Καλή εβδομάδα με διαγωνισμό – Προσκλήσεις για την Παράσταση Βατραπουνζέλ

Callie

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!  Παρόλο που δεν με λες θεατρόφιλη αλλά περισσότερο σινεφίλ, παρατηρώ ότι η Μελίτα δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για το θέατρο και με προτρέπει αρκετές φορές να την πάω να δει κάποια παράσταση… ακόμη κι αν είναι απλά ο Καραγιόζης. Δεν ξέρω αν είναι το καινούργιο ή πραγματικά της αρέσει, πάντως κάθε φορά που βλέπουμε μια παράσταση, παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσήλωση και ευλάβεια! Έτσι, όταν πριν λίγες ημέρες λάβαμε μία πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης Βατραπουνζέλ, που τόσο καλά λόγια είχαμε ακούσει πέρσι από φίλες bloggers, αποφάσισα να μην χάσουμε την ευκαιρία και να την παρακολουθήσουμε έστω κι αν η ώρα της προβολής δεν ήταν και η πιο βολική για εμάς…και ευτυχώς δηλαδή γιατί περάσαμε ένα πολύ όμορφο μεσημέρι Κυριακής!

H παράσταση είναι απόλυτα συμβατή για παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω (έστω κι αν οι συντελεστές την προτείνουν για μεγαλύτερα παιδιά) καθώς οι μαγικές αλλαγές των ρούχων των πρωταγωνιστριών καθηλώνουν ακόμα και τα προνηπιάκια! Φυσικά, όμως, δεν είναι μόνο αυτό: Η επιλογή της δραματοποίησης των δύο πολύ γνωστών αυτών παραμυθιών… και ειδικά της Ραπουνζέλ… δεν θα μπορούσε παρά να καθηλώσει τις μικρές πριγκίπισσες όλων των ηλικιών!
 
 
Εκτός από την παράσταση βέβαια είχαμε την τύχη να βρεθούμε και στο after-party της πρεμιέρας με ζωγραφική για τα παιδιά και φυσικά το αγαπημένο τους facepainting! Οι ζωγραφιά των παιδιών έπρεπε να είναι εμπνευσμένη από την παράσταση και γι’ αυτό η Μελίτα επέλεξε να ζωγραφίσει την Ραπουνζέλ και τον πρίγκιπα (δεν πιστεύω να μην έγινε αντιληπτό;;;) Ολες οι ζωγραφιές των παιδιών θα εκτεθούν σε μία έκθεση που θα γίνει στο τέλος της σαιζόν ως πανηγυρικό κλείσιμο της παράστασης. 
Και επειδή εμείς τα Ανθομελάκια δεν τα αφήνουμε έτσι! Αλλά και επειδή αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας ζητήσαμε από την υπέροχη ομάδα που κρύβεται πίσω από την παράσταση Βατραπουνζέλ να σας προσφέρει τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 15 Νοεμβρίου στις 15:00
 
Από εσάς το μόνο που θέλουμε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί. Εύκολα τα κάναμε αυτή την φορά. 
 
Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη στις δώδεκα το βράδυ και θα έχετε μόνο δύο ημέρες για να απαντήσετε στο e-mail που θα σας στείλουμε
Οπότε το νου σας!!! 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το:
 

Η παράσταση παίζεται στο: «ΠΟΛΗ» Θέατρο Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)

Και μην ξεχάσω να σας πω ότι από τέλος Νοεμβρίου η παράσταση θα παίζεται επίσης και στα Αγγλικά και από τέλος Δεκεμβρίου στα Γερμανικά! Άσε που είναι και ταξιδεμένη παράσταση καθώς έχει παιχτεί και στο ελληνόφωνο σχολείο του Βερολίνου.

Επίσης για όσους ενδιαφέρεστε για ένα εναλλακτικό πάρτυ, δείτε τις επιλογές που σας προσφέρει η ομάδα για παιδικά πάρτυ με το αγαπημένο μου να είναι η μεταφορά της Πριγκίπισσας με το Μπιζέλι στο σαλόνι σας. Υπέροχο;  

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Καλή επιτυχία!
Κάλη

ΝΙΚΗΤΕΣ

Τις τρεις διπλές προσκλήσεις κερδίζουν οι:
1) Μπιλιάνου Σωτηρία
2) Αντωνιάδου Έλενα 
3) Χριστιάνα Βεντίκου