ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Και εκεί που είπα, εντάξει, τελειώσαμε με τα πάρτυ και τα κεράσματα και πάμε για χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες, γελάστηκα! Αρκούσε απλά ένα υπέροχο δώρο που λάβαμε προ ημερών για να μου γίνει το κλικ και να αρχίσω να οργανώνω το πιο ονειρικό πυτζάμα πάρτυ που μπορούσα με βάση πάντα των οικονομικών και του χρόνου μας. Διοργάνωσα ένα Pyjama Play Date για την Μελίτα και άλλες  έξι φίλες της, στο οποίο όμως λόγω ημέρας, δηλαδή Κυριακής, τα κορίτσια δεν κοιμήθηκαν σε εμάς. Ήρθαν όμως με τις πυτζάμες και τις ωραίες παντοφλίτσες και καλτσούλες τους  και περάσανε μούρλια! Και όπως μου είπε η μικρή Σ. όταν είδε το δωμάτιο που είχαμε στήσει, «Κυρία Κάλη, αυτή την φορά ξεπεράσατε τον εαυτό σας!»

    ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΥΤΖΑΜΑ ΠΑΡΤΥ

    Πριν από λίγες ημέρες, χτυπάει η πόρτα και το κούριερ μας δίνει ένα υπέροχο δέμα από τις αγαπημένες μας φίλες Ευδοξία και Αναστασία που είναι τα πρόσωπα πίσω από το πλέον πιο hot όνομα στο χώρο του homewear, το damakoupa.gr  Ένα σετ πυτζάμες για μαμά και κόρη που ενθουσίασε τη Μελίτα γιατί τώρα τελευταία μας έχει πιάσει μια τρέλα και θέλουμε να ντυνόμαστε παρόμοια! Ένα πακέτο που μοσχομύριζε αιθέριο έλαιο και συνοδευόταν από ένα πακέτο σπιτική πλαστελίνη για τη Μελίτα από τα χεράκια της Ευδοξίας, δωράκι που συνοδεύει όλα τα παιδικά πακέτα και όχι μόνο το δικό μας!

    Για τα υπέροχα diapercakes τους σας είχαμε μιλήσει εδώ.

    pyjama_party

    Με το που τις είδαμε, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε σχεδόν ταυτόχρονα και οι δύο ήταν να διοργανώσουμε ένα πυτζάμα πάρτυ, μιας και από καιρό μου το ζητούσε η Μελίτα. Βλέπετε της αρέσει να κοιμάται με τα ξαδέρφια και τα πνευματικά της αδέρφια. Αρχίσαμε τις έρευνες στο pinterest (δείτε τις ιδέες που μας άρεσαν εδώ) και φυσικά αρχίσαμε να παίρνουμε τηλέφωνα για να φιξάρουμε το ραντεβού της με τις φίλες της, πράγμα που τελικά ήταν αρκετά δύσκολο μιας και κάθε Σ/Κ όλο και κάποιος είχε πάρτυ. Τελικά καταλήξαμε να το κάνουμε Κυριακή κι έτσι, δυστυχώς,  τα κορίτσια δεν θα μπορούσαν να μείνουν σπίτι μας αλλά υποσχεθήκαμε πως θα γίνει μια άλλη φορά. Γιαλαντζί πυτζάμα πάρτυ δηλαδή…


    Βήμα Πρώτο: Επιλέξτε ημερομηνία που να βολεύει όλα τα παιδάκια και μιλήστε με τους γονείς τους ώστε να δείτε καταρχάς αν υπάρχει η δυνατότητα να τους αφήσουν να κοιμηθούν σε ξένο σπίτι. Θα πρότεινα την πρώτη φορά αυτό να γίνει με πολύ οικεία πρόσωπα, όπως ξαδέρφια, πνευματικά αδέρφια ή φίλους της οικογένειας ώστε να μην φέρετε και τους γονείς των “ξένων” παιδιών σε δύσκολη θέση. Απαραίτητο είναι… τα παιδιά να μην ξυπνάνε τη νύχτα και να ζητάνε τους γονείς τους μιας και θα ήταν αρκετά άβολο να πρέπει να τους πάρετε τηλέφωνο βραδιάτικα. 


    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Μόλις φιξάραμε την ημερομηνία σειρά είχαν οι προσκλήσεις. Εκεί η Μελίτα έπαιξε σημαντικό ρόλο μιας και έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα από πάρα πολλά και ωραία προσκλητήρια που βρήκαμε στο pinterest. Τελικά καταλήξαμε να φτιάξουμε προσκλήσεις σε σχήμα μάσκας ύπνου που τις στολίσαμε με κορδέλες και φυσικά της παρέδωσε η ίδια στις φίλες της. Μόνο στην βαφτιστήρα μου και στην αδερφή της δεν καταφέραμε να δώσουμε λόγω έλλειψη χρόνου! Σνιφ! 


    Βήμα Δεύτερο: Ετοιμάστε τις προσκλήσεις. Θα βρείτε άπειρα σχέδια στο διαδίκτυο. Τις δικές μας τις εμπνευστήκαμε από εδώ. Καλό θα ήταν να βάλετε και το παιδί στο κόλπο και να το αφήσετε να γράψει αυτό τα στοιχεία του προσκλητηρίου έστω κι αν το τελικό αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο άψογο όσο αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες των ξένων site.


    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Μετά τις προσκλήσεις σειρά είχε το dress code… όλα τα κορίτσια μαζί με την πρόσκληση ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να έρθουν με τις πυτζάμες τους και την χτένα τους. Η Μελίτα μου φυσικά είχε ήδη καινούργιες πυτζάμες από το Dama Koupa και μαμά και κόρη θα κάναμε την εμφάνισή μας σαν σετ… και δεν σας κρύβω ότι όλα τα κορίτσια το επισήμαναν, “Μελίτα, φοράς την ίδια πυτζάμα με την Μαμά σου!”… αυτές είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και φυσικά μας φέρνουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο!

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Βήμα Τρίτο: Διαλέξτε πυτζάμες που να κάνουν το παιδί να νιώσει ωραία… και όχι σαν να πηγαίνει απλά για ύπνο! Να η ευκαιρία σας να του κάνετε και ένα όμορφο δώρο (αν υποθέσουμε μάλιστα ότι έχει και την γιορτή ή τα γενέθλιά του). Οι δικές μας είναι από το την Dama Koupa, μια εταιρεία που βρίσκεται στην παραγωγή και εμπορία παιδικών βαμβακερών ρούχων από το 1978 αλλά πλέον έχει επεκταθεί και στην παραγωγή γυναικείων και ανδρικών πυτζαμών και homewear. Όλα αυτά τα χρόνια παράγει ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά με άριστες ελληνικές πρώτες ύλες ακολουθώντας τις τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας, στην καλύτερη δυνατή τιμή!

    Επισκεφτείτε τους στο e-shop τους damakoupa.gr, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα είδη που σχετίζονται με το παιδί, όπως diapercakes, παιδικά ρούχα και πυτζάμες αλλά και στο σελίδα τους στο facebook, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα είδη που αναφέρονται σε γυναίκες και άντρες (πυτζάμες, εσώρουχα,  homerwear κ.α.) Και για τις μαμάδες… μπορείτε να βρείτε και μια ατελείωτη σειρά με σέξι εσώρουχα αλλά αυτά… σε άλλη ανάρτηση!). Ακολουθήστε τους επίσης στο instagram στο @damakoupa.


    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Όσον αφορά στον χώρο, η βασική μου ιδέα ήταν να μην γίνει  το πάρτυ στο δωμάτιο της Μελίτας μιας και το κρεβάτι της είναι υπερυψωμένο, οπότε φοβήθηκα μην πέσουν ή χτυπήσουν. Και έτσι σκέφτηκα να το διοργανώσω στο γραφείο που υπάρχει ήδη καναπές που γίνεται κρεβάτι. Μετά τη βόλτα μου στο pinterest και περίπου 2-3 ώρες προετοιμασία του δωματίου, μιας και αλλάξαμε και λίγο την διαρρύθμιση και αφαιρέσαμε και κάποια μικροεπιπλάκια, το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι
    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    O Κώστας φυσικά ήταν πρωτεργάτης της αλλαγής που κάναμε στο δωμάτιο. Ο καναπές άνοιξε και μπήκε στη μέση του δωματίου. Με πατέντα κρεμάσαμε την βρεφική κουνουπιέρα της Μελίτας πάνω από κρεβάτι. Τα παλιά φούξια πομ πον μας μπήκαν στον τοίχο σαν ανοιξιάτικα λουλούδια… και σαν κερασάκι στην τούρτα τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μας πέρασαν από άκρη σε άκρη του δωματίου για να δώσουν μία μαγική νότα. Λαμπάκια σε άλλες χρήσεις εδώ και εδώ.


