ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας!

    Χθες ήταν η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, η γιορτή του πατέρα και ειχε ζέστη, αρκετή ζέστη. Και σήμερα, που πήγε το καλοκαίρι οέο; Και αυτά τα άμοιρα τα παιδιά που τελείωσαν το σχολείο και περίμεναν μπάνια και βόλτες, σήμερα θα μείνουν με την όρεξη. Και μιας και λέμε για το τέλος των σχολείων, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το γεγονός ότι αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή τη φετινή μας ανάρτησή με ιδέες για δώρο για την δασκάλα αλλά και τα δωρεάν εκτυπώσιμα. 

    Επειδή όμως, δεν θέλουμε να νομίζετε ότι μόνο σας προτείνουμε και εμείς δεν πράττουμε, θέλετε να δείτε πως παρουσιάσαμε τα εκτυπώσιμά μας στη δασκάλα της κόρης μου;

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας! 1

    Την ημέρα που τα ανάρτησα στο blog, πρότεινα στις μαμάδες της τάξης να ετοιμάσουμε μια έκπληξη με αυτά στην δασκάλα μας. Εκείνες συμφώνησαν κι εγώ εκτύπωσα τα printables και τα μοίρασα την άλλη μέρα στα παιδιά για να τα συμπληρώσουν στο σπίτι μαζί με τους γονείς τους. Εκείνα μου τα επέστρεψαν σε μερικές μέρες κι εγώ έκανα την βιβλιοδεσία. Η μικρή μου δεν άντεξε να μην βάλει και την καλλιτεχνική της πινελιά. Έφτιαξε με χαρτί μία καρδιά στην οποία κόλλησε μπιλάκια από κόκκινο γκοφρέ χαρτί. Η καρδιά κολλήθηκε στο εξώφυλλο.Στο μεταξύ άλλες μαμάδες ανέλαβαν να μαζέψουν χρήματα με τα οποία αγοράστηκε ένα ρολόι, μια ανθοδέσμη αλλά και λουλούδια για τους δασκάλους ειδικότητας. 

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας! 3

    Δεν είναι πολύ όμορφα τα χάρτινα πουλάκια-καρτούλες που έφτιαξε η μαμά Σ. για να τα συνοδεύσει;

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας! 5

    Η έκπληξη για την δασκάλα μας όμως δεν ήταν τόσο απλή. Θέλαμε τα ίδια τα παιδιά να της τα προσφέρουν. Πως θα γινόταν όμως αυτό αφού τα παιδιά ήταν πάνω από 20 και τα δώρα μόνο 3; Να τι κάναμε: Την ημέρα που ήταν να πάρουμε τους βαθμούς βγάλαμε την δασκάλα έξω από την τάξη και τα παιδιά σχημάτισαν 2 μεγάλους κύκλους. Στην μέση των κύκλων βάλαμε από μία καρέκλα με τα δώρα. Μόλις μπήκε η δασκάλα της τραγούδησαν το τραγούδι “Καλημέρα, τι κάνεις” του Γ. Πάριου που ακουγόταν από τον υπολογιστή της τάξης. Η κ. Ν. δεν το περίμενε και συγκινήθηκε! Τα παιδιά όλο γέλια συνέχισαν να τραγουδάνε και να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής και με το τέλος του τραγουδιού  όλα μαζί πιάσανε τα δώρα να της τα δώσουνε! Ήταν μοναδική εμπειρία για τα παιδιά μας αλλά και για εκείνη όπως η ίδια μας εξομολογήθηκε!

    Οι γονείς της τάξη του μικρού μου από την άλλη μπορεί να μην ετοιμάσανε κάποια έκπληξη για την δασκάλα αλλά της κάναμε δώρο μία τσάντα, με πορτοφολάκι και μια πασμίνα.

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας! 7

    Τα παραπάνω δώρα όπως καταλάβατε ήταν ομαδικά. Φέτος δεν επιμελήθηκα προσωπικά τα δώρα των δασκάλων του σχολείου. Το έκανα όμως για τις δασκάλες της μουσικής και των αγγλικών. Πιο καλοκαιρινές οι επιλογές μου αυτή τη φορά. Για τη δασκάλα της μουσικής επιλέξαμε με την κόρη μου πετσέτα θαλάσσης και 2 νεσεσέρ με κουκουβάγιες ενώ για την δασκάλα των αγγλικών μία πετσέτα θαλάσσης ασορτί με ένα ποτήρι για τον καφέ ή το κρύο τσάι για να τα απολαμβάνει στην παραλία καθώς επίσης κι ένα τατουάζ (αυτό το ήθελε η κόρη μου γιατί η δασκάλα το είδε στο δικό της χέρι και της άρεσε!).

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας! 9

    Δώρα για τις δασκάλες από αναγνώστες

    Για το τέλος άφησα το δώρο που ετοίμασε η αναγνώστριά μας, μαμά Ειρήνη, για την δασκάλα τους. Μας το έστειλε σ’ ένα όμορφο κολάζ μιας και το εμπνεύστηκε από δικές μας αναρτήσεις. Συνδύασε την ιδέα “γλαστράκια για βάπτιση” με την ιδέα “είδη κηπουρικής για τη δασκάλα”  ενισχύοντας με λίγα χειροποίητα γλυκάκια και να το αποτέλεσμα .

    Η Ειρήνη γράφει στο μήνυμά της: 
    Όσο υπάρχουν δάσκαλοι στο δρόμο των παιδιών μας που το αξίζουν εμείς θα τους προσφέρουμε αβίαστα το δημιουργικό μας “ευχαριστώ”!!!!! Κι εσείς παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας το ενισχύετε με τις όμορφες προτάσεις σας.!!!!

    Τα δώρα για τις δασκάλες μας! 11

    Πάρτε ακόμα περισσότερες ιδέες για δώρα για τις δασκάλες και τους δασκάλους:

    20+ δώρα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο

    Συμβολικά δώρα για τους δασκάλους ή για άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα!

    Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα!

    Ιδέα για το δώρο της δασκάλας και δωρεάν εκτυπώσιμα!

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για το δώρο στη δασκάλα

    DIY πασχαλινό δώρο για τη δασκάλα αλλά και τη νονά και τον νονό

    Αν και κάποιοι πιστεύουν πως δεν πρέπει να δίνουμε δώρα στις δασκάλες γιατί λένε πως αυτή είναι η δουλειά τους θεωρώ πως είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που φροντίζουν για τα παιδιά μας! Είτε φθηνό, είτε ακριβό, είτε μεγάλο είτε μικρό, είτε αγοραστό, είτε χειροποίητο είναι ένας τρόπος για να τους κάνουμε να χαμογελάσουν και μαζί με αυτούς και τα παιδιά μας κι αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό! 

    Καλό καλοκαίρι σε δασκάλους και μαθητές!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι ωραίες ιδέες! Αλλά το μάτι μου πήγε κατευθείαν στο κουκουβαγιο-νεσεσέρ! Στείλε μου βρε Κατερίνα ένα μήνυμα από πού το αγόρασες; (αθεράπευτα κουκουβαγιο-πληκτη, τι να κάνουμε;)

    2. καλημερα ωραιες ιδεες για τα δωρα. Σιγουρα πρεπει να επιβραβευουμε το εργο ανθρωπων που ασχολουνται με τα παιδια μας και ειδικα οταν βρισκονται σε μεγαλες ομαδες και εχουν να αντιμετωπισουν διαφορετικες συμπεριφορες maria bybeauty harmony blog

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης