Ημερολόγιο Γενεθλίων (δωρεάν εκτυπώσιμο)

Callie
Καλησπέρα!

 
Εσείς πόσο καλοί είστε στο να θυμάστε ημερομηνίες; Εμείς με την Κατερίνα καθόλου. Και παρόλο που η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο ώστε να έχεις πολλές δικλίδες ασφαλείας (βλ. εφαρμογές για υπενθύμιση γενεθλίων) για να μην ξεχάσεις π.χ. τα γενέθλια του καλύτερού σου φίλου ή της μαμάς σου, εμείς είμαστε ανεπίδεκτες μαθήσεως… ή μάλλον όχι εμείς αλλά η Κατερίνα. 
 
Εγώ ομολογώ ότι έχοντας μία πεθερά γκουρού στις γιορτές, στα γενέθλια και λοιπές επετείους αλλά και έναν Κώστα που με την βοήθεια του facebook δεν χάνει γενέθλια για γενέθλια… ομολογώ ότι έχω προοδεύσει πολύ! Δηλαδή  και να θέλω να ξεχάσω κάτι δεν με αφήνουν. Η Κατερίνα όμως είναι περιτριγυρισμένη από άτομα σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν… και η τεχνολογία δεν αρκεί! Άλλωστε και η ίδια ξέρει ότι λειτουργεί πολύ καλύτερα περιτριγυρισμένη από λίστες και χαρτάκια παρά με το κινητό της.  
 
Οπότε αποφάσισα σήμερα να της κάνω ένα δωράκι! Ένα δωρεάν εκτυπώσιμο (free printable) για να γράφει τα γενέθλια των φίλων και συγγενών της και έτσι να μην της κάνει κανένας pia παράπονα… γιατί της κάνουν, πιστέψτε με! χεχε! 
 
 

Εννοείται ότι θέλω να νιώσετε κι εσείς άνετα και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή να το εκτυπώσετε άμεσα… αν νιώθετε ότι όλοι θα πέσουν να σας φάνε αν ξεχάσετε ακόμη μία φορά τα γενέθλια της κουμπάρας σας. Πατήστε πάνω στην φωτογραφία, μετά αποθήκευση και στη συνέχεια εκτυπώστε το. Αν και εγώ προτείνω να το εκτυπώσετε έγχρωμο, φυσικά πάντα μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή ασπρόμαυρο! 
Αυτό που φοβάμαι είναι βέβαια τι θα γίνει αν αρχίσετε ξαφνικά και θυμάστε όλες τις γιορτές και τα γενέθλια… λέτε να νομίζουν ότι είστε άρρωστοι,χεχε! 
 
Καλή συνέχεια και καλό σαββατοκύριακο!!!
Κάλη