ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία – Sofia the first party

    Ένα πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία για την μικρή Πόπη ή αλλιώς sofia the 1st! Στολισμός, μπουφές, τούρτα και άλλες ιδέες για το δικό σας πάρτυ. Μην διστάσετε να πατήσετε πάνω στα λίνκ που θα σας οδηγήσουν και σε άλλα πάρτυ για περισσότερες έμπνευση και ακόμα περισσότερες ιδέες.

    Πολλές φορές έχω την περιέργεια να ξέρω τι πραγματικά σκέφτονται οι άλλες μαμάδες και γενικά όλοι οι άλλοι όταν βλέπουν τι ετοιμάσαμε για το πάρτυ μας. Το feedback που παίρνω ποικίλει. Συνήθως ακούω εκφράσεις όπως: “Τι έφτιαξες πάλι;”, “Τι ωραία πράγματα είναι αυτά;”, “Μα πώς τα προλαβαίνεις;”, “Χαρά στο κουράγιο σου” και τέτοια… τα οποία ανάλογα με το άτομο ξέρω να τα ερμηνεύω και ανάλογα. Όμως υπάρχουν και ορισμένοι που τηρούν όρκο σιωπής… δεν λένε τίποτα και πραγματικά δεν ξέρεις γιατί. Δεν θέλουν να μου πουν κατάμουτρα: “Τι υπερβολές είναι αυτές;”, “δες που ξοδεύουν τα λεφτά τους”, “δεν είναι καθόλου του γούστου μου”. Τι να πω πραγματικά δεν ξέρω… 

    Από την άλλη είναι και αυτές οι μαμάδες που συμμερίζονται απόλυτα την αγάπη μας για τα θεματικά πάρτυ και με χαρά ετοιμάζουν κάθε φορά μικρά δωράκια, κατασκευές και κάθονται άπειρες ώρες να κάνουν χαρτοκοπτική. Γιατί; Δεν ξέρω! Ο καθένας έχει τους λόγους του… υπάρχουν μαμάδες που το κάνουν γιατί γουστάρουν, άλλες γιατί θέλουν να βλέπουν τον ενθουσιασμό στα μάτια των παιδιών τους, άλλες γιατί είναι η μόδα της εποχής και άλλες για το θεαθήναι!

    Αν ρωτάτε εμένα… είναι λίγο απ’ όλα αλλά γιατί κυρίως μου αρέσει να προσθέτω μια διαφορετική πινελιά σε ό,τι κάνω. Κάτι που θα σου μείνει στην μνήμη και δεν θα πεις… “ένα ακόμη παιδικό πάρτυ”!!! Μάλιστα αν το θέμα δεν ήταν το οικονομικό θα έκανα πολλά πολλά περισσότερα… για να περάσουν καλά και τα παιδιά αλλά και οι γονείς!

    Βλέπω όμως ότι σιγά σιγά συναντάω και άλλους γονείς που έχουν την ίδια τρέλα με εμάς. Μία από αυτές τις τρελομαμάδες είναι και η Μάριαν που την γνωρίσατε κι εσείς μέσα από το πάρτυ που έκανε για την κόρη της την Πόπη με θέμα την Χιονάτη αλλά και αργότερα για τον γιο της με θέμα τα Minions

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία – Sofia the first

    Αυτή την φορά ξαναχτυπάει με ένα θεματικό πάρτυ ιδιαίτερα αγαπητό στις μικρές ηλικίες…“Sofia the First” ή απλά “Σοφία η Πριγκίπισσα”. Η Πόπη, βλέπετε, αγαπάει πολύ την Πριγκίπισσα Σοφία και η Μαμά Μάριαν δεν μπορούσε παρά να εκτελέσει τις εντολές της κόρης της. Έτσι, οργάνωσε ένα πάρτυ και μοιράζετε μαζί μας τις φωτογραφίες του! Οι ιδέες είναι απλές αλλά μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο σας αυτόματα σε ονειρικό παλάτι!

