Διαγωνισμός με δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου «Το δάκρυ του έρωτα»-ΕΛΗΞΕ

Callie

Καλημέρα!!!

Της Αγίας Καλλιόπης ξημέρωσε σήμερα κι εγώ, η φίλη σας η Κάλη, γιορτάζω!!!! Χρόνια μου πολλά και καλά!!!! Αν και τσαγκαροδευτέρα, το κέφι μου καλά κρατεί και πώς να μην είναι έτσι αφού ούτε λίγο ούτε πολύ άρχισα σιγά να μπαίνω σε mood καλοκαιρινό με τη δουλειά μου να έχει μειωθεί πολύ και να μπορώ πλέον να απολαύσω τη Μελιτούλα, τον άντρα μου  και το σπίτι μου πολύ περισσότερο. 

Άφθονος πλέον χρόνος ακόμα και για μένα! Ναι, ναι, γιατί όποιος δεν δουλεύει και έχει ένα μόνο παιδί (έλα πείτε την αλήθεια) μπορεί να βρει και λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Έστω λίγο! Κι εγώ κατάφερα κάτι μαγικό αυτές τις ημέρες! Διάβασα μέσα σε λίγες ημέρες ένα ολόκληρο βιβλίο και όχι μόνο βράδυ!!!! Διάβασα και κατά τη διάρκεια της ημέρας!!!! Γιεεεεεεε!!!! Γιατί πλέον κάναμε συμφωνία με την κόρη μου. Τα πρωινά θα είμαστε αυτοκόλλητες  με παιχνίδια και βόλτες, τα απογεύματα όλοι μαζί με τον μπαμπά μας αλλά το μεσημέρι θα μπορεί και η μαμά να ξεκουράζεται δίπλα της κάνοντας ό,τιιιιι θέλει! Και το δέχτηκε. Έτσι, η Μελίτα χαλαρώνει με μία παιδική ταινία και η μαμά με ένα καλό βιβλίο!!!

Και επειδή σας κούρασα, καιρός να έρθω και στο διαταύτα. Επειδή κάθε χρόνο μου κάνετε εσείς δώρα και μου στέλνετε απλόχερα τις ευχές σας, είπα φέτος να το κάνουμε ανάποδα. Δηλαδή να σας δώσω εγώ δωράκι! Ή μάλλον δύο γιατί είμαι και large!!!

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με το Ανθομέλι σας προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το δάκρυ του έρωτα» της Λίας Ζώτου και του Θοδωρή Καραγεωργίου!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Πριν διαβάσω αυτό το βιβλίο έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει.. ή μάλλον δεν έκανα κάτι… δεν διάβασα το οπισθόφυλλο. Πρώτη φορά μου. Δεν ξέρω γιατί. Είχα ανάγκη από μια έκπληξη! Διάβασα τον τίτλο, είδα το εξώφυλλο και ξεκίνησα. Η  μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη. Όχι αυτό το βιβλίο δεν μιλούσε μόνο για έρωτα όπως είχα φανταστεί. Το παρελθόν διαδεχόταν το παρόν, το παρελθόν κοβόταν σε κομμάτια και όλα αυτά τόσο περίτεχνα γραμμένα. Ένα μυθιστόρημα που αρχικά σε σοκάρει, μετά το λες και  λίγο ελαφρύ, μετά το λες ιστορικό και όταν αρχίζεις και κλαις, δεν το πιστεύεις!!! Το κρασί, η ιστορία των Ποντίων, ο ξεριζωμός, οι έρωτες, η οικογένεια, τα πάθη, τα λάθη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

 
Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ
  
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

 
  Προσοχή!!! 
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 8 Ιουνίου 2015 ως τις  14 Ιουνίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!
 

χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr

 
NIKHTEΣ
 
Μετά από κλήρωση μέσω του randomizer.org ανάμεσα σε 510 έγκυρες συμμετοχές, τυχεροί είναι οι: 
Μαρία Χάτσιου από Άλιμο
Γιώργος Πλιάτσικας από Καλλιθέα Ξάνθης
 
 
Συγχαρητήρια! 
 
Θα επικοινωνήσουμε μαζί τους με e-mail και αν δεν έχουμε απάντηση μέσα σε 3 ημέρες θα επαναλάβουμε την κλήρωση!
 
Σας ευχαριστούμε όλους και πάνω απ’ όλα για τις ευχές σας!