Εύκολες κατασκευές οριγκάμι για παιδιά

Kathy

Ο πρώτος μήνας του χρόνου στο Ανθομέλι δεν θα μπορούσε να μην έχει διαγωνισμούς! Και ξεκινάμε με έναν διαγωνισμό που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας! Πρόκειται για ένα με βιβλίο με origami κατασκευές για παιδιά
origami_diagonismos

Ας ρίξουμε μια ματιά μέσα στις σελίδες του βιβλίου «Το πρώτο μου ΟΡΙΓΚΑΜΙ» μέσα από αυτό το βίντεο, παρέα με την μικρή Μαρία του Ανθομέλι που λατρεύει κάθε είδους κατασκευές! 

Κατασκευές origami για παιδιά παρέα με τη Μαρία 

Η κόρη μου Μαρία ετοίμασε για όλους εσάς αλλά και για τα παιδιά σας ένα βιντεάκι με δύο εύκολες κατασκευές origami για να καταλάβετε πόσο εύκολο είναι! Αν και οι εικόνες και οι γραπτές οδηγίες στο βιβλίο καθοδηγούν ακόμη και τους αρχάριους σίγουρα το βίντεο θα σας διευκολύνει ακόμη περισσότερο! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

 

Και ας περάσουμε στον διαγωνισμό μας! Το Ανθομέλι σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα κάνουν δώρο σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το πρώτο μου Οριγκάμι».origami_2 Όροι του διαγωνισμού

Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: 

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα εδώ

ΔιευκρίνησηΤα βήματα 1 και 2 είναι προαιρετικά αν δεν έχετε facebook. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα του προφίλ σας στο fb, «δεν έχω fb». Θέλουμε να δώσουμε σε όλους τους αναγνώστες μας την ευκαιρία να συμμετέχουν! 

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

 Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 7 Ιανουαρίου 2017 ως τις 14 Ιανουαρίου 2017 στις 12 το βράδυ και μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτήν εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς χάνουν το δώρο και η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια και τα likes κάτω από την φωτογραφία/κοινοποίηση του διαγωνισμού στο facebook δεν λαμβάνονται ως συμμετοχές. Το ίδιο ισχύει και για τα σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση. Δεκτές είναι μόνο οι συμμετοχές μέσω της φόρμας του διαγωνισμού!
  • Εάν ο νικητής είναι από Αττική θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων διόπτρα*, ενώ αν είναι εκτός Αττικής θα του σταλεί ταχυδρομικώς.

*Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Τηλ. 2103300774, Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Χορηγοί επικοινωνίας: kerdiseto.gr, diagonismos.gr, saveandwin.gr

 

Νικητές:

Χρυσούλα Βασιλείου (Βόλος)

Αναστασία Λαδα (Θεσσαλονίκη)