    Πινακίδα Καλωσορίσματος

    Σε περίπτωση που οι καλεσμένοι σας μπερδέψουν το σπίτι σας ή τα πάρτυ (χε,χε)… ενημερώστε τους ότι βρίσκονται στο σωστό μέρος. Εγώ σε ένα δικό μας πάρτυ, το welcome sign το είχα βάλει μέσα στο ασανσέρ για να τους προετοιμάσω για το τι θα επακολουθήσει! Τα printables υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο δωρεάν.  

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Πώς να διοργανώσετε πάρτυ θερινό σινεμά στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας

    Το μαραθώνιο Pool Party της Μελίτας για τα 10α γενέθλιά της

    Πάρτυ Tutti Frutti για τη Μελίτα που έγινε 8

    10 παιχνίδια one-min it to win it για μικρούς και μεγάλους

    10 παιχνίδια για ένα παιδικό πυτζάμα πάρτυ

    Διακόσμηση με μπάνερ

    Διακοσμήστε τις πόρτες και τους τοίχους με μπάνερ που θα βρείτε δωρεάν στο διαδίκτυο… κολλήστε τα κομμάτια σε κορδέλα και ομορφύνετε τον χώρο σας στο λεπτό.  

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party
    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party
    Δείτε την λεπτομέρεια… κορώνα πριγκίπισσα Σοφία.
    Υπήρχαν για όλα τα κορίτσια και μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια του πάρτυ.

    Διακόσμηση Μπουφέ

    Η Μάριαν πάντα καλύπτει το παράθυρο που υπάρχει πίσω από την τραπεζαρία της και καλά κάνει. Αυτή την φορά επέλεξε ύφασμα (γάζα) σε ροζ χρώμα και δημιούργησε ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Ο μπουφές στολίστηκε σε λιλά αποχρώσεις και το κερασάκι στην τούρτα το σκεύος (αυτό με τους πολλούς ορόφους) που στολίστηκε με λιλά τούλι! 

    Στη κάτω φωτογραφία θα δείτε καλύτερα και τις κορώνες για τις μικρές πριγκίπισσες. Φυσικά ο μπουφές γεμίζει με ό,τι καλούδια έχει την διάθεση να φτιάξει (ή γιατί όχι να παραγγείλει) η μαμά! Για όσες θέλετε μπορείτε σε κάθε πιατέλα να βάλετε και ένα καρτελάκι με το όνομα του φαγητού που γεμίζει την πιατέλα. 

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party
    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία

    Ιδέες για πάρτυ ή θεματικά πάρτυ μπορείτε δικά μας αλλά και φίλων μας θα βρείτε στην κατηγορία Πάρτυ στο Ανθομέλι.

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party
    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία

    Εάν είστε φαν των σνακ… μπορείτε να γεμίσετε κουπάκια ή ακόμα και πλαστικά ποτηράκια με ποπ κόρν ή πατατάκια ώστε το κάθε παιδί να έχει το δικό του. 

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party

    Πάρτε περισσότερη έμπνευση από το πάρτυ “Σοφία η Πριγκίπισσα” της Μικρής Ιφιγένειας εδώ

    Τούρτα για πάρτυ Σοφία η Πριγκίπισσα

    Εδώ βλέπω ότι η Μάριαν ακολούθησε το παράδειγμά μου (ή μάλλον εγώ το ακολούθησα στο πάρτυ Barbie Princess Power) και στόλισε μια απλή τούρτα με δικό της τρόπο, που είναι πολύ καλός αν θέλετε να αποφύγετε τις υπερβολικές τιμές των ζαχαροπλαστείων. Μία κορώνα, ένα μικρό χειροποίητο μπανεράκι και ένα εκτυπώσιμο είναι ό,τι πρέπει για να απογειώσουν μια απλή τούρτα γενεθλίων. Χρόνια Πολλά Ποπάκι!  

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party
    Τούρτα για πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία

    Δωράκια για τους καλεσμένους

    Τα μικρά κοριτσάκια εκτός από τις σούπερ κορώνες τους πήραν και ένα σακουλάκι με μαρς μέλοους… με υπογραφή “Πόπη – 5”. Ένα γλυκό κέρασμα για ένα γλυκό πάρτυ σαν αυτό! 

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party
    Δωράκια για πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία

    Η λεπτομέρεια της μαμάς

    Και για το τέλος… σας άφησα το κερασάκι στην τούρτα! Όπως πάντα ο στολισμός των νυχιών της μαμάς είναι ασορτί με το πάρτυ! Σας το είπα εγώ… τρελομαμά με τα όλα της! 

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party

    Xειροποίητες πινιάτες We Love Pinatas

    Τις πινιάτες μας We Love Pinatas θα τις βρείτε κάνοντας την παραγγελία σας από το online κατάστημά μας στο jamjar.gr

    To κατάστημα του Ανθομέλι με πινιάτες we love pinatas

    Πάρτυ Πριγκίπισσα Σοφία - Sofia the first party 10

    Εδώ βέβαια θέλω να επισημάνω κάτι! Καθώς πολλές μαμάδες νιώθουμε πίεση για πολλά πράγματα γύρω μας… το πάρτυ των παιδιών μας δεν θα πρέπει να είναι ένα από αυτά! Εάν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται ανούσια ή περιττά… απλά μην τα κάνετε! Το πάρτυ των παιδιών μας θα πρέπει να είναι η καλύτερη μέρα της ζωής τους και φυσικά και της δικής μας μιας και δεν υπάρχει σημαντικότερη στιγμή από την γέννησή τους. Για αυτό απολαύστε το όπως εσείς θέλετε. 

    Να ευχαριστήσουμε την Μαμά Μάριαν που μας έστειλε τις φωτογραφίες του πάρτυ τους και είναι πάντα δίπλα μας σε ότι κι αν ζητήσουμε!

    Σας φιλώ και καλά πάρτυ!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ε λοιπόν αυτό με τα νύχια δεν το είχα σκεφτεί! Αλλά τώρα που μου το βάλατε στο μυαλό θα το κάνω κι εγώ!
      Εντωμεταξύ, το δικό μας πάρτυ είναι τον Νοέμβρη και άρχισα ήδη να ψάχνω από τώρα! Σε όσους το είπα με κοίταξαν στραβά, οπότε και σταμάτησα να λέω τί ψάχνω όλη την ημέρα! Μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε!

    2. Καλημέρα και από εμένα! Είμαι και εγώ μια από αυτές τις μαμάδες που μόλις τελειώσει το πάρτυ μας (Αύγουστος) ψάχνει το θέμα του επόμενου και ξεκινάω τις προετοιμασίες νωρίς. Ρωτάω το αγοράκι μου τι του αρέσει και ψάχνουμε τα site. Τα κάνω σχεδόν όλα μόνη μου. Φυσικά κάθε χρόνο έχω διάφορες αντιδράσεις αλλά τελικά εγώ νιώθω καλά με όσα κάνω και με τη χαρά που βλέπω στο γιο μου όταν κοιτάω όλα όσα κάνω. 'Οταν τον ρωτάνε ποιος έκανε την τούρτα ή όλα τα υπόλοιπα, αυτός απλά απαντάει: η μαμά μου!. Γιατί να στεναχωριέμαι λοιπόν γι'αυτά που μπορεί να σκέφτεται ο κόσμος; Εγώ και την ψυχοθεραπεία μου κάνω και γλιτώνω χρήματα (ανακύκλωση κάνω, υπάρχουν πολλά στο σπίτι που κάθε χρόνο βρίσκουν τη θέση τους στο πάρτυ μας!). Συνεχίστε απτόητες!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης