Αρχική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Προσωπικά Ιδέα για χειμερινή φωτογράφιση

Ιδέα για χειμερινή φωτογράφιση

1
Ιδέα για χειμερινή φωτογράφιση

Όταν τελείωσαν φέτος οι κοινές χριστουγεννιάτικες διακοπές μας με την Κατερίνα και τις οικογένειές μας (για τις οποίες ακόμα δεν σας έχω μιλήσει), ρωτήσαμε τα παιδιά (όπως συνηθίζουμε να κάνουμε) τι ήταν αυτό που τους άρεσε περισσότερο. Μέσα λοιπόν στο top 3 και των τριών ήταν αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως μια “μικρή στιγμή” αλλά τόσο ζωντανή, χαρούμενη και ενθουσιώδης. Ήταν η στιγμή που μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα, βρεθήκαμε όλοι μαζί να παίζουμε σε ένα πάρκο στρωμένο με χειμωνιάτικα φύλλα! Και κάπου εκεί ξύπνησε η ιδέα για την φετινή μας φωτογράφιση! 

filla_photografisi_5

Η αλήθεια είναι πως αν δεν μας πίεζε ο χρόνος θα κάναμε πολλά περισσότερα αλλά καθώς σε λίγη ώρα θα νύχτωνε και έπρεπε να επισκεφτούμε την Καβάλα δεν μπορούσαμε να καθίσουμε όση ώρα θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά, το πάρκο ήταν εκεί και μας καλούσε. Τα παιδιά είχαν ήδη βρει τυχαία ένα μέρος που τα φύλλα ήταν τόσα πολλά που βούλιαζες ενώ περπατούσες και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τρέξουν και να χοροπηδήσουν ανάμεσα στα φύλλα. Όπως φαίνεται στην παρακάτω φώτο, ήταν τόσο βαθιά που η Μελίτα έμπαινε σχεδόν μέχρι το γόνατο! 

filla_photografisi

filla_photografisi_3

Συνέχεια είχε το τρέξιμο μαμάς και παιδιών… παίρναμε φόρα και βουρ μέσα στο σωρό με τα φύλλα. Τι γέλιο ρίξαμε δεν λέγεται! Τα παιδιά ήθελαν κι άλλη και άλλη και άλλη φορά…! Μας εξάντλησαν! Γελούσαν και φώναζαν ενθουσιασμένα κι εμείς ως άλλα παιδιά…

filla_photografisi_2

… δεν χάσαμε την ευκαιρία μέχρι και να βιντεοσκοπηθούμε, χαχα! Οι τρελές του χωριού! 

             

Και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Βούτηγμα στο σωρό με τα φύλλα και πέταγμα στον ουρανό. (Κάτι παρόμοιο που έκανα με την κόρη μου στο ταξίδι στο Πήλιο.) Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα! Δεν τους πείραζε καθόλου που για χάρη της φωτογράφισης τινάξαμε ξανά και ξανά τα φύλλα από το κεφάλι μας! Και ήθελαν κι άλλο! Λογικό λοιπόν που κατέταξαν αυτή την τόσο “μικρή” διασκέδαση στο top 3 των καλύτερων στιγμών των χριστουγεννιάτικων διακοπών μας. 

filla_photografis_4

      

Και όπως σας έχω ξαναπεί και θα σας ξαναπώ, δεν έχει σημασία αν το αποτέλεσμα είναι σαν αυτό που βλέπετε στα περιοδικά ή στο pinterest. Σημασία έχουν οι μικρές στιγμές να γίνονται μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας μεγάλες. Να δημιουργείτε αναμνήσεις, να γελάτε, να γίνεστε ένα με τα παιδιά σας. Και μην ξεχνάτε ότι έχει μεγάλη σημασία να τους ρωτάτε όχι αν τους άρεσε, γιατί απλά θα απαντήσουν με ένα ναι ή με ένα όχι. Να τους ρωτάτε, ΤΙ τους άρεσε! Τότε θα φανεί ποια μικρή στιγμή ξετρύπωσε το μυαλουδάκι τους και η καρδιά τους.

moustheni_photographisi_1

Τα πράγματα είναι απλά. Ρυθμίστε την φωτογραφική στο αυτόματο και στην εντολή για πολλαπλές φωτογραφίες και αφήστε τα κλικ να πιάσουν την καλύτερη στιγμή.  Κι αν δεν έχετε καλή φωτογραφική… το κινητό σας θα κάνει κι αυτό τη δουλειά του. Απλά με λίγα περισσότερα κλικ. Σας χαλάει; Ευκαιρία για λίγο φυλλοπόλεμο ακόμα, χαχα! Απολαύστε τον. 

Κάλη

Πάρτε περισσότερες ιδέες για φωτογράφιση:

Δέκα χρόνια γάμου, δέκα λόγοι που σε αγαπώ (επετειακή φωτογράφιση)

https://www.anthomeli.com/2015/12/blog-post_65.html

Καλοκαιρινή Φωτογράφιση “I Love Summer”

Ιδέα για καλοκαιρινή φωτογράφιση… γεμάτη πιτσιλιές!

Let’s Jump! Ιδέα για φωτογράφιση

Photo booth και photo props για αρχάριους

Και αν πάλι χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία για τις εκδηλώσεις σας, δείτε εδώ:

Smile! It’s Selfiebooth! (Photobooth for weddings and social events)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η παροιμία λέει” το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” και σε εσάς ταιριάζει απόλυτα! Οι μικρές απλές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς είναι αυτές που δημιουργούν και τις αναμνήσεις στα παιδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