Διαγωνισμός – Κερδίστε το ψυχολογικό θρίλερ «Δήλωση Αποποίησης»-ΕΛΗΞΕ

Callie
Να ξέρετε εμείς δουλεύουμε για εσάς! Τους το είπα ξεκάθαρα… δώσαμε βιβλία για παιδιά, βιβλία για μαγειρική, βιβλία για αυτοβελτίωση, βιβλία για τους λάτρεις των μυθιστορημάτων! Τι θα γίνει με τους λάτρεις των αστυνομικών βιβλίων και των θρίλερ; Φυσικά, η απάντηση ήταν αμέσως παραπάνω από θετική καθώς στις Εκδόσεις Ψυχογιός έχουμε βρει θετική ανταπόκριση και πάνω απ΄ όλα διάθεση για προσφορά των καλύτερων βιβλίων για εσάς!               

Πόσοι από εσάς αγαπάτε τα αστυνομικά-ψυχολογικά θρίλερ; Είμαι σίγουρη πολλοί! Αν ρωτάτε πάντως την γνώμη μου είναι και αυτό ένα είδος βιβλίων που με συναρπάζει αρκεί φυσικά να με αφήνει να κοιμάμαι και λίγο ήρεμη τα βράδια! χεχε! Είμαι και φοβιτσάρια, τι να κάνω! Για αυτό τον λόγο διαλέξαμε για αυτό τον μήνα δύο βιβλία που ταιριάζουν ακόμα και σε αυτούς που, σαν κι εμένα, βρίσκονται ακόμα στα προπτυχιακά των αστυνομικών μυθιστορημάτων!
 

Δήλωση αποποίησης της Ρενέ Νάιτ! What? Τι είναι η δήλωση αποποίησης, αναρωτήθηκα όταν το διάβασα; Αποποιούμαι τις ευθύνες, το παιδί μου, τι; Πώς θα σας φαινόταν να διαβάζατε ένα βιβλίο που ενώ «αποποιείται»οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα εν ζωή, εσείς να ριγούσατε από την αίσθηση ότι αυτό το βιβλίο ήταν γραμμένο για εσάς! Creepy ε; Κάπως έτσι θα σας βάλω στο mood αυτού του βιβλίου!

Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως και αν και δεν είμαι ειδική στην κριτική βιβλίων έχω να σας πω ότι σίγουρα θα σας ιντριγκάρει. Με εναλλάξ αναφορές μία στο παρελθόν και μία στο παρόν πλέκει μία ιστορία που θα σας κάνει μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην μπορείτε να υποθέσετε το τέλος! Θα σας αναστατώσει και θα σας κρατήσει ξάγρυπνους τα βράδια μέχρι να αποκαλυφθεί η λύση του μυστηρίου. Τι κρύβεται πίσω από αυτό το βιβλίο και τι ενώνει δύο κατά τ’ άλλα διαφορετικούς ανθρώπους; 

Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα κι δύο αντίτυπα του βιβλίου «Δήλωση Αποποίησης» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός μπορεί να γίνουν δικά σας.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Όροι του διαγωνισμού
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: 
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ.
2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ.
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb». Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

 Προσοχή

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!
  • Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 27 Ιανουαρίου 2016 ως τις 3 Φεβρουαρίου 2016 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα.
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν ο νικητής είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός γι αυτό πάντα ζητάμε από τους νικητές τον αριθμό κινητού τους.
Αποτελέσματα διαγωνισμού 

Μετά από κλήρωση με το random.org οι δύο νικητές είναι:

Βασιλική Μπουστρή από Γαλάτσι
Μαργαρίτα Βαβίλη από Αθήνα

Έχουν ειδοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν απαντήσουν εντός δύο ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Ευχαριστούμε όλους σας για την συμμετοχή σας!