Διαγωνισμός Το κορίτσι με το χιόνι στα μαλλιά

Kathy

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν ξεκινήσουμε το review του βιβλίου «Το κορίτσι με το χιόνι στα μαλλιά» θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι όροι του διαγωνισμού έχουν λίγο αλλάξει. Από σήμερα και στο εξής, το ένα αντίτυπο θα δίνεται μέσω του facebook στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να κάνουν κοινοποίηση και σχόλιο εκεί και το άλλο αντίτυπο στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής και δεν έχουν facebook (ή ακόμα κι αν έχουν). Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Θερμή παράκλησηόχι διπλές συμμετοχές καθώς θα ακυρώνεστε αυτόματα. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον έναν είτε τον άλλον τρόπο. Ευχαριστούμε!


«Το κορίτσι με το χιόνι στα μαλλιά» είναι ένα βιβλίο μυστηρίου για αρχάριους, θα έλεγα! Και όχι μην φαντάζεστε ότι είναι τόσο εύκολο να μαντέψετε τον δολοφόνο (εγώ ας πούμε ούτε το σκέφτηκα!) απλά το βιβλίο έχει αρκετούς διαλόγους που σε χαλαρώνουν ανάμεσα στις στιγμές έντασης. Η συγγραφέας ισορροπεί το δύσκολο θέμα της σωματεμπορίας χρησιμοποιώντας πολλά στοιχεία για την προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών της και έτσι το βιβλίο αποτελεί εκτός από ένα βιβλίο μυστηρίου ένα ευχάριστο ανάγνωσμα. Μη γελιέστε όμως! Τα σημεία  που περιγράφουν το «ζουμί» της υπόθεσης είναι τόσο δυνατά και με τόσο ζωντανή περιγραφή που μια ανατριχίλα θα τη νιώσετε! Και ενώ στην αρχή μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να το διαβάσει και ένα δεκαεξάχρονο, το μετάνιωσα μετά από μερικές σελίδες. 

diagonismos_1

Η συγγραφέας Ninni Schulman είναι από τη Σουηδία, μια χώρα που φημίζεται για τα καλά βιβλία μυστηρίου οπότε αν θέλετε ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει ξύπνιους τα βράδια για να μάθετε τη συνέχεια, επιλέξτε το στα σίγουρα. diagonismos_3

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας κάνουν δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου έπειτα από κλήρωση.  

diagonismos_2

Επιλέξτε έναν από δύο τρόπους συμμετοχής:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος εδώ

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε την φωτογραφία του διαγωνισμού.


 ή


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BLOG

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 21 Ιανουαρίου 2017 ως τις 28 Ιανουαρίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. 

Καλή επιτυχία

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr ‘

 

NIKHTEΣ

Από τη φόρμα συμμετοχής: Ευαγγελία Μπρίνια

Από το fb: Δήμητρα Παπανικόλα