Διαγωνισμός με δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου «Το Τρομερό Δίδυμο»-ΕΛΗΞΕ

Callie

Καλησπέρα! Σε όποιο σπίτι μαθητών μου κι αν έχω μπει από καμία παιδική/εφηβική βιβλιοθήκη δεν λείπουν τα βιβλία που αφορούν σπασίκλες, άτακτα αγόρια, ερωτευμένα κορίτσια και περιέχουν λοιπά προεφηβικά χαρακτηριστικά. Αν και στην δική σας βιβλιοθήκη, λοιπόν, κυριαρχούν αυτού του καινούργιου τύπου βιβλία με αρκετές φάρσες και τρελή εικονογράφηση τότε είστε στο σωστό διαγωνισμό! Αν πάλι όχι, αλλά το παιδί σας οδεύει προς αυτή την τρελή ηλικία που θέλει μεν να διαβάσει αλλά θέλει ακόμα και μερικές εικόνες, τότε πάλι πετύχατε διάνα!

 Ο Τζόρι Τζον και ο Μακ Μπάρνετ συνεργάζονται για μια τρελή περιπέτεια με πρωταγωνιστές των Μάιλς και τον Νάιλς, ( Το Τρομερό Δίδυμο) οι οποίοι θέλοντας να αποδείξουν ποιος είναι ο πιο άτακτος  κηρύττουν τον πόλεμο της φάρσας! Φυσικά τα ευτράπελα που ακολουθούν θα κάνουν τα μικρά σας να σκάσουν στα γέλια και κάνουν το Παγκόσμιο Τάγμα Αταξίας περήφανο! 

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι του Κέβιν Κόρνεϊλ και να είστε σίγουροι ότι θα ντύσουν την φαντασία των παιδιών σας με πολύ τρέλα! Και για όσους από εσάς ανησυχείτε… όχι δεν έχει εικόνες σε όλες τις σελίδες. Η αναλογία είναι τέτοια που ταιριάζει και σε παιδιά που τώρα ξεκινούν την «καριέρα» τους στον κόσμο των βιβλίων (7-10 χρονών) αλλά και σε μεγαλύτερα που το διάβασμα τους είναι πιο οικείο (10-14 χρονών).
 
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με το Ανθομέλι χαρίζουν 2 αντίτυπα του βιβλίου «Το Τρομερό Δίδυμο«, το οποίο είναι για ηλικία από 7 χρονών και άνω
 
Επειδή το διάβασα κι εγώ το βιβλίο, να ξέρετε ότι ταιριάζει και σε αγόρια και σε κορίτσια. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για πολύ μικρά παιδιά ή για παιδιά που δεν έχουν άνεση στην ανάγνωση καθώς το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται αλλά και τα νοήματα θέλουν το παιδί να είναι αρκετά εξοικειωμένο με την ανάγνωση. 
 
Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ
 
2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ
 
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

   Προσοχή!!! 
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 29 Ιουλίου 2015 ως τις   5 Αυγούστου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!
 

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.gr

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
 
Νικητές Διαγωνισμού 
 
170 έγκυρες συμμετοχές και μετά από κλήρωση που έγινε με το random.org οι νικητές της κλήρωσης είναι τα νούμερα 135 και 169 δηλαδή η κ. Άννα Ελευθερίου και η κ. Ελένη Σαριγιαννίδου Συγχαρητήρια!
 
Θα επικοινωνήσουμε με e-mail μαζί τους και σε περίπτωση που δεν έχουμε επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας. 


Update!Δυστυχώς καμία από τις δύο νικήτριες δεν εμφανίστηκε οπότε προχωρήσαμε σε καινούργια κλήρωση. Οι δύο νέοι νικητές είναι:

Τριαντάφυλλος Καραταγλίδης
Γεωργία Παχυγιαννάκη