ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η Μπέτυ Ρουμπέτη σε νέες περιπέτειες

    Ένας νέος νέο βιβλίο κυκλοφορεί για τους μικρούς σε ηλικία λάτρεις των βιβλίων! Αν θυμάστε όσοι μας παρακολουθείτε τακτικά, σας είχαμε μιλήσει για το πρώτο παιδικό βιβλίο της Φανής Τερζόγλου “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το νησί του χαμένου θησαυρού”. Πριν λίγο καιρό είχαμε την χαρά να μάθουμε ότι κυκλοφόρησε και πάλι από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το τσίρκο της ημισελήνου”. Η γλυκιά Μπέτυ έχει ξεκινήσει πια το σχολείο μαζί με τον φίλο της τον Ερρίκο και παρέα με την κατεργάρα γατούλα της, Λουκία, έρχονται όλοι μαζί αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. 

    Diagonismos_beti_roubeti

    Η χαρά της κόρης μου όταν πήρε το βιβλίο στα χέρια της και μάλιστα με την ιδιόχειρη υπογραφή της συγγραφέως ήταν απερίγραπτη! Δέχτηκε μάλιστα να φωτογραφηθεί με τα βιβλία της Μπέτυ μιας και είναι μια από τις αγαπημένες της ηρωίδες βιβλίων. Μετά φυσικά ξεκίνησε αμέσως την ανάγνωση! 

    Diagonismos_beti_roubeti_2

    Τα βιβλία της σειράς θα τα βρείτε εδώ και σε έντυπη μορφή αλλά και σε e-book.

    Και τα δύο βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά του Δημοτικού. Είναι γεμάτα φαντασία και χιούμορ και η πλοκή και των δύο ιστοριών σε κρατάει σε αγωνία έως το τέλος. Οι ονομασίες μάλιστα των ηρώων κάνουν την ανάγνωση ακόμη πιο διασκεδαστική για τα παιδιά!   Η σειρά αυτή θα μπορούσε να είναι ένα είδος παιδικού αστυνομικού μυθιστόρηματος, το οποίο όμως εξελίσσεται σε έναν φανταστικό τόπο, τα Ξεχασμένα νησιά,  με αποτέλεσμα να γίνεται πιο παιδικό και αστείο. 

    Diagonismos_beti_roubeti_3

    Δείτε το βιντεάκι για τα βιβλία της σειράς παίρνοντας μία γεύση από την υπέροχη εικονογράφηση της Αλεξίας Λουγιάκη ή διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου.  

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Αγαπάμε Μπέτυ Ρουμπέτη! Ήμουν η μία από τις δύο νικήτριες του προηγούμενου διαγωνισμού σας, το 2014! Το βιβλίο το έχουμε διαβάσει με τον μεγάλο μου, πάνω από 10 φορές! Χαίρομαι τόσο που βγήκε το επόμενο…νέες προκλήσεις λοιπόν για τη Μπέτυ! Μάκαρι να είμαι και πάλι η μία από τους δύο τυχερούς! Αλλά κι αυτό να μη γίνει, θα το αγοράσουμε σίγουρα!!! ευχαριστούμε κορίτσια για τον όμορφο βιβλιοδιαγωνισμό! Καλή μας επιτυχία! φιλιά

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης