Ιδέα για δώρο: Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Callie
Καλημέρα!!!!
 
Πωπώ, μπήκαμε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα και εμείς ομολογώ ότι μόλις χθες στολίσαμε το δέντρο μας. Πρώτη φορά φέτος αργήσαμε τόσο πολύ, είχαμε όμως καλό λόγο και έτσι δεν μας πείραξε καθόλου (αλλά αυτά θα σας τα πω σε άλλη ανάρτηση!) Όσο, λοιπόν, προσπαθώ να φτιάξω φωτογραφίες για να σας δείξω τον φετινό στολισμό μας αλλά και τον λόγο που άργησε να γίνει, σας έχω ιδέα για δωράκι
 
Πόσες φορές σπάτε το κεφάλι σας για να αποφασίσετε τι δώρο θα προσφέρετε σε φίλους και γνωστούς την περίοδο των γιορτών; Εγώ πάντως πολλές! Και επειδή γενικά δεν είμαι πολύ φαν των γλυκών, πάντα προσπαθώ να πάρω κάτι που να μείνει ή να χρησιμεύσει. Πέρσι, λοιπόν, το δώρο που κάναμε σχεδόν σε όλους τους γνωστούς μας ήταν χριστουγεννιάτικα στολίδια.  
         
 Δώρο που άρεσε σε όλους και εκτός από αυτούς που τελικά δεν στόλισαν (βλ. την φίλη μου την Έφη!!!… αχ, αχ!!!) σε όλους τους άλλους φάνηκε πολύ χρήσιμο. Αγόρασα από γνωστό πολυκατάστημα αρκετά οικονομικά στολίδια και τα έβαλα μέσα σε ένα κουτί για μπισκότα (οπότε δύο σε ένα). Στόλισα μέσα με λινάτσα και έτοιμο και το δωράκι μας. 
                      
Εντελώς συμπτωματικά μάλιστα, στην περσινή γιορτή μας η νονά και ο νονός μας μάς έκαναν ένα παρόμοιο δώρο που απολαύσαμε πλήρως… λίγο πιο γκράντε βέβαια καθώς είχε μέσα και χειροποίητα γλυκά αλλά και άλλα δωράκια όπως μια καμπανούλα (που δεν βλέπω φέτος να γλυτώνει από τα χέρια της Μελίτας μιας και την χτυπάει διαρκώς, χεχε!) αλλά και ένα δώρο για τον Κώστα.        
Εγώ σας έδωσα την ιδέα… τώρα είναι η σειρά σας να την απογειώσετε. Και να θυμάστε ότι ακόμα και όταν το δώρο είναι συμβολικό και μικρής αξίας (αν και στο χέρι μας είναι τι στολίδια θα βάλουμε μιας και κάποια από αυτά δεν είναι καθόλου φθηνα) όταν το κάνουμε με αγάπη αυτό περνάει και στους ανθρώπους που το προσφέρουμε!
 
Σας φιλώ και σύντομα πάλι κοντά σας με χριστουγεννιάτικες ιδέες!!!