ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η Φάρμα των Ζώων στο πάρτυ ενός ακόμα Υδροχόου

    Και για όσους δεν το ξέρατε, ναι, πριν από σχεδόν μία εβδομάδα είχα τα γενέθλιά μου. Έγινα 35 στις 20 Ιανουαρίου! Και ναι, ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα ανάρτηση αφιέρωμα στην αφεντιά μου! Όχι, όχι δεν έκλαιγα κρυμμένη μέσα στην ντουλάπα αλλά ούτε και το διατυμπάνιζα όπως άλλες φορές! Ήταν μια όμορφη ημέρα με πολλά μαθήματα αλλά και ευχές από τους μαθητές μου αλλά και με πολλές αγκαλιές και φιλιά από την οικογένειά μου και φυσικά με κεράκι και πολλά φουυυ!! Εννοείται πώς δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις μιας και μπαμπάς και κόρη μου επιφύλασσαν κάρτα έκπληξη, χειροποίητη από τα χεράκια τους, και νόστιμη τούρτα! Και για όσους δεν ξέρουν από ζώδια να σας πω ότι είμαι Υδροχόος! Καλά καταλάβατε… αυτό το υπέροχο ζώδιο που έχει τόσα να προσφέρει στον κόσμο αλλά και τόσους ανθρώπους να τρελάνει με τα τερτίπια του και τα ελαττώματά του! Αναβλητικότητα λόγω τεμπελιάς! Ανεξαρτησία που σου σπάει τα νεύρα! Πρωτοποριακές ιδέες που θέλεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Και πάνω απ’ όλα… “όχι πίεση” παιδιά!!! Δεν μπορούμε την πίεση! Γινόμαστε οι πιο ξεροκέφαλοι και αντιδραστικοί άνθρωποι αν μας πιέσεις! Ποιοι εμείς; Που κατά βάθος είμαστε τα καλύτερα παιδιά!

    Όλα αυτά, λοιπόν, ήταν τα χαρακτηριστικά που η αγαπητή μου κουμπάρα Φλώρα, η νονά της Μελίτας, τόσα χρόνια  δεν άντεχε σε μένα!! Μου τα κοπανούσε σαν μπετονόκαρφα κατά καιρούς και εγώ να πω ότι δεν τα ήξερα, τα ήξερα… οπότε γελούσα και φυσικά όπως πάντα τα γυρνούσα υπέρ μου! Έλα μου ντε, όμως, που πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Θυμάστε που σας είχα πει ότι η νονά και ο νονός μας πριν δύο χρόνια απέκτησαν ένα κοριτσάκι; Ε, ναι, κυρίες και κύριοι, η πρωτότοκη κόρη της κουμπάρας μου είναι Υδροχόος και να σας πω και το καλύτερο… γεννήθηκε ακριβώς την ίδια ημέρα με εμένα… 20 Ιανουαρίου. Γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, μπου χα χα χα!!!!

    Πάρτυ με θέμα “Τα ζώα της φάρμας”

    Και έτσι μιας και πλέον τα ηνία τα έχει η μικρή μας Στ. σήμερα δεν θα σας δείξω σκηνές από το δικό μας πάρτυ αλλά από το δικό της… όχι το φετινό αλλά το περσινό. Γιατί είπαμε ότι η αναβλητικότητα είναι το δεύτερό μου όνομα!!! Και έτσι λίγο πριν το φετινό της πάρτυ… ας πάρουμε μια γεύση από το περσινό με θέμα… “Τα ζώα της Φάρμας”… και όχι μόνο”! 

    Η κουμπάρα μου και πάνω απ΄όλα φίλη μου Φλώρα είναι κρυφό ταλέντο. Δεν λέει πολλά ή μάλλον λέει ότι δεν κάνει πολλά αλλά μόλις πας στο σπίτι της σου έρχεται το καφάσι στο κεφάλι από αυτά που βλέπεις. Έτσι έγινε και πέρσι που ούσα έγκυος παρακαλώ ετοίμασε ένα πάρτυ για τη μικρή της όλο δόξες και τιμές! Αλλά για να είμαι και σωστή όχι μόνη της αλλά με τον κουμπάρο μου, αυτόν τον άξιο και ήρωα άνθρωπο που είναι παντρεμένος με ένα Κριάρι!!! 

    Πολλές ιδέες για θεματικά πάρτυ μπορείτε να βρείτε στην Κατηγορίας Πάρτυ του Ανθομέλι.

    Προσκλήσεις

    Και επειδή εν αρχή ην… η πρόσκληση, οι προσκλήσεις τους ήταν όλες φτιαγμένες στο χέρι από τη ίδια. Κάθε μία διαφορετική και ιδιαίτερη. Και όχι μόνο με τα ζωάκια της φάρμας αλλά και όλου του ζωικού βασιλείου! Μας στάλθηκαν ταχυδρομικώς και έτσι μπήκαμε όλοι στο πνεύμα του πάρτυ!

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, προσκλήσεις

    Μπουφές

    Με το που έμπαινες στο σπίτι που ήταν γεμάτο κόσμο σε έπαιρναν οι υπέροχες μυρωδιές του μπουφέ! Τι φαγοπότι ήταν αυτό που είχε ετοιμαστεί Θέε μου! Αλμυρά, κρεατικά, καναπεδάκια… τα πάντα. Και φυσικά γλυκά… πολλά γλυκά και μάλιστα τα αγαπημένα της Μελίτας… τα ζελεδάκια σε διάφορα χρώματα προς εντυπωσιασμό! Μέχρι και η Μίνυ άναυδη είχε μείνει από αυτά που έβλεπαν τα πελώρια ματάκια της! Πόσο μάλλον εμείς! Φυσικά, έμεινε στο ύψος των περιστάσεων μιας και δεν ήθελε να χαλάσει την σιλουέτα της αλλά είχε αναλάβει και τη διασκέδαση των παιδιών (νούμερο δεν θυμάμαι αλλά ήταν αρκετά τα άτιμα!). 

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, , μπουφές

    Τα γλυκά και η τούρτα ήταν όλα έτοιμα από γνωστό ζαχαροπλαστείο και ομολογώ ότι ήταν νοστιμότατα. Cupcakes και μπισκότα  στο πνεύμα του πάρτυ αλλά κακά τα ψέμματα τα ηνία τα είχε η τούρτα που ήταν όντως υπερπαραγωγή!  

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, , cupcakes
    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, κεράσματα
    Ζελεδάκια κέρασμα

    Βρείτε τις υπέροχες χειροποίητες πινιάτες μας “We Love Pinatas” στο κατάστημά μας στο marketplace jamjar.

    To κατάστημα του Ανθομέλι με τις πινιάτες We love pinatas

    Δείτε τα σχέδια από τις πινιάτες μας στο παραπάνω link αλλά μην ξεχνάτε ότι αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ό,τι σχέδιο θέλετε για κάθε είδους εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μας και στο e-mail: info[at]anthomeli.com και να είστε σίγουροι πως θα φτιάξουμε για σας τα καλύτερα!

    Ακoλουθήστε μας στα social media (instagram , facebookpinterest) για να ενημερώνεστε για τα νέα σχέδια, εκπτώσεις, προσφορές αλλά και διαγωνισμούς!

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, μπισκότα
    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, κεκάκια
    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, κεκάκια

    Τούρτα

    Όπως βλέπετε η τούρτα ήταν όλο το αγρόκτημα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι… χαχα… μόνο η Λώρα έλειπε! Φυσικά ήθελε δύο άτομα για να την κουβαλήσουν και η μικρή Στ. την κοιτούσε αποσβολωμένη επί πόση ώρα. Φυσικά έκανε το καθήκον της και έσβησε το ένα της κεράκι μετά τραγουδιού σε όλες τις γνωστές γλώσσες (εννοείται και στα κινέζικα!) και εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να την γευτούμε! 

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, τούρτα

    Αγρόκτημα φτιαγμένο από σοκοφρέτες και μπισκότα

    Α, να μην ξεχάσω να σας δείξω και ένα ακόμα αγρόκτημα που στήθηκε εξ ολοκλήρου στο χέρι από τη θεία της νονάς της Στ.! Μα δεν είναι εκπληκτικό; Δεν μπορούσα να μην το φωτογραφίσω! Ένα αριστούργημα που δεν θες να το χαλάσεις! 

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων,

    Κλείνοντας αυτή την σύντομη ανασκόπηση του πάρτυ της μικρής μας πνευματικής αδερφής θα ήθελα να πω κάτι: Γλυκιά μου Στ. θέλω για ακόμη μία φορά να σου ζητήσω συγνώμη που άργησα να αναρτήσω το πάρτυ σου (αν και πιστεύω ότι εσύ θα με καταλάβεις!) και να σου δώσω την καλύτερη ευχή… να είσαι όσο πιο Υδροχόος γίνεται στη ζωή σου… θα περάσεις τέλεια… για τους άλλους δεν ξέρω! χεχε!

