Διαγωνισμός με δώρο 4 παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία!-ΕΛΗΞΕ

Callie
Καλημέρα! 

Ομολογώ πως αυτές τις ημέρες είμαι πολύ χαρούμενη για το Ανθομέλι! Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε αναρτήσεις και να σας δίνουμε δώρα! Και κάθε μέρα να βγάζαμε ανάρτηση πάλι δεν θα τα προλαβαίναμε όλα!!! Ανυπομονώ να σας δείξουμε όλα όσα κάνουμε αυτές τις ημέρες και με το καλό να έρθουν οι γιορτές με υγεία και χαρά!

Σήμερα, λοιπόν, σας έχω πάλι διαγωνισμό από τις αγαπημένες μας Εκδόσεις Ψυχογιός! Θέλοντας να είμαστε  μέσα στο κλίμα των ημερών αποφασίσαμε να σας κάνουμε δώρο όχι 2 όπως άλλες φορές αλλά 4 χριστουγεννιάτικα βιβλία. 2 αντίτυπα από τα «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα» της Πηνελόπης Μωραϊτου και 2 αντίτυπα του βιβλίου «Περιμένοντας τον Αϊ-Βασίλη». Aς τα πάρουμε όμως με την σειρά!

 Τα «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα» είναι από εκείνα τα βιβλία δημιουργικής απασχόλησης που μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για πολλές ώρες. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ανάμεσα στις σελίδες με τις σπαζοκεφαλιές και τις οδηγίες για κατασκευές θα βρείτε επίσης και ιστορίες για όλες τις σημαντικές γιορτές αυτών των ημερών (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, φώτα κ.λ.π.) γεγονός που το καθιστά ένα βιβλίο που δεν θα πεταχτεί στα σκουπίδια μόλις τελειώσουν οι δραστηριότητες! Οπότε έχετε δύο σε ένα… και ανάγνωση ιστοριών και παιχνίδια δραστηριοτήτων. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι οι περισσότερες δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού ( ή έστω να πηγαίνουν νηπιαγωγείο) καθώς απαιτούν γνώση της αλφαβήτας. 

Το «Περιμένοντας τον Αϊ Βασίλη» είναι το απόλυτο παραμύθι για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο τόσο όσο πρέπει για να… τα πάρει ο ύπνος δίπλα από το δέντρο! Τελικά θα έρθει ο Άγιος Βασίλης; Είναι το ερώτημα που προβληματίζει τα ζωάκια του δάσους! Αν πιστεύεις όλα γίνονται! Βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε στα παιδιά για την πίστη και αφήστε τα να σας που την δική τους αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη! Η Μελίτα πάντως το αγάπησε αμέσως! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν! 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

  Προσοχή!!!  

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  • Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 15 Δεκεμβρίου 2015 ως τις 19 Δεκεμβρίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν ο νικητής είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός γι αυτό πάντα ζητάμε από τους νικητές τον αριθμό κινητού τους.
 
 
Καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα κοντά σας με νέους διαγωνισμούς. 
 
NIKHTEΣ

Oι δύο νικητές που κερδίζουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα» είναι:
1) Μαρία Ζαρίκου από Χανιά 
2) Αναστασία Κατούφα από Κορινθία 

Οι δύο νικητές που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Περιμένοντας τον Αϊ Βασίλη» είναι: 
1) Σοφία Ταμτάκου από Θεσσαλονίκη 
2)  Βάνια Γκρίνια από Βόλο 

Συγχαρητήρια και Καλές Γιορτές σε όλους!