    Βήμα Τέταρτο: Διαμορφώστε τον χώρο σας κατάλληλα. Ένα μεγάλο στρώμα κάτω (ή ακόμα και πολλές κουβέρτες η μία πάνω στην άλλη – θυμηθείτε τότε που κοιμόσασταν στρωματσάδα στην γιαγιά σας με τα ξαδέρφια σας) και πολλά πολλά μαξιλάρια είναι ιδανικά. Αν δεν έχετε διακοσμητικά μπορείτε απλά να βάλετε του ύπνου σας με πολύχρωμες μαξιλαροθήκες.

    Εναλλακτικά ζητήστε από το κάθε παιδί να φέρει το μαξιλάρι του ή έναν υπνόσακο. Τα φωτάκια ήταν για μένα απαραίτητο αξεσουάρ επίσης και εννοείται ότι έβαλα τον καημένο τον Κώστα να μου κατεβάσει τα χριστουγεννιάτικα λίγο νωρίτερα, χιχι! Αν και αρχικά ήθελα τα λευκά για να δίνουν περισσότερο φως, σε μέτρα μας βόλευαν τα κόκκινα που είχαμε από το Red night Party που είχαμε οργανώσει παλιότερα. 


    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Όπως ίσως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, ένα φούξια σεντόνι έπαιξε (πάλι με πατέντα) τον ρόλο της κουρτίνας για να είναι και ωραία η φωτογράφιση (παρακαλώ αυτό ήταν ιδέα του blogger άντρα μου!) 

    Ο μπουφές τώρα ήταν μια άλλη υπόθεση. Ξέροντας πλέον (γιατί το λάθος  να ετοιμάζω δεκάδες πράγματα δεν το ξανακάνω) ότι τα παιδιά τρώνε ελάχιστα σε αυτές τις συναντήσεις και κυρίως μη υγιεινά σνακ, ο μπουφές είχε ελάχιστα πράγματα! Ποπ κορν, πατατάκια, δρακουλίνια (ω ναι!), τα φοβερά μπισκότα της Ερμιόνης που η Μελίτα τρελαίνεται και λουκανοπιτάκια.

    Το κόνσεπτ έλεγε και παραγγελίες πίτσας και χοτ ντογκ αλλά κανένα μα κανένα παιδί μετά από αυτά τα τόσο υγιεινά σνακ δεν ήθελε να φάει. Και έτσι με χαρά γευτήκαμε τα χοτ ντογκ οι μεγάλοι! Οπότε γαλατάκι και ύπνο. Φυσικά δεν έλειπε ο χυμός (το αρχικό κόσνεπτ ήταν το γάλα, αλλά φυσικά 6 το απόγευμα ήταν πολύ νωρίς για την ιδέα που είχα δει στο πίντερεστ) και τα μπουκαλάκια με το νεράκι τους.

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι
    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Ο μπουφές είχε καλυφθεί με ένα άσπρο τραπεζομάντηλο (που έχω εκνευριστεί που τελικά δεν σιδέρωσα γιατί μου κακοφαινόταν στις φωτογραφίες) και για ομορφιά έβαλα ένα φούξια ράνερ… από γκοφρέ χαρτί (ναι, τόσο οικονομικά την έβγαλα!) Και επειδή στην μέση ήθελα και το λουλουδικό μου, πρόσθεσα και μια γλαστρούλα με ροζ χρυσάνθεμα! Το σκηνικό συμπλήρωνε ένα κουτάκι με κοκαλάκια και χτενούλες και φυσικά το βαζάκι με τις όζες (ναι, ναι τα μανόν) και τις λίμες για τις δραστηριότητες που είχαμε ετοιμάσει.

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι
    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι
    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Βήμα Πέμπτο: Επιλέξτε το μενού του μπουφέ. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από την ώρα της διοργάνωσης. Για παράδειγμα, εμάς το γάλα δεν ταίριαζε στις έξι ώρα. Οπότε κινηθείτε ανάλογα…. και όχι υπερβολές! Παιδιά θα φάνε, όχι ενήλικες! Νομίζω ότι μπισκότα, μια τυρόπιτα, ένα κέικ ή αν είστε της υγιεινής διατροφής, μερικά κομμένα λαχανικά με ντιπ είναι ό,τι πρέπει. 


    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Οι δραστηριότητες που τους είχα ετοιμάσει είχαν να κάνουν κυρίως με ομορφιά… beaute δηλαδή με τα όλα του! Κάθε κορίτσι διάλεγε ένα χτένισμα από αυτά που είχα εκτυπώσει από τον προσωπικό μου πίνακα στο Pinterest ώστε να μοιάζει με πριγκίπισσα, καθόταν στο μπουντουάρ που είχα τοποθετήσει μπροστά από το photo booth και δεχόταν την βασιλική μου περιποίηση. Καλά μην φανταστείτε ότι έκανα και τίποτα τρομερό αλλά στα μάτια των κοριτσιών φάνηκαν φοβερά τα χτενίσματα, τα οποία ολοκλήρωσα με κορδέλες και κοκαλάκια!

    Πάρτε ιδέες από τα χτενίσματα της ανιψιάς μου εδώ αλλά και εδώ.

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι
    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Όση ώρα εγώ έκανα τα χτενίσματα και η κουμπάρα μου η Εύη είχε αναλάβει τα νύχια! Ροζ «στρασαλιζέ» όζα με αυτοκολλητάκια για ομορφιά. Τα κορίτσια ξετρελάθηκαν!  Όσα κορίτσια ολοκλήρωναν την περιποίησή τους, έβαζαν τραγούδια στο youtube ή έβλεπαν τις υπόλοιπες. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω πόση χαρά τους έδωσαν αυτά τα τόσο “μικρά” αλλά σημαντικά για πριγκίπισσες πράγματα!!!

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι
    Επί το έργο!
    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο υπομονετικά ήταν τα κορίτσια και το πόσο ήρεμα περίμεναν την σειρά τους. Μάλιστα  αγχώθηκα και λιγάκι γιατί φοβήθηκα ότι θα κάνει κοιλιά το πάρτυ μας αλλά τελικά αυτές το απολάμβαναν δεόντως. Τους έλεγα αντί να περιμένουν να πάνε να παίξουν ή να ανέβουν στο κρεβάτι και να φέρουν κάποιο παιχνίδι αλλά αυτές προτιμούσαν να βάζουν τραγούδια στο youtube, να ψιλοχορεύουν και να περιμένουν τη σειρά τους. Κυρίες με τα όλα τους.


    Βήμα Έκτο: Προαποφασίστε ποιες θα είναι οι δραστηριότητες που θα κάνετε μαζί με τα κορίτσια ή που θα κάνουν τα κορίτσια μόνο τους. Εάν δεν τους βοηθήσετε, ειδικά αν είναι  μικρά, ενδέχεται το πάρτυ να μετατραπεί σε μια κλασική συνάντηση για παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδια minute to win it ή πιο beaute καταστάσεις όπως αυτά που σας δείχνω σήμερα.

    Επίσης παρατήρησa ότι τα μεγαλύτερα κορίτσια (7-8 χρονών) έδειξαν πολύ ενδιαφέρον και στο να φτιάξουν βραχιολάκια (στο δωμάτιο της Μελίτας είχα διαμορφώσει το τραπέζι της σε crafting table – αν και δυστυχώς δεν έχω φώτος) και έτσι απασχολήθηκαν και δημιουργικά. (Πάρτε ιδέες και από το πάρτυ μας με θέμα τα rainbow loom


    Φυσικά ως happening δεν έλειψε και το photobooth (είχα εκτυπώσει και μερικά photoprops αλλά τα χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα) με τα κορίτσια να μεταμφιέζονται σε κυρίες με τα όλα τους. Ενα πουά πλαστικό τραπεζομάντηλο για πάρτυ έπαιξε τον ρόλο του background (όπως είδατε στην παραπάνω φώτο με το μπουντουάρ) και ένα κουτί το ρόλο του βεστιαρίου όπου είχα γεμίσει με αξεσουάρ (φώτος δυστυχώς δεν θα σας δείξω αλλά φαντάζομαι μπορείτε να φανταστείτε τις πόζες τους!)

    Φυσικά βγάλαμε και φοβερές φωτογραφίες με τα κορίτσια επάνω στο κρεβάτι να παίρνουν πόζες αλλά και να παίζουν μαξιλαροπόλεμο. Και για την ιστορία… όλα αυτά τα μαξιλάρια ήρθαν στο τέλος πάνω μου, χαχα!