    Δωράκια

    Και αφού φάγαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε, μιλήσαμε και παίξαμε είχε έρθει η ώρα να φύγουμε. Αλλά όχι χωρίς δωράκι! Το κάθε παιδάκι έπαιρνε ένα σακουλάκι με υπέροχα μυρωδάτα σαπουνάκια σε σχήμα από ζωάκια. Τελικά τα σαπουνάκια είναι πολύ ωραία ιδέα και βλέπω ότι τουλάχιστον η Μελίτα τα αγαπάει πολύ και τα τιμάει δεόντως κάθε φορά! Φυσικά δεν έλειψαν οι μάσκες και οι σερπαντίνες μιας και το πάρτυ είχε λάβει χώρα μέσα στο τριώδιο! 

    Πάρτυ με θέμα Φάρμα των ζώων, δωράκια-σαπουνάκια
    Gifts-σαπουνάκια ζωάκια

    Περιμένουμε με χαρά το επόμενο πάρτυ που θα γίνει πολύ σύντομα.. μέχρι τότε πολλά φιλάκια μικρή μας!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι να πω βρε φιλενάδα-κουμπάρα!!νομίζω πως πάντα τα λές καλύτερα!!δε ξερω τι να πρωτοσχολιάσω!!ας ξεκινήσω όμως με το πόσο καλά περιγράφεις μια Υδροχόο γυναικα!δεν έτυχε να γνωρίζω κάποια αλλη κοπέλα αλλα εσύ μου τα έμαθες ολα τους τα τερτίπια που εν συνεχεία τα γνωρίζω σιγά σιγά και μέσα από την κορούλα μου!!!εδω κάνεις και γκούχου γκούχου και νιε νιε νιε νιε νιε!!!αλλά ετσι είναι αυτά!ουδείς χωρίς ελλατώματα και ουδείς χωρίς προτερήματα !!αλλίως βρε παιδιά πως θα τεριάζαμε;πως θα συμπεθεριάζαμε;πως θα κουμπαριάζαμε ε;; Τώρα όσο αφορά τα περσινά μας γενέθλεια αυτό που θέλαμε για την μικρούλα μας ήταν να νιώθει ξεχωριστή και να τις χαρίσουμε ενα πάρτυ μοναδικό για αυτήν! Ακόμα κοιτάει τις φωτογραφίες και λέει μαμά μου αρέσει παααααααρα πολύ το παρτυ μου χαχαχα! Κάλη μου δε ξερω αν κάνω πολλα η λίγα!σε άλλους φαινονται πολλά σε άλλους λιγα!!εμένα μου αρκει να κάνω τα πάντας όρεξη αγάπη και αφοσίωση!!και πίστεψε με και εγω και ο Στράτος ειμαστε αφοσιωμένοι στην οικογένεια μας και στα παιδια μας!! Αντε πάλι με πήραν τα ζουμιά!!μμμμμ μήπως σας λέει κάτι αυτή η λεξη υδροχοάκια;;αχαχα!είπαμε αν δε ταιριάζαμε..σε φιλώ πολύ και πριν ξυπνήσει ο μικρός και πάω να θηλασω θα σου ξανα ευχηθώ να τα εκατοστήσεις και να εισαι πάντα καλά!!!γερή δυνατή και ευτυχισμένη!!σμουτς

    2. Εμείς ετσι εξηγείται που έχουμε τόσο αγαπηθεί! Με μαμά και κουμπαροφιλεναδα Υδροχοοΐνα μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το ζώδιο σας! Όσο για το παρτυ της μικρής ΣΤ. τα συγχαρητήρια μου στη νονά Φλωρα! Όλα φαίνονται σούπερ!!!

    3. Χρόνια πολλά Κάλη μου!!! Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στους Υδροχόους καθώς έχω παντρευετεί έναν !! Δεν βαριέται ποτέ ο σύντροφος του Υδροχόου πάντως αυτό είναι σίγουρο!! Πάρα πολύ ωραίο το πάρτυ της κουμπάρας σου!! Τα κεκάκια και η τούρτα όλα τα λεφτά!! Πολλά φιλιά!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης