Διαγωνισμός με δώρο εφηβικό βιβλίο για κορίτσια!

Kathy

Μπορεί η μικρή της Κάλης να μην έχει φτάσει ακόμα στην εφηβεία (έχει ακόμα χρόνια), αλλά η δική μου κόρη, η Μαρία βρίσκεται στην προεφηβεία! Τελειώνουμε το δημοτικό του χρόνου και  οι έγνοιες της μάνας για την αντιμετώπιση πιο περίπλοκων «γυναικείων» θεμάτων έρχονται σιγά σιγά να μου χτυπήσουν την πόρτα. Και όσο κι αν θέλω να έχω πολύ καλή σχέση με την κόρη μου και να τα λέμε όλα ανοιχτά, σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που και το ίδιο το παιδί θέλει να σκεφτεί και να περιεργαστεί μόνο του ή ακόμα και με τις φίλες του. Ένας καλός τρόπος λοιπόν να εισάγουμε το παιδί σε θέματα που θα αντιμετωπίσει στην εφηβεία του είναι ένα καλό βιβλίο το οποίο μάλιστα αντιμετωπίζει όλα αυτά τα περίεργα της εφηβείας από την χιουμοριστική τους πλευρά. Και το βιβλίο «Το να είσαι κορίτσι» των Εκδόσεων Παπαδόπουλος έχει πέσει μέσα σε πολλά από τα μείζονα θέματα της εφηβείας. tonaeisaikoritsi_2

Αυτό που μου άρεσε στο βιβλίο είναι ότι ο στόχος του είναι να κάνει το κάθε κορίτσι να νιώσει μοναδικό και να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση. Καταπιάνεται με θέματα όπως, οι ορμόνες, η περίοδος, τα εφηβικά καρδιοχτύπια, το σεξ και άλλα πολλά παρακλάδια τους. Η Χέιλι Λονγκ πετυχαίνει την επαφή με τις έφηβες μέσα από τη δημιουργία ενός έξυπνου και φιλικού οδηγού που είναι γεμάτος αλήθειες και πληροφορίες που τις περνάει μέσα από τα ξεκαρδιστικά σκίτσα της Τζέμα Κορέλ. 

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Ανθομέλι δεν θα μπορούσαν να μην νοιαστούν και για τις μανούλες με τα μεγαλύτερα κορίτσια, οπότε σας κάνουμε δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίο «Το να είσαι Κορίτσι». 


Για τις αγορομάνες υπάρχει και το βιβλίο «Το να είσαι αγόρι» αλλά αυτό ίσως σε επόμενο διαγωνισμό. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

diagonismos_anthomeli_2

Όροι Διαγωνισμού

  1. Κάντε like στο Ανθομέλι
  2. Κάντε like στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος
  3. Κοινοποιήστε τη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.  
  4. Γράψτε σε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία που θα βρείτε στην σελίδα του Ανθομέλι στο fb εδώ και όχι στην παρούσα ανάρτηση. Προαιρετικά κάντε tag στους φίλους σας!

Η κλήρωση θα γίνει με βάση τα σχόλια (ωστόσο πριν ενημερωθεί ο νικητής θα ελεγχθούν και οι υπόλοιποι όροι του διαγωνισμού)

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 30/11/2016 και έπειτα θα ακολουθήσει κλήρωση. Ο νικητής θα πρέπει να απαντήσει εντός δύο ημερών. Διαφορετικά η κλήρωση επαναλαμβάνεται! 

Σας ευχαριστούμε πολύ και φυσικά καλή ευκολία σε όλες τις μαμάδες που έχουν παιδιά στην εφηβεία και στην προεφηβεία!

 

Νικητές: Η κ. Ρωξάνη Σαμαρά και η Δήμητρα Λέρμα 

Μετά από επανακληρώσεις νικήτριες είναι η Ρωξάνη Σαμαρά και η Ευαγγελία Τσικαλά