Μια καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη για σένα που έγινες 4!

Callie
Πόσα σ’ αγαπώ μπορεί να πει ένας άνθρωπος σε μία μέρα;
Πόσο φιλιά μπορούν να χωρέσουν σε ένα σωματάκι;
Πόσες αγκαλιές μπορούν να αντέξουν δύο άνθρωποι; Και κάθε φορά που τα σκέφτομαι όλα αυτά, αυτές οι βρύσες… οι αναθεματισμένες βρύσες των ματιών μου… ανοίγουν, σαν χαλασμένα υδραυλικά που ξέχασε κάποιος να φτιάξει. Και τρέχουν, τρέχουν ασταμάτητα, προσπαθώντας να κρυφτούν από σένα που δεν θέλεις να με βλέπεις να κλαίω. Αλλά αυτά τα δάκρυα είναι γλυκά, έχουν την γεύση της αγάπης, της απέραντης αγάπης που όσο κι αν σου λέω ότι φτάνει έως το άπειρο… εσύ προτιμάς να μου λες ότι φτάνει μέχρι τον πλανήτη Κρόνο… ή την Αφροδίτη… κάπου οικεία για σένα! Τι είναι το άπειρο, με ρωτάς… και πώς να σου εξηγήσω ότι δεν έχει τέλος! Οτι σε αγαπώ μέχρι εκεί που δεν πάει! 

Ο χρόνος, αυτός ο ανελέητος χρόνος. Έφτασες κιόλας 4άρων και κάθε χρόνο στα γενέθλιά σου προσπαθώ να βρω λόγια για να γράψω μία ανάρτηση για σένα. Και κάθε χρόνο αργώ και δεν ξέρω τι να γράψω. Μία εβδομάδα πέρασε και αρνιόμουν πεισματικά να γράψω άλλη ανάρτηση. Όχι, έλεγα, θα γράψω για σένα! Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν! Και έγραψα μία μισή, και άλλη μία σχεδόν ολόκληρη… αλλά τίποτα δεν μου αρκούσε για σένα που με κάνεις τόσο περήφανη!

Και χθες το βράδυ που ήθελες λίγη αγκαλίτσα για να κοιμηθείς και ήσουν τόσο κουρασμένη από το παιχνίδι και την θάλασσα, έκανες πάλι τις βρύσες να ανοίξουν και να τρέχουν σαν ποτάμι! Δεν με είδες αλλά εκεί κάπου ξεπήδησαν και οι λέξεις αυτής της ανάρτησης και δεν μπορώ να σταματήσω να γράφω για σένα.

Για σένα που ξέρεις να δίνεις, να προσφέρεις και να αγαπάς! Και ήταν σαν να το ήξερες από πολύ μικρή! Σαν να γεννήθηκες ξέροντας να προσφέρεις την αγάπη σου! Γεννήθηκες γεμάτη αγάπη για εμάς και όλους τους γύρω σου! Έχεις μια καλή κουβέντα για όλα και είσαι τόσο ευγενική και καλή! Στεναχωριέσαι όταν κάνεις τους άλλους να πονάνε (κατά λάθος πάντα) και δεν σου αρέσει να φέρνεις σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους! Είσαι μια ευγενική ψυχή και εύχομαι έτσι να μείνεις καρδιά μου! Να γίνεις καλός άνθρωπος. Γιατί στην ουσία αυτό μόνο ονειρεύομαι για σένα και το έχω ξαναπεί… κι ας γίνομαι γραφική! Ένας καλός άνθρωπος που θα ξέρει πώς να δίνει αγάπη…και να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις κι εσύ πολλή! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Πριν από καιρό είχα δώσει μια υπόσχεση! Να σε έχουμε ευτυχισμένη! (Να λοιπόν που  ονειρεύομαι και κάτι ακόμα για σένα!) Και μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει.  Ο κάθε χρόνος που περνάει μας επιβεβαιώνει ότι κάνουμε καλή δουλειά! Αλλά και εσύ, ομορφιά μου, κάνεις πολύ καλή δουλειά! Μας κάνεις κι εμάς ευτυχισμένους! Αμοιβαία «σκληρή» δουλειά! Κάθε μέρα που περνάει μας χαρίζεις την αγάπη σου απλόχερα! «Έχω την καλύτερη οικογένεια στον κόσμο», μας είπες προχθές… έτσι στα ξαφνικά και εμείς κορδωθήκαμε από περηφάνια… για σένα περισσότερο που έμαθες να εκτιμάς, να μιλάς γλυκά και φυσικά που έμαθες να αγαπάς!

Γιατί μαθαίνετε η αγάπη! Και εσύ είσαι η καλύτερη μαθήτρια!

Και ως δώρο σου αφιερώνω και ένα τραγούδι που αγαπώ για πολλούς λόγους και πλέον είσαι κι εσύ ένας από αυτούς! 

 
Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like on
Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, baby, kiss me
Fill my heart with song and let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you
Fill my heart with song
Let me sing for ever more
You are all I long for, all I worship and adore
In other words, please be true
In other words, in other words
In other words
I love yου 

 

 
Χρόνια Πολλά πριγκίπισσά μου!!!
Η «περήφανη» Μαμά Μελίτας 

Υ.Γ. Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στείλατε τις ευχές σας μέσω των social media και μας κάνατε να είμαστε πολύ χαρούμενοι! Σας ευχαριστώ που σκεφτήκατε το κοριτσάκι μου!