Διαγωνισμός με δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου «Party» της Αθηνάς Πάνου – ΕΛΗΞΕ

Callie
Καλησπέρα εορταστικά Ανθομελάκια!

Τι υπέροχο χριστουγεννιάτικη σαιζόν ήταν αυτή που περάσαμε παρέα! Πόσα δώρα δώσαμε! Πόσες ιδέες μοιραστήκαμε! Πόση αγάπη πήραμε από εσάς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά όμως σας έχουμε ακόμη μία έκπληξη, ακόμα έναν διαγωνισμό που ξέρω ότι θα σας αρέσει πολύ! Οι Εκδόσεις Ψυχογιός ξαναχτυπάνε  χαρίζοντας μέσα από το Ανθομέλι ΔΥΟ αντίτυπα του βιβλίου «Party» της γνωστής και αγαπητής food blogger Αθηνάς Πάνου

Για την Αθηνά σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές μιας και ήταν από τις πρώτες food bloggers που ξεκινήσαμε να διαβάζουμε και να συμβουλευόμαστε μέσα από το blog της Sugar Buzz αλλά και η πρώτη που γνωρίσαμε από κοντά και μας κέρδισε με το χαμόγελό της και την άμεση και ζεστή προσωπικότητά της. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Τα βιβλία της,  3 στον αριθμό μέχρι στιγμής (Cupcakes, Cookies, Party), τα έχουμε στην πρώτη γραμμή για κάθε μας κάλεσμα και γιορτή! Το αγαπημένο μας όμως χωρίς αμφιβολία είναι το τελευταίο της που είναι αφιερωμένο στις συνταγές για πάρτυ (παντός είδους)… Xριστουγέννων, γενεθλίων, brunch… για όλα τα γούστα δηλαδή! 

Από το χριστουγεννιάτικο  κάλεσμα για καφέ που έκανα προχθές στις μαμάδες από το μπαλέτο και φυσικά στις κόρες τους. 

Συνταγές της έχουμε κάνει στο πάρτυ του Θάνου Star Wars αλλά και στην περσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή μας (εννοείται και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που δεν έχουμε όμως παραπομπή στο blog) και πάντα οι συνταγές της αφήνουν ευχαριστημένους ακόμα και τους πιο δύσκολους κριτές γιατί είναι προσιτές και εύγεστες χωρίς περιττές φαμφάρες και υλικά που μετά θα μείνουν στο ντουλάπι σας για πάντα!  

Μην καθυστερούμε όμως! Τα βήματα απλά και γνωστά πλέον! Δύο βιβλία, δύο νικητές!!! Αααα, και να σας πω επειδή πολλά δώρα κάνατε αυτές τις ημέρες, αν το κερδίσετε μην το κάνετε δώρο… απολαύστε τη νίκη σας και χαμογελάστε διάπλατα! Αυτό το δώρο είναι για εσάς!

Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν! 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης 

 Προσοχή!!!  
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  • Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 30 Δεκεμβρίου 2015 ως τις 5 Ιανουαρίου 2016 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν ο νικητής είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός γι αυτό πάντα ζητάμε από τους νικητές τον αριθμό κινητού τους.
 
ΝΙΚΗΤΕΣ 
Με 210 έγκυρες συμμετοχές, οι νικητές μετά από κλήρωση με το random.org είναι:
 
1. Έλενα Αλτάνη
2. Βέρα Λεβέντη
 
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις συμμετοχές σας και σύντομα πάλι με καινούργιο διαγωνισμό!