    Για περισσότερα παιχνίδια και προτάσεις δείτε την ανάρτηση μας που είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια για Πυτζάμα Πάρτυ:

    10 παιχνίδια για ένα παιδικό πυτζάμα πάρτυ

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Και μετά από όλα αυτά φυσικά, είχε ελεύθερη ώρα. Η μαμά και η κουμπάρα της (που την ευχαριστώ πολύ για τηνβοήθεια) βγήκαν στο μπαλκόνι (καλά είχε τρελή ζέστη εκείνη την ημέρα!) με τα των συζύγων τους και των υπόλοιπων φίλων που άρχισαν να μαζεύονται σιγά σιγά και τα κορίτσια συνέχισαν το παιχνίδι τους και στα δύο δωμάτια, χορεύοντας το «καυτό μπικίνι», ω ναι!

    Κάποια στιγμή μάλιστα που ήρθαν να ρωτήσουν τι μπορούν ακόμα να κάνουν, τους πρότεινα να μαζευτούν όλα πάνω στο κρεβάτι και να πουν τρομαχτικές ιστορίες. Εντάξει, δεν υπάρχουν! Ξαφνικά αρχίσαμε να ακούμε ουρλιαχτά από το δωμάτιο και να τρέχουν όλα τους έξω, χαχα! Ήταν βλέπετε και ο άντρας της παρέας (που ήρθε προς το τέλος) και τους έκανε διάφορα τρομακτικά πράγματα! Δεν υπάρχουν αυτά τα παιδιά! 

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Αν με ρωτάτε, πραγματικά ούτε εγώ περίμενα να έχει τόση επιτυχία το πάρτυ μας. Εχθές μάλιστα που ξαναβρέθηκαν έλεγαν πόσο τέλεια πέρασαν και εννοείται ότι έπαιζαν μεταξύ τους κομμωτήριο και μανικιούρ.  Και μετά από αυτό μου λέτε να μην κάνω  τις τρέλες μου πραγματικότητα;  Ζω για αυτό! Ζω για αυτά και το χαμόγελό τους. Και ξέρετε κάτι; Όχι μόνο για της κόρης μου, για όλα αυτά τα υπέροχα ζουζούνια που έχουν μπει στη ζωή μας και την κάνουν ακόμα πιο υπέροχη! Τα αγαπώ όλα τους τόσο πολύ!

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Bonus Photo για όσους έφτασαν στο τέλος

    H απόπειρα για pyjama party είχε ξαναγίνει στο σπίτι δύο καλών μας φίλων αλλά δυστυχώς χωρίς καλό τέλος, μιας και από την υπερένταση τα κορίτσια άρχισαν να παρεξηγούνται για το που και με πιο μαξιλάρι θα κοιμηθούν και άλλα τέτοια υπέροχα πράγματα που όλα τα τετράχρονα και εξάχρονα λένε κάποια στιγμή! Ωστόσο, σε αυτές τις ηλικίες είναι και λογικό  μιας και πολλά παιδιά δεν έχουν συνηθίσει να κοιμούνται εκτός σπιτιού.

    Πως να διοργανώσετε το δικό σας Πυτζάμα Πάρτυ στο σπίτι

    Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η τεράστια και μακροσκελής μας ανάρτηση! Οι διαγωνισμοί και οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν ακόμα! Έχουμε και συνέχεια!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι να σχολιάσω τώρα εγώ για αυτή την υπερπαραγωγή πυτζάμα πάρτυ!!! Τα είπε όλα η μικρή Σ.:)))
      Τα παιδιά μικρά και μεγαλύτερα, ψοφάνε για τέτοιες συνευρέσεις με τα φιλαράκια τους και τα διοργάνωσες όλα τόσο όμορφα που θα το θυμούνται για καιρό και θα το ζητάνε συνέχεια:)
      Οι ασορτί πυτζάμες όλα τα λεφτά!!!

    2. Χαρά στο κουράγιο σου!
      Για καλεσμένη είμαι πρώτη, μη μου πεις μόνο να είμαι η οικοδέσποινα!
      Έχω 2 γιους και μια κόρη.. ….και δεν έχω fb- ούτε και πιθανότητες να κερδίσω το δωράκι σας :(:(
      Μου άρεσε πάντως πολύ το πιτζάμα πάρτυ..

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης