ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο-σύνθεση

    Μπήκαμε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα και εμείς ομολογώ ότι μόλις χθες στολίσαμε το δέντρο μας. Πρώτη φορά φέτος αργήσαμε τόσο πολύ, είχαμε όμως καλό λόγο και έτσι δεν μας πείραξε καθόλου. Όσο, λοιπόν, προσπαθώ να φτιάξω φωτογραφίες για να σας δείξω τον φετινό στολισμό μας αλλά και τον λόγο που άργησε να γίνει, σας έχω ιδέα για δωράκι. Πόσες φορές σπάτε το κεφάλι σας για να αποφασίσετε τι χριστουγεννιάτικο δώρο θα προσφέρετε σε φίλους και γνωστούς την περίοδο των γιορτών; Εγώ πολλές! Και επειδή δεν είμαι πολύ φαν των γλυκών και των κρασιών πάντα προσπαθώ να πάρω κάτι που να μείνει ή να χρησιμεύσει. Πέρυσι το δώρο που κάναμε σχεδόν σε όλους τους γνωστούς μας ήταν χριστουγεννιάτικα στολίδια.  

    Χριστουγεννιάτκο δώρο-σύνθεση με στολίδια

    Ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο
    Σύνθεση σε μεταλλικό κουτί με χριστουγεννιάτικα στολίδια

    Διαβάστε στο Ανθομέλι κι άλλες ιδέες για δώρα στις γιορτές:

    Πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα για τους αγαπημένους σας

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα

    Ιδέες για δώρα για μικρούς και μεγάλους!

    Εκτυπώσιμες χάρτινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες για τα κάλαντα

    Τι περιλάμβανε το δώρο

    Δώρο που άρεσε σε όλους και εκτός από αυτούς που τελικά δεν στόλισαν (βλ. την φίλη μου την Έφη… αχ, αχ!!) σε όλους τους άλλους φάνηκε πολύ χρήσιμο. Αγόρασα από γνωστό πολυκατάστημα οικονομικά στολίδια και τα έβαλα μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί για μπισκότα (οπότε δύο σε ένα). Στόλισα μέσα με λινάτσα και έτοιμο και το δωράκι μας. 

    Ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο: σύνθεση με στολίδια για το δέντρο
    Ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο, σύνθεση με στολίδια για το δέντρο

    Δείτε πρωτότυπα αμπαλάζ και χειροποίητες συνθέσεις δώρων:

    Χριστουγεννιάτικες κάλτσες: 7 τρόποι να τις προσφέρετε ως δώρο τις γιορτές

    Συμβολικά δώρα για τους δασκάλους ή για άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα!

    Συνθέσεις δώρων με τα χεράκια σας!

    Κουτάκι για καλούδια!!

    Εγώ σας έδωσα την ιδέα… τώρα είναι η σειρά σας να την απογειώσετε. Και να θυμάστε ότι ακόμα και όταν το δώρο είναι συμβολικό και μικρής αξίας (αν και στο χέρι μας είναι το τι στολίδια θα βάλουμε μιας και κάποια από αυτά δεν είναι διόλου φθηνά) όταν το κάνουμε με αγάπη αυτό περνάει και στους ανθρώπους που το προσφέρουμε!

    Σας φιλώ και σύντομα πάλι κοντά σας με χριστουγεννιάτικες ιδέες!!!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κάτι πάθαμε φέτος όλες και καθυστερήσαμε. Και εγώ μέσα στην εβδομάδα κατάφερα να ολοκληρώσω τον στολισμό. Κάτι η δουλειά, κάτι όλο προέκυπτε φθάσαμε στον Δεκέμβριο. Όσον αφορά τα στολίδια είναι πρακτική και οικονομική ιδέα. Και αν είναι και χειροποίητο ακόμα καλύτερα, το ξέρεις. Πολλά φιλιά Κάλη μου!

    2. Τα στολίδια μέχρι στιγμής τα έβαζα ως συνοδευτικά κάποιων Xmas δώρων, έτσι για να δώσω extra γιορταστική πινελιά στο περιεχόμενο του αμπαλάζ, αλλά και η ιδέα σου να αποτελούν από μόνα τους δώρο, μου αρέσει πολύ! Χρήσιμο δωράκι που θα αρέσει σε κάθε αποδέκτη. Καλημέρα Κάλη!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης