ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    3G αποχαιρετιστήριο “tatoo”

    Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε που τελείωσε το 3G που κάνουμε κάθε χρόνο με τη μαμά, την αδερφή, την κόρη μου και τα ανίψια μου (για λεπτομέρειες δες εδώ) και νιώθω ότι έχουν περάσει χρόνια. Αφού όταν με ρωτάνε αν πήγα διακοπές, η πρώτη αντίδραση είναι να πω όχι!  Αυτός ο παλιο-Ιούλιος με τις υποχρεώσεις του με έκανε να ξεχάσω πολύ γρήγορα πόσο ξεκούραστα και όμορφα πέρασα. Μπορείτε να μου πείτε γιατί η ξεκούραση δεν αποθηκεύετε έτσι ώστε όταν την έχουμε ανάγκη να βγάζουμε λίγο λίγο από το απόθεμά μας; Τέλος πάντων, ελπίζω να μας αποζημιώσει ο Αύγουστος! Από την άλλη ευτυχώς που όλο και κάτι σκαρφίζομαι και κάνουμε (όπως η ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων που διοργάνωσα για την Μελίτα και δυο φίλες της) για να περνάει ο καιρός ευχάριστα  και να ξεχνάμε ό,τι μας βαραίνει. Αλλά όχι άλλη μιζέρια πάμε να δούμε μια όμορφη ιδέα για να περάσουν όμορφα τα παιδιά μας τα απογεύματα και τα πρωινά του καλοκαιριού.  

    3G_tatoo_anthomeli_10

     

    Βλέποντας τις φωτογραφίες από τις διακοπές στην Χαλκιδική, βρήκα τις φωτογραφίες από τα τατουάζ που κάναμε την τελευταία μέρα των 3G διακοπών μας για να αποχαιρετήσουμε τις όμορφες στιγμές. Και όχι δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά αποτελεί μια όμορφη ιδέα για να περάσετε τον χρόνο σας κατά τη διάρκεια των διακοπών ή στο χωριό σας. Αν μάλιστα έχετε και μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να τα αφήσετε να αυτοσχεδιάσουν και μόνα τους.

    Αλήθεια εσάς έχουν τρέλα τα μικρά σας με αυτά τα ψεύτικα τατουάζ, είτε αυτά που κολλάνε με νεράκι ή αυτά που γίνονται με μαρκαδόρο; Εμένα πάντως η μικρή μου ναι, αλλά και τα ανίψια μου δεν πάνε πίσω, ειδικά αν είναι πολύ “άγρια” για τον Θάνο και με πολύ γκλίτερ για την Μαρία. 

    3G_tatoo_anthomeli_2

    Εμάς τον ρόλο του καλλιτέχνη έχει όπως πάντα οι Κατερίνα. Κι έστω κι αν οι μαρκαδόροι που είχα αγοράσει από γνωστό μεγάλο παιχνιδοκατάστημα μας πρόδωσαν, αυτή έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Από τα έξι χρώματα λειτουργούσε καλά μόνο το ένα και έτσι δεν είχαμε ποικιλία χρωμάτων. Τα παιδιά όμως το ευχαριστήθηκαν και φυσικά τους άφησα εκεί για να τα χρησιμοποιήσουν και άλλη φορά με τους φίλους τους. 

    anthomeli_instagram_tatoo
    Ακολουθήστε μας και στο instagram για όμορφες φωτογραφίες και ιδέες. #ανθομέλι, #anthomeli

    Γενικά μην τους φοβηθείτε, σύμφωνα με τους κατασκευαστές πολλών τέτοιων μαρκαδόρων, τα χρώματα είναι μη τοξικά και βγαίνουν  εύκολα. Και όντως, γιατί εμείς την κάναμε την χαζομάρα και λίγο μετά που μπήκαμε στη θάλασσα, τα χρώματα βγήκαν αμέσως (ή μάλλον το μωβ μεταμορφώθηκε σε ροζ).  
    3G_tatoo_anthomeli_3

    3G_tatoo_anthomeli

    Και εννοείται πως δεν κάναμε μόνο στα παιδιά αλλά και στους φίλους τους. Αυτοσχεδιάστε, γράψτε τα ονόματά τους, κάντε σχέδια ή ζωγραφιές και αφήστε τους να χαρούν το “στυλάτο”, όπως λέει και η κόρη μου, τατουάζ τους. 

    3G_tatoo_anthomeli_5

    3G_tatoo_anthomeli_4


    Προχθές σε κάποιο κατάστημα παιχνιδιών βρήκα ειδικούς μαρκαδόρους για face painting (δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μαρκαδόροι) και αυτή θα είναι η επόμενη δραστηριότητά μας με την Μελίτα, μιας και αυτοί οι μαρκαδόροι δεν μας βγήκαν πολύ καλοί. Βλέπετε η κόρη μου βλέπει βιντέακια στο youtube για το πώς βάφονται στα πάρτυ και ιδανικά και κάθε μέρα να ήταν βαμμένη πεταλούδα, πόνι ή ό,τι άλλο, θα ήταν ευχαριστημένη. Θα τους δοκιμάσω, λοιπόν, και θα σας πω. 


     

    Και φυσικά κάναμε τατουάζ και σε εμάς! Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Χαχα, είχαμε πολύ πλάκα… “φέρε το μπράτσο από εδώ”, “μπαμπά, βγάλε μας μια πιο κοντινή”, “όχι, έτσι φαίνεται χοντρό το χέρι”… καταλάβατε, ε; Τα προβλήματα των bloggers!

    3G_tatoo_anthomeli_6

    Και ξέρετε τώρα που πήρα φόρα θα σας δείξω πολλά ακόμα γιατί έχουμε τόσο φωτογραφικό υλικό και τόσες ιδέες που είναι κρίμα να πάνε χαμένα! Θα επανέλθω σύντομα… αν με αφήσουν δηλαδή οι Ολυμπιακοί που έχουμε πωρωθεί οικογενειακώς με αρχηγό την Μελίτα! χεχε! Αλλά κι αυτό είναι μια άλλη ιστορία που πρέπει να καταγραφεί! Πωπω, καλοκαίρι μην φύγεις ακόμα, έχω πολλά να καταγράψω!

    3G_tatoo_anthomeli_8

    Από τις τρελοΑνθομελένιες, Κατερίνα, Κάλη, Μαμά Μαρία, πολλά φιλιά!

    Κάλη

    Υ.Γ. Και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο facebook εδω.

     

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    9 ΣΧΟΛΙΑ

      • Ναι, η καημένη όλο από μέρα σε μέρα την πηγαίνω. Πιστεύω αυτές τις ημέρες θα τους πάρουμε. Τρελοφαμίλια με τρελοφίλους είμαστε! Ξέρεις εσύ! χεχε!

    1. Ήταν πραγματικά πολύ ομορφα εκείνες τις μέρες μακριά από σκοτούρες και υποχρεώσεις! Πέρασαν όμως ,όπως όλα τα πράγματα που τελειώνουν καποτε,Όμως οι φωτο θα μου θυμιζουν για πάντα τις Όμορφες ξένοιαστες στιγμές που κοντά σε εσάς και στα εγγόνια μου , γίνομαι και εγώ παιδί μαζί σας!!!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης