ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μια βραδιά μόνο για τους δυο σας… Somewhere

    Κάθε καλοκαίρι τα ίδια! Τι θα κάνουμε με τα παιδιά, πώς θα περάσουν καλά τα παιδιά, που θα πάμε διακοπές με τα παιδιά, τι δραστηριότητες πρωτότυπες θα βρούμε για τα παιδιά… τα παιδιά, τα παιδιά, τα παιδιά! Αυτοί οι γονείς που είναι; Που είναι αυτό το ζευγάρι που πριν μερικά χρόνια έβγαινε για ποτό κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, που κανόνιζε διακοπές σε ρομαντικούς προορισμούς και που έκανε βόλτα με το αυτοκίνητο σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα; Και όχι δεν σας ζητώ να ξεχάσετε ότι είστε γονείς, σας ζητώ να θυμηθείτε ότι είστε και σύζυγοι και ερωτευμένοι και ζευγάρι! Σας ζητώ φέτος το καλοκαίρι να κάνετε ΕΝΑ πράγμα μόνο για εσάς! ΕΝΑ! Είναι πολύ; Κι αν οι διακοπές με το ταίρι σας είναι κάτι το αδύνατο, πηγαίνετε απλά για ένα ποτό ή για ένα ρομαντικό δείπνο. Που; Somewhere ή αλλιώς στο Somewhere Boutique Hotel στη Βουλαγμιένη Αττικής

    somewhere_hotel_lutetia_10

    Και όχι απλά κάπου, αλλά στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Somewhere Boutique Hotel και στο εστιατόριο Lutelia στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, και συγκεκριμένα στον κόλπο της Βουλιαγμένης. Το ξέρω, δεν σας έχω συνηθίσει σε προτάσεις αλλά όταν εγώ δέχτηκα πριν μερικές ημέρες την πρόταση από την καινούργια μιας οικογένεια, τους travelbloggersgreece, να επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Somewhere Boutique Hotel, για ένα μόνο πράγμα αναρωτιόμουν: γιατί δεν βγαίνω λίγο πιο συχνά με τον άντρα μου, γιατί όλες μας δεν βγαίνουμε λίγο πιο συχνά με το ταίρι μας, με τον σύντροφό μας! Και έτσι σκέφτηκα το One Night Challenge! Μια βραδιά, αυτό σας ζητώ μόνο! Μία βραδιά που θα αφιερώσετε με το σύντροφό σας αυτό το καλοκαίρι μόνο σε εσάς του δύο!

    Ξενοδοχείο Somewhere Boutique Hotel 

    Κάντε την κράτησή σας μέσω booking πατώντας εδώ

    Lutetia Cafe Bistro 

    Μια βραδιά σε υπέροχο περιβάλλον, το καφέ-μπιστρό Lutetia, με θέα τη θάλασσα, που θα σας περιποιηθούν με χαμόγελο και καλή διάθεση.

    somewhere_hotel_lutetia_3
    Somewhere Boutique Hotel
    somewhere_hotel_lutetia_2
    Η θέα από το Somewhere Boutique Hotel

    Μια βραδιά που θα γευτείτε υπέροχα κοκτέιλ αλλά και φοβερά ορεκτικά! Δίπλα στην πισίνα, στο εστιατόρια ή στο μπαρ. Εσείς επιλέγετε τις σας ταιριάζει περισσότερο!

    somewhere_hotel_lutetia_5
    Lutelia Bistrot Cafe at Somwhere Boutique Hotel

    Μια βραδιά που ο ουρανίσκος σας θα γευτεί υπέροχα εδέσματα από ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικούς ουρανίσκους (*Δοκιμάσαμε πολύ περισσότερα πιάτα από αυτά που θα σας δείξω στις φωτογραφίες και όλα ήταν απίστευτα εκλεπτυσμένα και πεντανόστιμα!)

    somewhere_hotel_lutetia_6
    Σπαγγέτι με θαλασσινά
    somewhere_hotel_lutetia_7
    Υπέροχες σαλάτες, κλασσικές αλλά και πιο πρωτότυπες
    somewhere_hotel_lutetia_8
    somewhere_hotel_lutetia_13
    Φιλέτο ψαριού
    somewhere_hotel_lutetia_9
    Τάρτα σοκολάτας

    Μια βραδιά που αν έχετε και λίγη βοήθεια από τις γιαγιάδες μπορεί να εξελιχθεί σε μια ολονύχτια διαμονή με το ταίρι σας. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας.

    somewhere_hotel_lutetia_11
    Somwhere Boutique Hotel
    somewhere_hotel_lutetia_4
    Swimming pool at Somwhere Boutique Hotel

    Μια βραδιά που μπορεί να συνοδευτεί από μια απογευματινή (πριν το φαγητό) ή πρωινή βουτιά (μετά τη νυχτερινή σας διαμονή) στην υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου χωρίς μπρατσάκια, βουτιές και σωσίβια. Απλά εσείς, αυτός και το γαλάζιο νερό της πισίνας. (Φανταστείτε τον εαυτό σας να ξαπλώνει σε μία από αυτές τις ξαπλώστρες χωρίς να χρειάζεται  να σηκωθεί για να ελέγξει που είναι και τι κάνει το παιδί).

    Όπως βλέπετε, εγώ μπορεί αυτή την φορά να μην βγήκα με το ταίρι μου αλλά με γυναικοπαρεά αλλά το ευχαριστηθήκαμε δεόντως! Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα να φροντίζουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας. Να βάζουμε τα καλά μας, τα ψιλοτάκουνά μας και να δεχόμαστε την περιποίηση που δικαιούμαστε!

    somewhere_hotel_lutetia_12
    Οι υπέροχες travelbloggers που έχουμε πλέον την χαρά να ανήκουμε στην ομάδα τους

    Και να είστε σίγουροι ότι δεν μιλάω εκ του ασφαλούς μιας κι εγώ δεν βγαίνω συχνά μόνη μου με τον άντρα μου… αλλά δέχομαι το One Night Challenge…. και υπόσχομαι εδώ ενώπιών σας ότι μέσα στις επόμενες 60 ημέρες θα το κάνω έστω και μία φορά!

    Υπόσχεση!

    Κάλη


    P.S. Κι αν θέλετε κι άλλη ιδέα για εσάς και το ταίρι σας, τότε διαβάστε το Day Date: Ραντεβού στο φως της ημέρας

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Νομίζω πως κάθε ζευγάρι δικαιούται έστω και μία έξοδο χωρίς παιδιά! Έστω για έναν καφέ! Κι αν πάλι δεν υπάρχουν κοντά οι γιαγιάδες, όπως λες, η σχέση του κάθε ζευγαριού χρειάζεται την ανανέωση και θα μπορούσα να σκεφτώ ακόμη και την λύση της νταντάς για λίγες ώρες, ώστε να έχω με τον άντρα μου αυτές τις ώρες χαλάρωσης μόνο τα δυο μας!
      Το ξενοδοχείο φαίνεται πολύ μοντέρνο και είναι στο στυλ που μου αρέσει! Όσο για το φαγητό… εκείνη η μακαρονάδα με τα θαλασσινά μμμμμμ… φαίνεται πεντανόστιμη!

    2. Ναι η αλήθεια είναι πως όταν το ζευγάρι αποκτά παιδί ή παιδιά βάζει λίγο την σχέση στην άκρη.. και είναι τόσο μα τόσο λάθος!
      Αν υπάρχει η διάθεση χρόνος και τρόπος βρίσκονται..
      Ωραία παρουσίαση Κάλη :))

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης