Διαγωνισμός με δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου «Μεταξένια Αγάπη»

Callie

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που γνώρισα μέσα από τα βιβλία τους τη Λία Ζώτου και τον Θοδωρή Καραγεωργίου (βρείτε τους στο δικό τους blog εδώ) Ενθουσιασμένη αναγνώστρια καθώς μπορούσαν να συνδυάσουν το μυθιστόρημα και τα ιστορικά γεγονότα με τέτοιο τρόπο ώστε η ανάγνωση να γίνεται απόλαυση και να μην θες να τελειώσει το βιβλίο τους. Όταν μάλιστα έλαβα ένα μήνυμα από την ίδια την συγγραφέα (που μου είπε λόγια που κρατάω στην καρδιά μου) και έμαθα ότι το καινούργιο τους βιβλίο είναι προ των πυλών από τον αγαπημένο μας εκδοτικό οίκο, Ψυχογιό,  έσπευσα να ζητήσω να είμαι η πρώτη που θα έχω την χαρά να το προσφέρουμε σε δύο αναγνώστες μας μέσα φυσικά από τον καθιερωμένο βιβλιοφαγικό μας διαγωνισμό. Και τώρα μετά από την πρώτη του ανάγνωση, τα ξενύχτια για να το τελειώσω αλλά και τα δάκρυα που έχυσα εκείνο το πρωινό μόνη στο μπαλκόνι διαβάζοντάς το, είμαι πολύ χαρούμενη που σας το παρουσιάζουμε.metaxenia_agapi_diagonismos_3

Όταν ξεκινάω ένα βιβλίο συνηθίζω, μάλλον λόγω επαγγελματικής διαστροφής, να διαβάζω καθετί που είναι γραμμένο από την πρώτη πρώτη σελίδα, ναι ακόμα και τις πληροφορίες έκδοσης γιατί έτσι νιώθω ότι τιμάω κάθε άνθρωποι που έχει δουλέψει γι αυτό. Αγαπημένο μου κομμάτι φυσικά η αφιέρωση μιας και μπορώ έτσι να δεθώ λίγο ποιο πολύ με τον συγγραφέα.

«…στον άνθρωπο που καλύπτει με μαεστρία τα κενά μου…» – Λία

«…στη γυναίκα της καρδιάς μου…» – Θοδωρής

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Εντάξει, δηλαδή μετά από τέτοια αφιέρωση και μόνο καταλάβατε για τι είδους έρωτα πρόκειται να διαβάσετε μέσα στο βιβλίο. Από αυτούς που μόνο δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πολύ μπορούν να περιγράψουν. Έρωτας μιας ολόκληρης ζωής που μέσα από την πραγματική ιστορία της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Β. Ελλάδας και του Σουφλίου παίρνει σάρκα και οστά και σε κάνει να ριγείς αλλά και να θυμώνεις με την αδυναμία των ανθρώπων να ζήσουν όπως πραγματικά επιθυμούν. 

metaxenia_agapi_diagonismos

Η ιστορία των ηρώων ξεκινάει περίπου το 1920. Ωστόσο η περιγραφή των ιστορικών γεγονότων μας πηγαίνει ακόμα πιο πίσω και φτάνει έως τις μέρες μας. Σουφλί – Μιλάνο. Τι συνδέει αυτές τις δύο πόλεις; Πως μπλέκεται η ιστορία μιας ολόκληρης πόλης καθώς και η ιστορία του σουφλιώτικου μεταξιού με το κοσμοπολίτικο Μιλάνο; Μια μεταξένια αγάπη που θα περάσει από σαράντα κύματα για να… όχι, δεν θα σας πω άλλα! Το βιβλίο σας περιμένει να το διαβάσετε και να χαθείτε μαζί του ακόμα και στα βάθη της Ανατολής!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για δύο αναγνώστες μας, οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με το Ανθομέλι προσφέρουν μετά από κλήρωση δύο αντίτυπα του βιβλίου «Μεταξένια Αγάπη» της Λίας Ζώτου και του Θοδωρή Καραγεωργίου!

metaxenia_agapi_diagonismos_1


Όροι του διαγωνισμού

Από εσάς ζητάμε 4 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ 

2) Εγγραφείτε στο newsletter μας (συμπληρώστε το e-mail σας στο κουτάκι που θα βρείτε κάτω δεξιά στη σελίδα)

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

  Διευκρίνιση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb»

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης


metaxenia_agapi_diagonismos_4

  Προσοχή!!! 

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 13 Μαΐου 2016 ως τις  20 Μαΐου 2016 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr

Αποτελέσματα του διαγωνισμού

Οι δύο νικητές της κλήρωσης είναι οι:

Χρήστος Τσακανίκας

Χαρά Κόσσυφα

Η Χαρά Κόσσυφα δεν απάντησε στο μέιλ μας και μετά από επανακλήρωση νικήτρια είναι η Εριφύλη Παπαδημητρίου.

Θα επικοινωνήσουμε με μέιλ μαζί τους και πρέπει να απαντήσουν σε αυτό σε 2 μέρες!