ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Smile! It’s Selfiebooth! (Photobooth for weddings and social events)

    Γάμος! Βάπτιση! Πάρτυ!  Πάντα όλοι προσπαθούμε να κάνουμε εκείνη την ημέρα ξεχωριστή για τους καλεσμένους μας. Γιατί, ναι, μπορεί κάποιες στιγμές να είναι μοναδικές για το ζευγάρι ή τους γονείς αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο ξεχωριστές και για τους καλεσμένους. Και αυτό ισχύει για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Ψάχνεις να βρεις εκπλήξεις και happening που θα κάνουν τους καλεσμένους να περάσουν όμορφα, να τους κάνεις δώρα, να επιλέξεις την καλύτερη μουσική για όλα τα γούστα, να προσφέρεις άφθονο φαγητό και ποτά. Αν με ρωτάτε σήμερα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν θα άλλαζα τίποτα από τον γάμο μου ή την βάπτιση της κόρης μου… αυτό όμως που θα έκανα σίγουρα θα ήταν να προσθέσω και μερικές ακόμα εκπλήξεις για τους καλεσμένους (δεν μου έφτασαν αυτές που είχα βλέπετε) όπως το Selfiebooth! Μιλάμε για τον Βασιλιά των photoboothsτο μοναδικό mirror style photobooth στην ελληνική αγορά που θα απογειώσει την εκδήλωσή σας! 

    selfiebooth_3
    Photo credits: Anestis Papakonstantinou Photography

    Selfiebooth… the ultimate fun gadget!

    Το Selfiebooth είναι ιδανικό για πάρτυ, γενέθλια, βάπτιση, εταιρική εκδήλωση και φυσικά για το γάμο σας!

    Οι επαγγελματίες που το χειρίζονται θα έρθουν στον χώρο σας με ολόκληρο τον εξοπλισμό τους (για τις ώρες που θα συμφωνήσετε) και από εσάς θέλουν μόνο την καλή σας διάθεση. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε το στυλ και το μέγεθος των φωτογραφιών που θέλετε, το σχέδιο του πλαισίου αλλά και το τι θα γράφει επάνω η φωτογραφία. Η εκτύπωση γίνεται άμεσα από επαγγελματικό μηχάνημα και χαρτί υψηλής ποιότητας. Η διαδικασία της φωτογράφισης είναι επίσης πολύ διασκεδαστική μιας και οι προσκεκλημένοι σας μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον ειδικό καθρέφτη του photobooth και έτσι να μην χάσουν ούτε μία πόζα!

    selfiebooth_4
    Και εδώ η επιλογή του κάτω μέρους της φωτογραφίας από τρία διαφορετικά πάρτυ που έχουμε παρευρεθεί κι εμείς!

    Άρα αφού τον εξοπλισμό, τον φωτισμό και την εκτύπωση την αφήνετε επάνω στους ειδικούς… εσείς απλά έχετε να απολαύσετε τα κλικ και να κάνετε την εκδήλωσή σας μοναδική και αξέχαστη. (περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του μάθετε από εδώ). Γελάστε, αγκαλιαστείτε, μασκαρευτείτε ή απλά στηθείτε με τα καλά σας ρούχα… ό,τι κι αν κάνετε σίγουρα θα έχετε ένα αναμνηστικό που θα μείνει για πάντα! Γιατί οι φωτογραφίες είναι τα καλύτερα αναμνηστικά.

    selfiebooth_2
    Photo Credits: Selfiebooth
    selfiebooth_1
    Photo Credits: Selfiebooth

    Το πιο υπέροχο όμως δεν σας το είπα. Οι διαχειριστές και ιδιοκτήτες του Selfiebooth είναι νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά που θέλουν να πάνε το selfiebooth ένα βήμα παρακάτω. Μετά από συνεννόηση μπορούν να ετοιμάσουν για εσάς photo props ακριβώς πάνω στο θέμα της εκδήλωσής σας και να σας προμηθεύσουν με αξεσουάρ ώστε να γίνουν οι φωτογραφίες σας ακόμα πιο ευφάνταστες.  Και ξέρετε κάτι αυτά τα παιδιά είναι δικά μας παιδιά! Έχω την χαρά να τους γνωρίζω πολύ καλά μιας και ένας είναι ο νονός της κόρης μου, ο Στράτος και ο άλλος πολύ καλός μας φίλος, ο Χρήστος! Μπράβο παιδιά για την διορατικότητά και την εργατικότητά σας! 

    64493_990687684323733_2548312302401400483_n

    Μάθετε περισσότερα στο www.selfiebooth.gr

    ή στείλτε e-mail στο: [email protected]

    Βρείτε τους επίσης στο facebook: facebook.com/selfiebooth  και

    στο instagram: instagram.com/selfieboothgr

     

    Ελπίζω να σας άρεσε η σημερινή μας παρουσίαση και να σας έδωσα μία πρωτότυπη ιδέα για την επόμενη εκδήλωσή σας!

    Κάλη

    Y.Γ. Βρείτε κι άλλες ιδέες για να χαρίσετε στους καλεσμένους σας εδώ

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι πρωτότυπη ιδέα; Ναι, θα ξαναπαντρευόμουν (με τον ίδιο άντρα εννοείται) για να το έχω στο γάμο μου!! Χαχα! Πέραν της πλάκας είναι εκπληκτικό το photo booth! Και τι όμορφο αυτό το πλαίσιο σαν παλιός καθρέφτης! Έχω τέτοια τρέλα με τις φωτογραφίες που πιστεύω ότι με ένα τέτοιο μηχάνημα θα τη μετέδιδα και στους καλεσμένους μου! Στράτο και Χρήστο, εύχομαι τα καλύτερα για το εγχείρημα αυτό!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης