«Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις» του Άκη Πετρετζίκη

Kathy & Callie

Φέτος τα Χριστούγεννα κατάλαβα για τα καλά ότι το καινούργιο φετίχ-κόλλημα-τρέλα-μανία όλων των Ελληνίδων νοικοκυρών είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Δεν υπήρχε οικογένεια (με την ευρεία έννοια) που κάποιο μέλος της να μην δοκίμασε να κάνει τα μελομακάρονα του Πετρετζίκη! Και όχι μόνο φυσικά! Monkey bread, whoopie pies, σταφιδόψωμα, λουκουμόψωμα και άλλα υπέροχα φαγητά και γλυκίσματα για κολατσιό αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας. 

Μέσα σε αυτό το παραλήρημα, λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε εμείς να μείνουμε εκτός! Μετά από συνεννόηση με τον αγαπημένο Εκδοτικό Οίκο Ψυχογιό επιλέξαμε να χαρίσουμε σε έναν μεγάλο τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου «Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις» του Άκη Πετρετζίκη.

Όπως καταλαβαίνετε το βιβλίο, που τόσα είχα ακούσει από αγαπημένες φίλες bloggers και όχι μόνο, έφτασε και στα δικά μας χέρια και μας εξέπληξε αρκετά θετικά μιας και ο «τόμος» αυτός είναι γραμμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύει και άντρες και γυναίκες! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε θεματικά κεφάλαια και η φωτογράφιση είναι ατμοσφαιρική και αρκετά «αντρική» θα έλεγα. Ωστόσο,  η επιλογή των συνταγών, που είναι αρκετά παρείστικες, είμαι σίγουρη ότι θα σας καλύψουν και αισθητικά αλλά και γευστικά. 

Η αρχή για εμάς έγινε από τον Μπαμπά Χρήστο… ναι, καλά ακούσατε! Επέλεξε μία σχετικά εύκολη αλλά πεντανόστιμη συνταγή και μας έκανε το τραπέζι για να μας ευχαριστήσει. Πατάτες Νταρφίν και το μυαλό  μου έτρεξε στην Αγγλία και τα υπέροχα και αγαπημένα πρωινά που έκανα με τα «πιτάκια» από τριμμένες πατάτες! Μιάμι!!!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.