Διαγωνισμός με δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου»

Callie

Όπως σας έχω πει είμαι καινούργια στον χώρο του «ψυχολογικού θρίλερ». Eξπέρ δεν με λες αλλά μετά από τα βιβλία που έχω διαβάσει έχω αρχίσει να ξεχωρίζω τι είναι αυτό που μου αρέσει ή όχι σε ένα βιβλίο που κρύβει πολλά μυστικά… και αυτό σίγουρα δεν είναι τα πολλά ονόματα (αν και είναι λίγο αναπόφευκτο ώστε να μπερδευτεί και ο αναγνώστης και να χάσει την μπάλα για το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος). Κάτι ακόμα που δεν μου αρέσει είναι οι πολλές πολλές λεπτομέρειες. Κατανοώ ότι και αυτές έχουν λόγο ύπαρξης αλλά υπάρχουν ορισμένοι συγγραφείς που απλά με τρελαίνουν και βαριέμαι αφόρητα (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε). Έτσι, αρκετά επιφυλακτική άρχισα να διαβάζω το τελευταίο βιβλίο του διδύμου Nicci French και ένα έχω να σας πω! Να βράσω τους Σουηδούς και λοιπούς «κρύους» συγγραφείς! Το βιβλίο «Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου» ήταν για μένα μία φοβερή ανακάλυψη (καλά δεν ανακάλυψα και την πυρίτιδα!) ερχόμενη από την βροχερή Αγγλία και φυσικά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

diagonismos_dioptra

 Το «Ρέκβιεμ του Σαββάτου» αποτελεί το έκτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνίστρια της Φρίντα Κλάιν, μιας ψυχοθεραπεύτριας που εδώ και πέντε βιβλία μπλέκει όλο σε μπελάδες! Ωστόσο, είναι μεγάλο τσακάλι, πεισματάρα ε, και λίγο εγγλέζα (καταλάβατε τι εννοώ!) αλλά από εδώ το πάει από εκεί το πάει, τα καταφέρνει θαυμάσια και δεξιοτεχνικά να βρίσκει τον δολοφόνο κάθε φορά. Οχι χωρίς κόστος όμως μιας και αυτή η ίδια έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Το καλό είναι ότι ενώ το συγκεκριμένο βιβλίο έχει πολλά στοιχεία που το συνδέουν με τα προηγούμενα της σειράς διαβάζεται άνετα και ως ανεξάρτητο. Εγώ πάντως αποφάσισα να πάρω όλη την σειρά. Έχω ενθουσιαστεί σας λέω! 

Στο συγκεκριμένο βιβλίο η Φρίντα Κλάιν πρέπει να λύσει το μυστήριο του εγκλεισμού μιας νεαρής κοπέλας σε ψυχιατρείο υψίστης ασφαλείας καθώς συνελήφθησε για τη δολοφονία ολόκληρης της οικογένειάς της.  Μήπως όμως κάτι δεν πήγε καλά στην αστυνομική έρευνα που έγινε τότε, μήπως κάποιος άλλος ήθελε τον θάνατο της οικογένειας; Και πως θα λυθούν όλα αυτά εφόσον η φερόμενη ως δράστης δεν είναι σε θέση μετά από τόσα χρόνια εγκλεισμού να μιλήσει! Η συνέχεια στις σελίδες αυτού του καθηλωτικού και εθιστικού μυθιστορήματος (θα πέσει πολύ ξενύχτι σας λέω!) 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

diagonismos_dioptra_2

Διαγωνισμός

Και όπως κάθε φορά που κάνουμε τη μικρή μας κριτική για ένα βιβλίο που διαβάσαμε σας έχουμε και διαγωνισμό. Οι Εκδόσεις Διόπτρα σας κάνουν δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου έπειτα από κλήρωση.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν ξεκινήσουμε το review του βιβλίου θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι όροι των διαγωνισμών έχουν αλλάξει. Πλέον, το ένα αντίτυπο θα δίνεται μέσω του facebook στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να κάνουν κοινοποίηση και σχόλιο εκεί και το άλλο αντίτυπο στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και δεν έχουν facebook (ή ακόμα κι αν έχουν). Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Θερμή παράκληση… όχι διπλές συμμετοχές καθώς θα ακυρώνεστε αυτόματα. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον έναν είτε τον άλλον τρόπο. Ευχαριστούμε!

diagonismos_dioptra_3

Επιλέξτε έναν από δύο τρόπους συμμετοχής:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα εδώ

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Προαιρετικά κάντε tag και στους φίλους σας!


 ή


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BLOG

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 12 Φεβρουαρίου 2017 ως τις 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr 

NIKHTEΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέσω fb: Μελίνα Χατζηιωαννίδου

Μέσω φόρμας συμμετοχής: Μαρία Καμήλαλη