ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ανακυκλώνουμε παλιά βραχιόλια και τα μετατρέπουμε σε καινούργια

    Τα Ανθομελάκια αποφάσισαν να κάνουν ανακύκλωση! Σίγουρα θα έχετε κι εσείς παλιά βραχιόλια κάπου να πιάνουν αράχνες! Καιρός να τα βγάλετε στην επιφάνεια! Και όχι μόνο αυτό αλλά να ανακυκλώσετε και παλιά υφάσματα ή δαντέλες που έχετε από παλιότερες κατασκευές.

    Ανακυκλώνουμε παλιά βραχιόλια και τα μετατρέπουμε σε καινούργια 1
    Ανακυκλώνουμε παλιά βραχιόλια και τα μετατρέπουμε σε καινούργια 7

    Εγώ τις δικές μου δαντέλες ομολογώ ότι τις οφείλω στην υπέροχη Άννα από το Inmycloset. Πριν λίγο καιρό βλέπετε είχα κερδίσει σε έναν από τους πρωτότυπους διαγωνισμούς της και μου έστειλε ένα κουτί γεμάτο χειροτεχνικά καλούδια. Ε, δεν ήθελα και πολύ! Ξεκίνησα να σκέφτομαι τι θα μπορούσα να τα κάνω αν και ακόμα έχει τόσα πολλά που μπορώ να φτιάξω και τα δικά σας βραχιόλια, χεχε! 

    Ανακυκλώνουμε παλιά βραχιόλια και τα μετατρέπουμε σε καινούργια 3
    Ανακυκλώνουμε παλιά βραχιόλια και τα μετατρέπουμε σε καινούργια 8

    Εδώ θα βρείτε όλες μας τις do it your self προτάσεις μας αλλά και τις ιδέες μας για τον σπίτι και τον κήπο.

    Ανακυκλώνουμε παλιά βραχιόλια και τα μετατρέπουμε σε καινούργια 5

    Tο παραπάνω δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο online περιοδικό Cook Craft Create. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy που φιλοξενήθηκαν στο περιοδικό με όλη τη διαδικασία κατασκευής. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.

    Η έκδοση του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create ξεκίνησε στις  25/11/2013! Η ιδέα να υλοποιηθεί μια τέτοια ομαδική δουλειά ήταν της Αθηνά από το blog Craftoholic. Στο περιοδικό αυτό συμμετείχαν πολλές φίλες bloggers απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια πάρα πολύ δημιουργική δουλειά. Κάθε μήνα ανέβαινε στην πλατφόρμα ISSUE ένα δωρεάν τεύχος με tutorial για diy δημιουργίες απ’ όλες τα μέλη της ομάδας. Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου, η ανάγκη για να υπάρχει κάποιο δημιουργικό τμήμα που θα αναλάμβανε το στήσιμο του περιοδικού μας αλλά και έλλειψη χορηγών μας ανάγκασε να σταματήσουμε την έκδοσή του. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τα χάζευα χθες τα βραχιολάκια σας στο περιοδικό και πολύ μου άρεσαν κορίτσια!! Πολύ ενδιαφέρον και το νέο τεύχος του περιοδικού!! Πολλά φιλιά την καλημημέρα μου!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης