Ψάχνεις ξενοδοχείο; Hotels.com και δώρο-έκπτωση από το Ανθομέλι

Kathy & Callie

Πιστεύατε ότι θα γιορτάζαμε τα πέμπτα γενέθλια του Ανθομέλι και δεν θα είχαμε ετοιμάσει κάτι σχετικό με τα ταξίδια; No way! Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να σας δωρίσουμε, όχι βέβαια ένα ολόκληρο ταξίδι, αλλά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε σε μία καλύτερη τιμή. Not bad! Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες γι αυτήν την προσφορά μας. 

To τελευταίο διάστημα, όπως ίσως έχετε δει, ξεκινήσαμε μία συνεργασία με την ταξιδιωτική πλατφόρμα Hotels.com (θα βρείτε το widget στο κουτάκι δεξιά της σελίδας) και πλέον το κλείσιμο των ξενοδοχείων σας, των ενοικιαζόμενων δωματίων ή όποιων άλλων χώρων διαμονής για τα ταξίδια σας θα επιλέξετε, γίνεται με οικονομικό τρόπο και απλή  διαδικασία.


Η Hotels.com είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ξενοδοχειακών καταλυμάτων παγκοσμίως και προσφέρει υπηρεσίες κρατήσεων μέσω του δικτύου της που αποτελείται από μεταφρασμένες ιστοσελίδες και τηλεφωνικά κέντρα.

Η Hotels.com προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καταλυμάτων, από ανεξάρτητα ξενοδοχεία, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες έως και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε όλον τον κόσμο.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

hotels-com_anthomeli_

 

To Ανθομέλι σε συνεργασία με την hotels.com σας προσφέρουν κωδικό έκπτωσης 10% για να κλείσετε κατάλυμα για τα επόμενα ταξίδια σας σε όλους τους προορισμούς παγκοσμίως! Η προσφορά ισχύει εάν κλείσετε το κατάλυμά σας από 24/11/2016 έως τις 31/12/2016 για τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε έως τις 11/11/2017 (δηλαδή έως έναν χρόνο μετά)!

discount_anthomeli_hotels_Τι πρέπει να κάνετε εσείς;

Επιλέγετε την ημερομηνία που θέλετε και τον προορισμό σας, βρίσκετε μέσω της πλατφόρμας hotels.com τον χώρο διαμονής σας και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και επιλέξετε πληρωμή online συμπληρώνετε τον κωδικό HCOMANTHOMELI στο κενό για τον κωδικό έκπτωσης. Τόσο απλά!

 

hotels-com_ekptosi

Η εικόνα είναι παράδειγμα για να δείτε το σημείο που θα συμπληρώσετε τον κωδικό που σας δίνουμε για να πάρετε την έκπτωση.

Προσοχή!

  • Το κουπόνι ισχύει μόνο εάν η πληρωμή γίνει online.
  • Το κουπόνι ισχύει μόνο από τα link που σας δίνουμε στην παρούσα ανάρτηση αλλά και στα banners που θα βρείτε στο blog Ανθομέλι. 
  • Το κουπόνι ισχύει για την ελληνική πλατφόρμα του hotels.com που είναι γραμμένο στα ελληνικά. Αυτό σημαίνει πως αν μας διαβάζετε από άλλη χώρα θα πρέπει να επιλέξετε την ελληνική σημαιούλα στο επάνω μέρος της πλατφόρμας.
  • Το κουπόνι του Ανθομέλι ισχύει για απεριόριστη χρήση ανά άτομο ως τις 31/12/2016.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

 

*Αν πιστεύετε πως θα δυσκολευτείτε με τη διαδικασία πατήστε στις οδηγίες βήμα-βήμα που ετοιμάσαμε για σας. 

Κλείνετε τώρα, κερδίζετε 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας το κουπόνι μας ακόμη και για διαμονή που θα πραγματοποιηθεί έως κι έναν χρόνο μετά!  

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σχετικά με την εφαρμογή του κωδικού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@anthomeli.com ή να μας γράψετε απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας μας εδώ.

Σας ευχόμαστε καλά ταξίδια! Συμβουλευείτε επίσης τις αναρτήσεις μας με θέμα Ταξίδια Ελλάδα και Ταξίδια Εξωτερικό αλλά αυτές που σχετίζονται με την οργάνωση του ταξιδιώτη!