ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση

    Σήμερα επανερχόμαστε με μία ακόμη εορταστική ανάρτηση για να σας δώσουμε ιδέες για χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση! Αν κι εμείς προσωπικά φέτος τα Χριστούγεννα δεν βγάλαμε πολλές φωτογραφίες. Ευτυχώς όμως, λόγω του διαγωνισμού που είχαμε κάνει τις προηγούμενες ημέρες, είχα προλάβει να φωτογραφίσω την Μελίτα μου εορταστική και χριστουγεννιάτικη! Αρκεστήκαμε σε μερικές κλασικές (πιο κλασικές πεθαίνεις) πόζες την ημέρα των Χριστουγέννων λίγο πριν το φαγητό με φόβο μήπως κρυώσουν και τα πιάτα! Τέλος πάντων! 

    Εσείς πώς περάσατε αυτές τις ημέρες; Εμείς οικογενειακά και με φίλους, με σπίτι, με βόλτες, με δώρα, με ξεκούραση, με κούραση, με ύπνο και με λίγο ξενύχτι… όπως καταλάβατε απ’ όλα είχε ο μπαξές! Και επειδή είμαστε δύο βάλτε τα όλα επί δύο! Μπορεί φέτος να μην ήμασταν μαζί αυτές τις χριστουγεννιάτικες ημέρες και ούτε θα ήμαστε και την Πρωτοχρονιά αλλά το πρόγραμμά μας ήταν γεμάτο ώστε να μην νιώσουμε και την έλλειψη η μία της άλλης μιας και έχουμε πολλά χρόνια να μην είμαστε μαζί έστω μία από τις δύο αυτές γιορτές! Δεν πειράζει όμως!

    Όπως επίσης είδατε αποφασίσαμε να πάρουμε και ένα μικρό ρεπό από το Ανθομέλι μιας και το τελευταίο διάστημα (δηλαδή από αρχές Νοεμβρίου που ήταν τα γενέθλιά μας και μετά) γράφαμε συνεχώς και είχαμε και πολύ παρασκηνιακή δουλειά , όπως το  θέμα μας για το περιοδικό Cook craft create αλλά και το άρθρο μας στο Δέλταmoms. Και η αλήθεια είναι ότι ένα διάλειμμα χρειάζεται που και που για να μην γίνει και ψυχαναγκασμός από την μία αλλά και να μην μας βαρεθείτε από την άλλη! Και όπως λέει και η φίλη μου η Ειρήνη, “Καλά, κι άλλη ανάρτηση; Πότε να προλάβω να τις διαβάσω όλες;” Οπότε σας δώσαμε κι εσάς τον χρόνο σας να μας πεθυμήσετε!

    8 ιδέες για χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση

    Λοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα μου. Όπως ίσως έχετε καταλάβει μας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίσεις. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια με τον φίλο μας τον Τάκη είχαμε κακομάθει κιόλας να έχουμε πάντα κάποιον που να λέει ναι… στην ιδέα μιας φωτογράφισης! Ε, μια ο Τάκης, μια εμείς, μια η αγαπημένη Μαριάννα, κάθε χρόνο βγάζαμε μερικές φωτογραφίες που θα μείνουν μαζί μας για πάντα! Πάμε να τις δούμε; 

    Ιδέα Νο 1: οικογενειακή φωτογράφιση

    Φιλί κάτω από το γκι (ή “ου” όπως έμαθα με πικρία πέρσι)… δείτε και τις άλλες μας φωτογραφίες εδώ.

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 10

    Ιδέα για φωτογράφιση Νο 2: we are in love

    Φιλί/Αγκαλιά με τον αγαπημένο σας…διαβάστε όλο το χρονικό αυτής της φωτογράφισης εδώ

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 11

    Ιδέα για φωτογράφιση Νο 3: Let’ s jump

    Χοροπηδάμε από χαρά! Τι κι αν έχετε πάει εκδρομή και δεν έχετε εύκαιρο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βρείτε μία ωραία τοποθεσία και αρχίστε να χοροπηδάτε! Μήπως σας θυμίζει μια άλλη φωτογράφιση;

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 12

    Ιδέα για φωτογράφιση Νο 4: 

    Οικογενειακή Θαλπωρή τα Χριστούγεννα ή αλλιώς το Τρίο Καρώ!  Αγαπώ αυτή την φωτογράφιση καθώς έγινε από την έξπερτ στο είδος της Μαριάννα από το 365 Days of  Bliss πέρυσι!

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 13

    Ιδέα για πρωτοχρονιάτικη φωτογράφιση Νο 5:

    Χριστούγεννα με Photo Props. Εδώ μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να βγάλετε άπειρες φώτος. Εάν δεν έχετε εκτυπώσιμα μπορείτε να τα εκτυπώσετε από εδώ ή να παραγγείλετε από το happyteapot.gr

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 14

    Ιδέα για χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση Νο 6: Στα λαμπάκια του δέντρου

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 15

    Ιδέα Νο 7: Shelf – o- christmas ή αλλιώς Τζα.. είμαι κι εγώ εδώ

    Φέτος στο ταξίδι που κάναμε με τον άντρα μου βγάλαμε πολλές φώτος που εγώ “κρυβόμουν” από πίσω του. Όπου μνημείο, τοπίο και χαρά… εγώ τσουπ έβαζα κεφαλάκι και εμφανιζόμουν! Προσαρμόστε την ιδέα σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό για πιο εορταστικό αποτέλεσμα. 

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 16

    Ιδέα Νο 8: Μικρή Αγιοβασιλίνα! 

    Να και η φετινή μας φωτογράφιση! Την αγαπώ γιατί η μικρή μου είναι ένα όνειρο… στα μάτια μου τουλάχιστον! 

    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 17
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση
    8 ιδέες για ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση 18

    Βonus ιδέα χριστουγεννιάτικης φωτογράφισης (update 2017): Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με το κορίτσι μου

    Είμαι σίγουρη ότι αν έψαχνα λίγο ακόμα στα αρχεία μου θα έβρισκα πολλές ακόμα αλλά λέω να μην σας κουράσω κι άλλο! Κι αν οι άντρες σας είναι δύσκολοι… ετοιμάστε τα όλα εσείς και μετά απλά στήστε τον στο ντεκόρ που θα έχετε ετοιμάσει, χεχε! Δεν θα τον κουράσετε καθόλου… μόνο μερικά κλικ! Μην ξεχάσω να σας πω ότι σημασία δεν έχει απαραίτητα το αποτέλεσμα να είναι επαγγελματικό (εμάς ας πούμε δεν είναι!) αλλά οι στιγμές  να σας μείνουν αξέχαστες! 

    Σας χριστουγενννοφιλώ και σύντομα πάλι κοντά σας!

    Callie 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης