ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Καλώς το καλοκαιράκι!

    Καλημέρα… με γεύση αλμύρας στα χείλη!

    Και το λέω αυτό όχι γιατί έκανα μπάνιο στη θάλασσα (δεν είμαι τόσο τολμηρή) αλλά γιατί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το περάσαμε στο κάμπινγκ! Φέτος, ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο που μείναμε στο τροχόσπιτο!Καλώς το καλοκαιράκι! 1

    Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μας επίσκεψη στο κάμπινγκ έγινε την Πρωτομαγιά αλλά τότε πήγαμε μόνο για λίγες ώρες… για να πιάσουμε τον Μάη που λένε! Καλώς το καλοκαιράκι! 3
     Καλώς το καλοκαιράκι! 5

    Η επόμενη επίσκεψη ήταν πριν 15 μέρες και κράτησε μισή μέρα ίσα ίσα για να στήσουμε τροχόσπιτο και τροχοσκηνή. 

    Κι έτσι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρά τον άστατο
    καιρό μείναμε για 3 ολόκληρες μέρες…και λίγο παραπάνω αν υπολογίσουμε
    ότι φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα.Καλώς το καλοκαιράκι! 7

    Μετά από δύο τουλάχιστον τρελές μέρες με δόσεις καθημερινότητας αλλά και ετοιμασίες-μαγειρέματα από πλευράς μας, σ΄ ένα σπίτι στο οποίο επικρατούσε πανικός, καταφέραμε Παρασκευή απόγευμα να φορτώσουμε τα πράγματά μας για να πάμε στο camping για το τριήμερο. Θα ήταν η πρώτη μας διαμονή για πολλές μέρες για το φετινό καλοκαίρι. Ευτυχώς την προηγούμενη Κυριακή είχαμε στήσει τα βασικά και είχαν μείνει δευτερεύουσες δουλίτσες εξίσου όμως σημαντικές για να μπορέσει να γίνει το μικρό μας “εξοχικό” έτοιμο για να ζήσουμε σε αυτό!

    Λίγες ώρες μετά την άφιξή μας καταφέραμε τελικά να το συνεφέρουμε ώστε  να μπορούμε τουλάχιστον να κοιμηθούμε άνετα και να έχουμε και ένα χώρο να καθίσουμε  να φάμε. 

    Η βραδιά ήταν εξαιρετικά κρύα για την εποχή αφού είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες κακοκαιρία αλλά εμάς τίποτα δεν μας πτοούσε ώστε να περάσουμε όμορφα το βραδάκι μας παρέα με τους γείτονες μας που ήδη είχαν στήσει 1 μήνα πριν! Εγώ η πιο κρυουλιάρα απ’ όλους μην έχοντας κάτι για το λαιμό μου είχα τυλιγμένη σαν κασκόλ μια μαξιλαροθήκη! Όλοι με πειράζανε αλλά από το να είμαι πιασμένη καλύτερα έτσι!

    Το πρωί ξύπνησα κατά τις 7:30  (λίγο μετά το συνηθισμένο μου) από τους ήχους και τα κελαϊδίσματα των πουλιών και δεν ήθελα να κοιμηθώ περισσότερο! Προτίμησα να κουκουλωθώ και να βγω έξω! Παρά την πρωινή υγρασία ο ήλιος που ήδη είχε αρχίσει να ξεπροβάλλει επιβεβαίωνε τις προβλέψεις της ΕΜΥ για άνοδο της θερμοκρασίας.

    Η πρώτη μέρα πέρασε ήρεμα με δουλειές, άλλες για μένα, άλλες για τον Γιώργο κι άλλες που έπρεπε να τις κάνουμε μαζί όπως το να στήσουμε το καινούριο μας κιόσκι. Καλώς το καλοκαιράκι! 9Λίγες δουλίτσες είχαν μείνει ακόμη και μετά χαλάρωση!  Καλώς το καλοκαιράκι! 11

    Ευτυχώς είχα φτιάξει από το σπίτι μουσακά με κολοκυθάκια και κοκκινιστό και δεν χρειάστηκε να μαγειρέψω χάνοντας χρόνο από την ξεκούρασή μου. Παρόλ΄αυτά δεν παρέλειψα να φτιάξω τις welcome τηγανίτες μου (βλ. welcome drink) και μια δροσερή φρουτοσαλάτα!
     Καλώς το καλοκαιράκι! 13 
    Τα παιδιά, τρελαμένα από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο κάμπινγκ, δε σταματούσαν να κάνουν ποδήλατο και να παίζουν μόνα ή και με τα μικρότερα γειτονόπουλα.   Καλώς το καλοκαιράκι! 15
    Καλώς το καλοκαιράκι! 17

    Δεν του πείραζε καθόλου η διαφορά ηλικίας. Έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν το παιχνίδι τους ανάλογα με την ηλικία των παιδιών με τα οποία παίζουν. Έτσι δεν ακούς “μαμά βαριέμαι” και περνάνε ευχάριστα. Καλώς το καλοκαιράκι! 19

    Στην παραλία δεν πήγαμε καθόλου και το μεσημέρι έπρεπε να διαβάσουμε τα μαθήματα του σχολείου! (μην ξεχνιόμαστε, η σχολική χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη)

    Την Κυριακή το πρωί όμως δεν μπορούσα να γλιτώσω από την γκρίνια των παιδιών! Καλώς το καλοκαιράκι! 21

    Αεράκι ξεαεράκι κατεβήκαμε στην παραλία όπου ο μπαμπάς είχε στήσει την ομπρέλα μας νωρίτερα και ξεκίνησε το παιχνίδι στην αμμουδιά και την ακροθαλασσιά. Καλώς το καλοκαιράκι! 23

    Το μεσημέρι φάγαμε παρέα με τους γείτονες και κάποιους φίλους μας που ήρθαν να μας δουν και το ρίξαμε στα ψησίματα!  Καλώς το καλοκαιράκι! 25Καλώς το καλοκαιράκι! 27

    Ο καιρός είχε ήδη αρχίσει να καλυτερεύει! Κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες και η επιστροφή στην πραγματικότητα μας κόστισε από την μία, αλλά από την άλλη… οι 3 μέρες που μας μείνανε ως το επόμενο Σαββατοκύριακο μας κάνει να αντέχουμε! Ειδικά τα παιδιά που από τον δρόμο της επιστροφής είχαν ήδη αρχίσει να μετράνε αντίστροφα! 

    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους!! 
    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Αυτή την κουβέντα είχα χθες με την μαμά μου!! Έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια στο camping αφού οι γονείς ως πρόσκοποι είχαν σκηνή αρχικά και μετά τροχόσπιτο! Περνούσα τα καλύτερα καλοκαίρια και το πιο ωραίο Πάσχα!! Όλη την ημέρα παιχνίδι, μπάνιο και ποδήλατο!! Μόλις έφτιαχνε ο καιρός πηγαίναμε και για τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να είμαστε με τους φίλους μας και η μαμά με τις φίλες της να παίζει μπιρίμπα και scrable!!! Μάλιστα από τους γείτονες του τροχόσπιτου, μας προέκυψε και ο νονός της αδερφής μου!! Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!!! :))

    2. Το εχω ξαναπει οτι οι αναρτησεις με το camping μου ξυπνουν ωραιες αναμνησεις!Και από οτι βλέπω φτιαχνεται πολύ ομορφα το χώρο σας. Εμεις το ειχαμε μονιμα και η μαμά μου ειχε φυτεψει κιολας και ηταν σαν μικρο εξοχικο. Ειχαμε και παντα τους ιδιους γειτονες και περνουσαμε τελεια.Καλό καλοκαιρι!

    3. Απαπαααα ειστε σκέτος πειρασμός Ανθομελακια! Οι εικονες σας με γέμισαν με καλοκαίρι! Έτσι ανέμελα να περάσει φέτος για όλους μας. Εγώ πάντως το περιμένω πώς και πώς!

    4. Φώτισες την μέρα μου με τις υπέροχες φωτογραφίες! Μόλις με έκανες να συνειδητοποιήσω πόσο μα πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον μικρό μας παράδεισο! Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης