ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πρόσκληση για χριστουγεννιάτικο πάρτυ

    Φέτος για πρώτη φορά το πάρτυ της κόρης μου για τα γενέθλιά της έγινε χριστουγεννιάτικο. Αν και είναι γεννημένη στα μέσα του Νοέμβρη φτάσαμε σχεδόν ένα μήνα μετά για να σβήσει τα κεράκια παρέα με τις φίλες της. Κι επειδή το πρώτο πράγμα που πάντα κάνω αφού ολοκληρώσω στο μυαλό μου ή στο γνωστό πλέον εκτυπώσιμο για την οργάνωση του πάρτυ το θέμα του πάρτυ και τις βασικές δραστηριότητες, είναι η πρόσκληση έπρεπε να πιάσω δουλειά. Έλα όμως που την κόρη μου την έχω κάνει σαν κι εμένα…

    Πρόσκληση για χριστουγεννιάτικο πάρτυ

    Φτιάχνω που λέτε μία πρόσκληση ωραιότατη κατακόκκινη και και μια δεύτερη πιο παιδική με έναν τάρανδο κι ένα δέντρο και γράφω… τα τετριμμένα. “Σε καλώ στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ μου την τάδε μέρα και ώρα…”. Μόλις τη βλέπει μου λέει ξεκάθαρα ότι δεν της αρέσει κι εγώ αρχικά νομίζω πως δεν της αρέσει το σχέδιο. Τελικά μου εξηγεί ότι το κείμενο είναι πολύ απλό και ξερό και το θέλει πιο παιχνιδιάρικο! Την βάζω τότε στην πρίζα να σκεφτεί τι θα ήθελε να γράψει και μετά από λίγες δοκιμές μπήκανε στο παιχνίδι εκτός από μένα, η γιαγιά Μαρία και φυσικά η Κάλη (από το τηλέφωνο) που έχει ειδικότητα στα στιχάκια. (Άλλωστε αν δεν είχε, το Ανθομέλι ίσως να μην είχε και αυτό το όνομα. Χιχι!). Το ποιηματάκι που γράψαμε τελικά ήταν αυτό:

    Ώρα 5 σου Σαββάτου

    τη 10η του Δεκέμβρη

    θα σε περιμένω να ρθεις

    για να παίξουμε παρέα.

    Τα κεράκια που θα σβήσω

    10 θα ‘ναι σ’ αριθμό

    και καλώ και σε να έρθεις

    σε παρτάκι γιορτινό

    με παιχνίδια και δωράκια

    και πολύ πολύ χορό.

    Με φωτάκια στολισμένο

    και το δέντρο φορτωμένο

    είν’ το σπίτι μου ανοιχτό

    και κερνάει και γλυκό.

    Με την άχνη και το γλάσο

    και μικρά καραμελάκια

    θα στολίσουμε σπιτάκια

    από μικρούλια μπισκοτάκια.

    Την πινιάτα τη μεγάλη

    θα τη σπάσουμε παρέα

    σοκολάτες και δωράκια

    θα σου έρθουν στα χεράκια.

    Το χριστουγεννιάτικο πάρτυ μας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

    Αυτό που έμενε μετά από αυτό ήταν φυσικά να σχεδιάσω την εκτυπώσιμη πρόσκληση. Φρόντισα πριν κάνω επικόλληση το κείμενο να αποθηκεύσω και μία χωρίς αυτό για να την μοιραστώ μαζί σας.

    Πρόσκληση για χριστουγεννιάτικο πάρτυ

    Αποθηκεύστε δωρεάν και εκτυπώστε τη χριστουγεννιάτικη πρόσκληση κι έπειτα γράψτε πάνω το κείμενο που θέλετε για το δικό σας πάρτυ. 

    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». (αν είστε ήδη συνδρομητής εμφανίζεται άμεσα). Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Κατεβάστε το εκτυπώσιμο μας από τον παρακάτω σύνδεσμο:

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. [“Έλα όμως που την κόρη μου την έχω κάνει σαν κι εμένα…”]
      Χαχα! και γω για ..εκεί τη βλέπω τη δική μου!
      Το πάρτυ σας θα είναι υπέροχο τώρα τα Χριστούγεννα.. περιμένουμε φωτογραφίες !

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης