Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο «Το κρυφό ημερολόγιο»

Kathy

Τι σχέση μπορεί να έχει μια αριστοκρατική οικογένεια στην Αγγλία με μια οικογένεια τσιγγάνων; Πόσο βαθιά και για πόσα χρόνια μπορεί να κρατηθεί ένα μυστικό; Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα ελαφριά αναγνώσματα τότε σίγουρα αυτό το βιβλίο θα σας συνεπάρει. Η συγγραφέας Johanna Lindsey, No 1 συγγραφέας των N. York Times με 60.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, αφιερώνει το βιβλίο της «Το κρυφό ημερολόγιο» στους θαυμαστές των Μάλορι, των πρωταγωνιστών των βιβλίων της.
krifo_hmerologio

Αυτό το βιβλίο είναι το έκτο βιβλίο για την οικογένεια Μάλορι και η αλήθιεα είναι πως όταν το επέλεξα δεν είχα ιδέα πως ανήκει σε σειρά βιβλίων. Ωστόσο δεν χρειάζεται να έχετε διαβάσει τα προηγούμεα βιβλία για να μπείτε στο νόημα. 

Ένα μυστήριο δώρο από άγνωστο αποστολέα εμφανίζεται στην οικία των Μάλορι όταν εκείνοι έχουν μαζευτεί για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Μήπως τελικά αυτό το δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα ημερολόγιο, θα αποκαλύψει αλήθειες που ως τότε υπήρχαν μόνο ως φήμες; Και πώς θα μπορέσουν όλες αυτές οι αποκαλύψεις να αλλάξουν τη ζωή των μελών της οικογένειας διδάσκοντάς τους για τη ζωή; 

krifo_hmerologio_2

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Το βιβλίο της σειρά ELXIS κυκλοφορεί από τις εκδόσεις διόπτρα και στον σημερινό διαγωνισμό κληρώνουμε δύο αντίτυπα του βιβλίου για δύο τυχερούς νικητές. 


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν ξεκινήσουμε το review του βιβλίου θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι όροι των διαγωνισμών έχουν αλλάξει. Πλέον, το ένα αντίτυπο θα δίνεται μέσω του facebook στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να κάνουν κοινοποίηση και σχόλιο εκεί και το άλλο αντίτυπο στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και δεν έχουν facebook (ή ακόμα κι αν έχουν). Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Θερμή παράκληση… όχι διπλές συμμετοχές καθώς θα ακυρώνεστε αυτόματα. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον έναν είτε τον άλλον τρόπο. Ευχαριστούμε!

Επιλέξτε έναν από δύο τρόπους συμμετοχής:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα εδώ

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Προαιρετικά κάντε tag και στους φίλους σας!


 ή


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BLOG

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 28 Φεβρουαρίου 2017 ως τις 8 Μαρτίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr 

 

NIKHTEΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέσω fb: Sofia Tsepa

Μέσω φόρμας συμμετοχής: Λένα Στεργιανού