ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ας γνωρίσουμε το Μασουράκι και τις δημιουργίες της Λένας!

    Παρόλο που έχουμε κάνει πολλές παρουσιάσεις στο Ανθομέλι και για όλους τους δημιουργούς είχα να πω όμορφα και αληθινά λόγια, η σημερινή παρουσίαση είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για μένα! Και αυτό γιατί πίσω από τις δημιουργίες που θα σας παρουσιάσουμε κρύβεται ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που είχα την χαρά να περάσω μαζί του τα καλύτερά μου χρόνια. Είναι η παιδική μου φίλη Λένα, που μαζί με την αδερφή της ήταν οι κολλητές μου στο γυμνάσιο και στο λύκειο! Και πού να το περίμενα τότε ότι η αδερφική μου φίλη, που με τα χρόνια χαθήκαμε καθώς η ζωή μας έστειλε σε διαφορετικά μέρη, θα είναι σήμερα το κορίτσι που με το Το Μασουράκι του φτιάχνει αυτές τις υπέροχες δημιουργίες.

    Λίγα λόγια για τη δημιουργό του Μασουράκι

    Η Λένα όμως είναι φωτεινό παράδειγμα και για ακόμη ένα λόγο. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που κατάφεραν να πετάξουν τα δεσμά που τους κρατούσαν δέσμιους σε μια δουλειά που δεν τους γέμιζε και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Από τότε θυμάμαι, ήξερα μία Λένα η οποία ήταν άριστη μαθήτρια με στόχο να περάσει στη Νομική. Διάβασμα αρκετό και ποτέ χρόνος για να κάνει το αγαπημένο της χόμπι, τη ζωγραφική! Μόνο τα καλοκαίρια το απολάμβανε. Αγόραζε καμβάδες και πινέλα και ξεκινούσε τις δημιουργίες!

    Ωστόσο, η ζωή την επιβράβευσε για την επιμονή της και όντως πέρασε στη νομική Θεσσαλονίκης, η οποία την οδήγησε αργότερα στην Κρήτη να εργάζεται ως δικηγόρος για δέκα χρόνια! Με σύζυγο όμως μουσικό και τραγουδιστή (εκτός των άλλων γιατί έχει και κατάστημα ποδηλάτων) νομίζω πως ο καλλιτέχνης δεν άργησε να βγει από μέσα της και φέτος ήταν η χρονιά που άφησε πίσω της τους νόμους και τα δικαστήρια για να ασχοληθεί με όλα όσα την γεμίζουν να φτιάχνει. Πάμε να δούμε τι είναι αυτά;

    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ

    Αγαπώ αυτές τι κούκλες! Είναι τόσο μα τόσο πρωτότυπες και με τόση λεπτομέρεια η κατασκευή τους. Και το καλύτερο μπορούν να γίνουν και προσωποποιημένες! Στείλτε τη φωτογραφία σας και τα βασικά χαρακτηριστικά σας θα αποτυπωθούν πάνω στην κούκλα! (Δείτε όλες τις κούκλες εδώ)

    masouraki_anthomeli_14
    masouraki_anthomeli_16
    masouraki_anthomeli

    ΣΤΕΦΑΝΙΑ

    Γεμάτα, πλούσια, φουσκωτά για να συνοδεύσετε τις ευχές σας σε μία γέννηση, βάπτιση ή σε ένα κάλεσμα. 

    masouraki_anthomeli_3
    masouraki_anthomeli_4

    ΚΑΔΡΑΚΙΑ

    Εδώ οι επιλογές είναι endless που λένε και στο χωριό μας! Τσόχα, υφάσματα, με κορνίζα ή χωρίς, για τα πιο όμορφα και πρωτότυπα δώρα.

    masouraki_anthomeli_9
    masouraki_anthomeli_8

    ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ

    Γνωστή συνταγή για ένα όμορφο δωμάτιο. Το όνομά του παιδιού σας και μια παράσταση που το αντιπροσωπεύει, σίγουρα θα το κάνει να χαρεί ιδιαίτερα!

    masouraki_anthomeli_17

    ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΜΠΑΝΕΡ

    Με φουσκωτά γράμματα ή πάνω σε ξύλο ως κρεμαστό μόμπιλε, τα μπάνερ με τα ονόματα είναι must. (Δείτε περισσότερες από τις δημιουργίες της εδώ)

    masouraki_anthomeli_5
    masouraki_anthomeli_20

    To Μασουράκι μπορείτε να το βρείτε στο facebook εδώ

    Sneak Peek από το Μασουράκι

    masouraki_anthomeli_21
    masouraki_anthomeli_13

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Δεν αντέχω να μη σχολιάσω! Τι υπέροχη και ονειρεμένη δουλειά! Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμόμουν αυτό το ταλέντο της Λένας! Και ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα τα όσα βλέπω! Εύχομαι η μεγάλη αυτή απόφασή της να φέρει μόνο καλά στη ζωή της! Τελικά… ο άνθρωπος ό,τι κι αν κάνει στο ταλέντο του επιστρέφει φτάνει να πάρει το ρίσκο! Λενάκι μου εύχομαι να έχεις πάντα πολύ πολύ έμπνευση!
      Katerina

    2. καλησπέρα!
      θα ήθελα να ρωτήσω…πώς μπορεί κανείς να παραγγείλει κάτι από το μασουράκι αν δεν έχει facebook;

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης