Νέο ξεκίνημα ή απλά η συνέχεια;

Kathy & Callie

Σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινήσαμε το blogging! Τον πρώτο καιρό κάναμε θυμάμαι πολλούς πειραματισμούς! Στα γράμματα, στο μενού, στα χρώματα! Ο blogger (η πλατφόρμα του blog η οποία μας φιλοξενούσε ως σήμερα) μας έδινε, βλέπετε, πολλές επιλογές και υπήρχαν και άπειρα δωρεάν widgets που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Ψάχναμε την ταυτότητα του blog μιας κι εμείς οι ίδιες δεν ξέραμε αρχικά ακριβώς πως θα μας άρεσε να είναι… βίντατζ, ρομαντικό, παιχνιδιάρικο, σοφιστικέ, μοντέρνο; 

blog_anthomeli_tree

Με τα χρόνια ήρθαμε και κατασταλάξαμε. Όταν ειδικά φτάχτηκε ειδικά για εμάς το «λογότυπό» μας σαν να κλείδωσε λίγο το ύφος του blog. Ωστόσο, παρόλο που τότε είχαμε πει ότι θα αλλάζουμε τα χρώματα της αρχικής σελίδας ανά εποχή, αυτό δεν έγινε ποτέ. Λίγο ότι μας άρεσε, λίγο ότι δεν είχαμε χρόνο, το blog έμεινε στάσιμο. Το μενού ήταν πρόχειρα φτιαγμένο με αρκετά link να μην οδηγούν πουθενά και φυσικά το side bar ήταν λίγο μπερδεμένο μιας και είχαμε τόσα πράγματα να σας δείξουμε που δεν ξέραμε που να τα πρωτοβάλουμε! 

Ανθομέλι 3 χρόνια αλλαγές

 

Εκτός των άλλων αρχίσαμε να ακούμε και να διαβάζουμε για τους κινδύνους που έκρυβε ο blogger! Μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαθούνε όλα; Oh my God!! Τώρα, αλήθεια ή ψέματα, εμείς πάντως αρχίσαμε να φλερτάρουμε με την ιδέα του wordpress! Λίγο τα οικονομικά, λίγο η αναβλητικότητα, πέρασε σχεδόν ένας χρόνος… μέχρι που ήρθε το σήμερα!!!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Το σήμερα που λέτε είναι μια μεγάλη μέρα! Μια μεγάλη μέρα γιατί σημαίνει το «τέλος» αλλά και την «ανάσταση»! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να βλέπετε κανονικά όλες τις παλιές αναρτήσεις απλά από το Σάββατο και μετά δεν θα υπάρχει θέση για σχόλια, μιας και ό,τι θα γράφατε δεν θα μπορούσε να μας ακολουθήσει στο καινούργιο blog. 

%25CE%259A%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25AC%25CE%25B6%2B%25CE%2586%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25BE%25CE%25B7.jpg

Lifting λοιπόν στο blog μας από επαγγελματίες, όχι αστεία (θα σας τα πούμε όμως όλα σε ειδική ανάρτηση), που ανέλαβαν να μας κάνουν καινούργιες!!! Δεν θα το πιστεύετε σας λέω!

Οπότε υπομονή και σύντομα κοντά σας με καινούργια εμφάνιση και πολλές καινούργιες αναρτήσεις!

Κατερίνα και Κάλη