Επετειακός διαγωνισμός: «Τα δικα σας DIY!»

Kathy & Callie
Καλημέρα!

Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη αγάπη που μας στείλατε μέσα από τα σχόλια και τα μηνύματά σας για τα 4α γενέθλιά του blog μας! Τα λόγια σας ήταν συγκινητικά και η λέξη «ευχαριστούμε» μοιάζει λίγη! Γι’ αυτό είπαμε να το πάμε ένα βήματα παρακάτω και να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό που θα δώσει τρία δώρα σε τρεις νικητές

Μία από τις αγαπημένες μας κατηγορίες στο Ανθομέλι είναι αυτή των DO IT YOUR SELF (DIY) κατασκευών και χειροτεχνιών

Τα DIY μας μπορεί να είναι απλές χειροτεχνίες για να κάνετε με τα παιδιά σας, πιο απαιτητικές κατασκευές για έμπειρους ή «δυνατούς λύτες» ή ακόμη και πιο δύσκολες που πιθανότατα να χρειαστεί και αντρική βοήθεια. Φυσικά, δεν λείπουν οι εποχιακές  (Χριστούγεννα, Πάσχα κ.λ.π.) αλλά και οι all time classic! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Επίσης, μέσα από το ιντερνετικό περιοδικό Cook Craft Create, στο οποίο γράφουμε παρέα με άλλες ταλαντούχες bloggers, μπορέσαμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ψάχνοντας συνεχώς για νέες ιδέες. 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχετε στείλει e-mail ζητώντας μας να σας δώσουμε διευκρινήσεις για τον τρόπο κατασκευής κάποιου DIY ή για το που θα βρείτε ορισμένα υλικά. Από εσάς άλλωστε εμπνευστήκαμε και την ιδέα για την ανάρτηση με την Λίστα υλικών για crafters.  

Ωστόσο, επειδή δεν μας στέλνετε πάντα feedback, δεν ξέρουμε αν τελικά τα καταφέρατε! Έτσι, σκεφτήκαμε μιας και έχουμε τα γενέθλιά μας να ετοιμάσουμε έναν διαγωνισμό που ίιιιισως να σας φανεί λίγο δύσκολος! Αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε να συμμετέχετε σε αυτόν!  

Φωτογραφίστε μια κατασκευή σας, χειροτεχνία που έχετε εμπνευστεί από τις δικές μας δημιουργίες ή από ένα πάρτυ που έχετε κάνει με ιδέα που πήρατε από εμάς και στείλτε την στο e-mail του blog: kathycallie@gmail.com με την ένδειξη «Για τον Διαγωνισμό DIY του Ανθομέλι» ή στη σελίδα μας στο facebook σε προσωπικό μήνυμα (inbox).

Σημειώσεις: 

  • Δεκτές θα γίνουν και οι συμμετοχές με εποχιακές κατασκευές αλλά και συνταγές μαγειρικής (εξαιρούνται οι συμμετοχές με τα τσουρέκια οι οποίες ήδη έχουν λάβει μέρος στον πασχαλινό διαγωνισμό μας).
  • Εάν μας έχετε στείλει κατά καιρούς φωτογραφίες, μην διστάσετε να τις ξαναστείλετε για να κερδίσετε την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό! 
  • Κάθε διαφορετική κατασκευή είναι και μία συμμετοχή!
  • Στο τέλος του διαγωνισμού θα κοινοποιηθούν φυσικά όλες οι φωτογραφίες σας σε ξεχωριστή ανάρτηση!!! 
  • Αν δεν έχετε κάτι χειροπιαστό, τι θα λέγατε να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία τις επόμενες μέρες καθώς ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μία εβδομάδα;

Τα δώρα που ετοιμάσαμε για τους τρεις νικητές είναι 2 κιτ για χειροτεχνίας για τα παιδιά (και όχι μόνο) και 1 κιτ ζαχαροπλαστικής.  

Σε αυτόν τον διαγωνισμό θα έχουμε 3 νικητές! 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 13/11/2015 έως τις 19/11/2015.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! 

Κατερίνα και Κάλη