κέντρο τυλίγουμε τις άκρες από τα σύρματα πίπας δύο τρεις φορές. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κόλλα αλλά αν το κάνουμε θα γίνει πιο γερή.  Προσπαθούμε να μοιράσουμε τα χρώματα ώστε να μην πέσουν δίπλα δίπλα τα ίδια.

    apokria_steka_2

    Ξεκινώντας από κάτω, τυλίγουμε κάθε σύρμα πίπας γύρω από το μολύβι.  Μετά τραβάμε το μολύβι προσεχτικά και μένει το σύρμα σε σχήμα σπιράλ. 

    Κρατάμε δυο ίδιου χρώματος πομ-πομ για το τέλος. Στο πάνω μέρος του κάθε σπιράλ βάζουμε κόλλα με το πιστόλι σιλικόνης και κολλάμε ένα ένα τα υπόλοιπα πομ πομ. Όσο πιο πολύ αντίθεση δημιουργούμε με τα χρώματα τόσο το καλύτερο! Τα δύο τελευταία πομ πομ τα κολλάμε ως φρένο στις άκρες των βάσεων των συρμάτων μας για να μην μετακινούνται. 

    apokria_steka_3
    apokria_steka_1

    Η τρελοστέκα είναι έτοιμη! Εγώ θα τη φορέσω στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μιας και θα βρίσκομαι στο σταντ με τις κατασκευές! Θα φτιάξουμε αποκριάτικες μάσκες με τα παιδιά και όχι μόνο φυσικά!!!  Επανέρχομαι πολύ σύντομα με DIY project από τις στολές που έφτιαξα για τα παιδιά! Έλα… προλαβαίνετε! Οι απόκριες δεν τελείωσαν ακόμη!

    Δείτε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Χειροποίητες αποκριάτικες στολές Τράπουλα και Τραπουλόχαρτο

    Απόκριες χωρίς στολή δεν γίνεται!

    Στολή ζαχαρωτό marshmallow

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Πόσο μου άρεσαν τα σπιράλ σας! Τι ωραία ιδέα!! Φυσικά και προλαβαίνουμε, αλλά και να μην προλαβαίναμε είναι μια super κατασκευή για κάθε μέρα του χρόνου! Και του χρόνου!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης