Διαγωνισμός με δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου «Η εκδίκηση των αγγέλων»

Callie

Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να διαβάσουμε όλοι ένα βιβλίο παραπάνω, να χαλαρώσουμε στην παραλία και με τα παιδιά να παίζουν στην ακροθαλασσιά εμείς να ταξιδέψουμε σε τόπους μαγικούς και να μεταμορφωνόμαστε σε έναν από τους χαρακτήρες του βιβλίου. Και επειδή ξέρω πόσο σας αρέσουν τα βιβλία, δεν θα μπορούσαμε να μην διοργανώσουμε έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός με ένα βιβλίο που είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές σας. Το καινούργιο βιβλίο της Λένα Μαντά, «Η εκδίκηση των Αγγέλων«. Αν και είμαι σίγουρη ότι οι φαν της κ. Μαντά έχετε ήδη προμηθευτεί το καινούργιο της βιβλίο, θα δώσουμε την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να το έχουν παρέα τους στις διακοπές τους ή όπου αλλού θέλουν. 

ekdikisi_aggelwn

Να σας πω την αλήθεια, είχα χρόνια να διαβάσω βιβλίο της Μαντά («Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» ήταν το τελευταίο που θυμάμαι), χωρίς όμως κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Απλά τύχαινε να επιλέξω κάτι άλλο. Όταν όμως έφτασε το αντίτυπο στα χέρια μου νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο Ιούνιος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για μένα, από επαγγελματικής άποψης, και το βιβλίο της ήταν το απάγγειό μου. Περίμενα να τελειώσω την δουλειά και το μεσημεράκι ή το βραδάκι να χαθώ στις σελίδες του. Γρήγορος, καθημερινός λόγος που δεν σε κουράζει καθόλου και φυσικά με υπόθεση που σε κάνει να θέλεις να φτάσεις στο τέλος όσο πιο γρήγορα γίνεται, μιας και η αγωνία σου κορυφώνεται, ειδικά μετά το μισό του βιβλίου. Βλέπετε, η Μαντά μας εκπλήσσει για ακόμη μία φορά γράφοντας ξανά αστυνομικό μυθιστόρημα.
ekdikisi_aggelwn_2

Μην χάνουμε όμως καιρό γιατί είναι και καλοκαίρι και βιάζεστε να πάτε στην παραλία, φαντάζομαι! Ας δούμε τους όρους συμμετοχής:

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Όροι του διαγωνισμού

Από εσάς ζητάμε 4 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ 

2) Εγγραφείτε στο newsletter μας (συμπληρώστε το e-mail σας στο κουτάκι που θα βρείτε κάτω δεξιά στη σελίδα)

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

  Διευκρίνιση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb»

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης


 

ekdikisi_aggelwn_1

  Προσοχή!!! 

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 16 Ιουλίου 2016 ως τις  23 Ιουλίου 2016 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Με 555 συμμετοχές αλλά μόνο 469 έγκυρες και έπειτα από κλήρωση με το random.org οι νικητές είναι οι εξής:

Νο 1: Δέσποινα Κιτίδου από Αλεξανδρούπολη

Νο 248: Κων/να Αθανασοπούλου από Πάτρα

Θα σταλεί e-mail στους νικητές και εάν δεν επικοινωνήσουν μαζί μας εντός δύο ημερών , η κλήρωση θα επαναληφθεί. Σας ευχαριστούμε πολύ.