ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Όχι άλλο… θα! Τώρα! Χαρίζουμε με αγάπη. Σφραγίζουμε με Χρώμα

    Πόσες φορές σας έχουν ενημερώσει για κάποιο bazzaar για φιλανθρωπικό σκοπό; Πόσες φορές σας έχουν ζητήσει να συγκεντρώσετε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για παιδιά που το έχουν ανάγκη; Πόσες φορές έχετε μπει στον πειρασμό να αφήσετε τρόφιμα στο καλάθι για τους απόρους στο σούπερ μάρκετ; Είμαι σίγουρη ότι πολλές και ότι ακόμη πιο πολλές φορές ανταποκριθήκατε ένθερμα. Ωστόσο, είναι σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις περιπτώσεις. Το γνωρίζω από τον εαυτό μου, δεν είμαι Αγία, ούτε κατακρίνω κανέναν. Δεν είναι ο κάθε μήνας το ίδιο. Ο καθένας ζυγίζει τα οικονομικά του, τις δυνάμεις του, την οικογένειά του. Κάποιοι έχουν στάνταρντ φιλανθρωπική δράση, κάποιοι βοηθάνε οικογένειες στη γειτονιά τους, άλλοι βοηθάνε περιστασιακά ανάλογα με την κατάσταση, και άλλοι πάλι μένουν σε αυτό το “Θα”… Αυτό το “Θα” θέλουμε να καταρρίψουμε σήμερα εδώ στο Ανθομέλι. Το “Θα” να γίνει “Ναι”… να γίνει “Ναι, έρχομαι”, “Ναι, προσφέρω”, “Ναι, αγοράζω”, “Ναι, αγαπώ!”

    Δέκα bloggers με καπετάνιο το Give The Kids έχουμε βάλει σκοπό να μην πείτε “Θα… φέρω ένα γάλα” αλλά “Φέρνω ένα γάλα και ένα πακέτο μακαρόνια και ένα μπουκάλι λάδι”. Δέκα ευρώ αρκούν για να κάνετε μια οικογένεια να χαμογελάσει. Όσο για το πού και το πότε… αν και η παρακάνω αφίσα είναι αρκετά κατατοπιστική… να σας πω ότι θα σας περιμένουμε την Κυριακή, στις 21/6, από τις 11:00 έως τις 17:00 στο πρώτο ακτιβιστικό βιβλιοπωλείο της Ελλάδας, το Free Thinking Zone

    Όχι άλλο... θα! Τώρα! Χαρίζουμε με αγάπη. Σφραγίζουμε με Χρώμα 1
    Όχι άλλο... θα! Τώρα! Χαρίζουμε με αγάπη. Σφραγίζουμε με Χρώμα 3

    Α, και μην παραλείψετε να πάρετε μαζί και τα παιδιά σας. Είναι υπέροχο να μαθαίνουν από μικρά το πόσο μεγάλη ευλογία είναι η προσφορά. Υπάρχει όμως και ακόμα ένας λόγος. Δεν είναι τυχαίο το μότο “Χαρίζουμε με Αγάπη -Σφραγίζουμε με Χρώμα”. Οι ζωγραφιές των παιδιών σας θα σφραγίσουν τα πακέτα μας και θα σταλούν με πολλή αγάπη στα παιδιά των οικογενειών. Θα είμαστε όλοι εκεί. Tο Alice on Board Blog, το Ανθομέλι, το Babytips, το Bright Side of Mom, το Days Of Bliss, το Κids Cloud, το Μy Lovable Baby, το Οikaliteressyntagesmou, το Owl Mommy, το Share Your Likes και το StatusUPdate. Και φυσικά το Give the Kids η ψυχή πίσω από όλα αυτά και άλλα πολλά που μπορείτε να μάθετε μέσα από το site του.  

    Και αν δεν σας πείσαμε ακόμη, δείτε και το παρακάνω βιντεάκι που γυρίσαμε με πολλή αγάπη λίγες ημέρες πριν. Ένα βιντεάκι που δεν θα είχε γυριστεί εάν τρία υπέροχα παιδιά δεν προσφέρανε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για εμάς, για εσάς, για αυτές τις οικογένειες. Kωνσταντίνε Κιλάρη, Γιάννη Ανδριτσόπουλε και Γιάννα Κεράτσα σας ευχαριστούμε όλοι τόσο πολύ! Και φυσικά ευχαριστούμε την Xrated Greece για όλη την υποστήριξη! Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεισφορά σας… που ξέρω ότι θα είναι μεγάλη!

    Υ.Γ. Eάν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected] ή ακόμα και με εμάς στο kathycallie[at]gmail.com ώστε να σας κατατοπίσουμε σχετικά με την προσφορά που θέλετε να κάνετε. 

    Υ.Γ.2 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά μόνο τρόφιμα, πάνες, βρεφικά/παιδικά καλλυντικά και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ. ΟΧΙ ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. 

    Με εκτίμηση, Κατερίνα και Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Η ιδέα υπέροχη, το βιντεάκι φοβερό και φυσικά θα συνδράμουμε!!!!
      Επειδή δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ, θα σε πάρω τηλ να μου πεις πως μπορώ να στείλω την προσφορά μου.
      Είστε όλες εξαιρετικές!!! Συγχαρητήρια για τη δράση και το μεράκι σας!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης