Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο «Δικαίωμα στο αύριο»

Kathy

Καλό μήνα… έστω και με καθυστέρηση λίγων ημερών! Και καλός μήνας χωρίς καινούργιο βιβλιοφαγικό διαγωνισμό δεν γίνεται! Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το Ανθομέλι θα προσφέρουν δύο αντίτυπα του νέου βιβλίου του Γιώργου Πολυράκη «Δικαίωμα στο αύριο» έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση. diagonismos_polyrakhs

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Πολυράκη που διάβασα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν το «Συνάντηση με το χτες». Ένα βιβλίο σχετικά μικρό, από τα πρώτα του συγγραφέα, αλλά περιεκτικό που σε κρατούσε σε αγωνία από την αρχή ως το τέλος. Ήμουν διακοπές όταν το διάβασα και τόσο ενθουσιασμένη που κέντρισα και το ενδιαφέρον του άντρα μου ο οποίος δεν ήταν τότε και τόσο …βιβλιοφάγος. Του πρότεινα να το διαβάσει. Το ξεκίνησε διστακτικά αλλά λίγο πριν κοιμηθούμε και εγώ κάθε φορά που γυρνούσα πλευρό έκανα τον σταυρό μου απορημένη που ακόμη διαβάζει. Ξημερώματα κοιμήθηκε εκείνη την ημέρα για να το τελειώσει! Από τότε έγινε ένας από τους αγαπημένους μας συγγραφείς και κάθε καλοκαίρι αγοράζαμε το νέο του βιβλίο.

Φέτος, λοιπόν, το καινούργιο του βιβλίο «Δικαίωμα στο αύριο», από τις εκδόσεις Ψυχογιός φυσικά, με κράτησε γι’ άλλη μια χρονιά σε αγωνία!  Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον όχι μόνο από τη μυθιστορηματική πλευρά του, που διηγούνταν μια ιστορία αγάπης, μίσους και εκδίκησης, αλλά και από την ιστορική πλευρά του.


Το βιβλίο ασχολείται με τη ζωή των Ελλήνων κολίγων, των δουλοπάρικων δηλαδή, 20 χρόνια μετά την προσάρτηση της Θεσσαλίας στην Ελλάδα κάπου στα τέλη του 1800 και στις αρχές του 1900. Τα ιστορικά στοιχεία δίνονται με ωραίο τρόπο από τον συγγραφέα χωρίς να κουράζουν τον αναγνώστη μέσα από μια ιστορία αγάπης και τα σαράντα κύματα που πέρασε λόγω του μίσους και της προσπάθειας για ελευθερία και απόκτησης δικαιωμάτων των ανθρώπων της περιοχής. Θα κερδίσει η καλοσύνη; Υπάρχει Θεία Δίκη; Το βιβλίο σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ίσως να είστε εσείς ένας/μία από τους δύο τυχερούς που θα αναδειχθούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στο τέλος της ανάρτησης. Δείτε παρακάτω προσεχτικά τους όρους του διαγωνισμού για να είστε σίγουροι ότι η συμμετοχή σας θα είναι έγκυρη. diagonismos_polyrakhs_2

Όροι του διαγωνισμού

Από εσάς ζητάμε 4 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ 

2) Εγγραφείτε στο newsletter μας (συμπληρώστε το e-mail σας στο κουτάκι που θα βρείτε κάτω δεξιά στη σελίδα)

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

  Διευκρίνιση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb»

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

diagonismos_polyrakhs_1

Προσοχή!!! 

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 3 Αυγούστου 2016 ως τις  10 Αυγούστου 2016 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν ο νικητής είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Έπειτα από κλήρωση με το random.org οι νικητές είναι οι εξής:

Δέσποινα Λολάκη από Χαλκιδική

Αντωνία Νικηφορίδου από Αθήνα 

Θα σταλεί e-mail στους νικητές και εάν δεν επικοινωνήσουν μαζί μας εντός δύο ημερών , η κλήρωση θα επαναληφθεί. Σας ευχαριστούμε πολύ.