Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο «Περηφάνια»

Kathy

Φέτος το καλοκαίρι, διάβασα πάρα πολλά βιβλία! Νομίζω πως αυτή η εποχή του χρόνου, ενδείκνυται, τουλάχιστον για μένα για πολύ διάβασμα! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως και τον χειμώνα δεν διαβάζω. Τις περισσότερες φορές όμως είμαι τόσο κουρασμένη από την καθημερινότητα που το βράδυ που ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και θέλω να χαλαρώσω με ένα βιβλίο με παίρνει αμέσως ο ύπνος. Την ημέρα πάλι, για να είμαι ειλικρινής, τις ελεύθερες ώρες μου μου τις τρώει  ο υπολογιστής! Νομίζω, όμως, πως αν το βιβλίο σε κερδίσει και ξύπνιο σε κρατάει και μακριά από τον υπολογιστή. Αυτό μου συνέβη με το τελευταίο βιβλίο που ήρθε στα χέρια μου, όχι βέβαια ουρανοκατέβατο, αλλά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος! Πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο Περηφάνια της Elif Shafak, μια από τις σημαντικότερες συγγραφείς της Τουρκίας που με κράτησε σε αγωνία ως το τέλος του! 

perifania_diagonismosΗ ιστορία ξεκινάει από το παρόν με πρωταγωνίστρια την Εσμά, μια γυναίκα κουρδικής καταγωγής, που μεγάλωσε στο Λονδίνο και πλέον ζει εκεί με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Από το πρώτο κεφάλαιο ο αναγνώστης καταλαβαίνει πως ο ίδιος της ο αδερφός έχει διαπράξει μια δολοφονία. Από κει και πέρα το βιβλίο πηγαινοέρχεται στο παρελθόν και στο παρόν και με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μαεστρία ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία, δηλαδή ο λόγος που ο αδερφός της έγινε δολοφόνος! 

Τα θέματα που αγγίζει το βιβλίο αυτό είναι η οικογένεια, η πατρίδα, η μετανάστευση, η θρησκεία, οι παραδόσεις, η βία, η τιμή της οικογένειας, η ισότητα και πιο συγκεκριμένα η θέση της γυναίκας ή ακόμη και των παιδιών ανάλογα με το φύλο τους.  
perifania_diagonismos_2

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Ανθομέλι προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Περηφάνια» της Elif Shafac σε δύο νικητές ύστερα από κλήρωση. Για να συμμετέχετε σε αυτή πρέπει να κάνετε τα εξής: 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Όροι του διαγωνισμού

Από εσάς ζητάμε να κάνετε 3 βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ 

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος εδώ

Διευκρίνιση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb», στο σημείο που ζητάμε το όνομα του προφίλ σας.

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

perifania_diagonismos_1

Προσοχή!!! 

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook, ως συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 4 Οκτωβρίου 2016 ως τις 11 Οκτωβρίου 2016 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Αθήνα, Καθημερινά 09:00 – 16:00). 
  • Εάν ο νικητής είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας! Θα χαρούμε να κοινοποιήσετε!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. 

Καλή επιτυχία

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ

Έπειτα από κλήρωση οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Κοσμάτου Χρύσα

Γιαρέντη Σοφία 

Έχει σταλεί ήδη το νικητήριο e-mail και περιμένουμε την απάντηση εντός δύο ημερών. Διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Update

Η κ. Κοσμάτου δεν απάντησε στο διπλό e-mail που της είχαμε στείλει, οπότε η κλήρωση επαναλήφθηκε. 

Νέα νικήτρια η κ. Βάγια Καραπιπέρη