Ξύλινο σπιτάκι για μικρούς πειρατές στον κήπο από παλέτες!

Kathy
Η Άνοιξη μας έχει τρελάνει! Όταν μας τρελαίνει δημιουργικά, όμως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! 
Σήμερα σας έχω μια αποκλειστικότητα! Ένας καλός φίλος και πατέρας ενός εφτάχρονου αγοριού, εμπνευσμένος και από το δικό μας ξύλινο σπιτάκι στον κήπο, έφτιαξε ένα καταπληκτικό σπιτάκι από παλέτες για τον γιο του… και μάλιστα πειρατικό!
Γι αυτό πατήστε το play για να έχετε την ανάλογη μουσική υπόκρουση και απολαύστε τις φωτογραφίες παρέα με το Ανθομέλι! 
 

 Σε αυτή την ανάρτηση θα δείτε πρώτοι τις πρώτες φωτογραφίες του πειρατικού σπιτιού!  
(Να σκεφτείτε ούτε στο προφίλ του στο  facebook το κοινοποίησε για να μου δώσει την αποκλειστικότητα! Τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!) 

wooden_pirate_house

Πρωταγωνιστής σε αυτή τη φωτογράφιση ο γλυκός Γούντι, το λαμπραντότ της οικογένειας, που για τις ανάγκες της φωτογράφισης ντύθηκε… πειρατής. Δεν μπορείτε, φαντάζομαι, να σκεφτείτε καλύτερο πρωταγωνιστή!!!

 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Για το σπιτάκι χρειάστηκαν περίπου 6 παλέτες. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι στηρίχτηκε στον φράχτη του κήπου με γωνίες. Έτσι στην ουσία οι ξύλινοι τοίχοι είναι τρεις.   

Δύο τρίγωνα δημιούργησαν την κεκλιμένη σκεπή, η οποία επενδύθηκε από πάνω με ασφαλτατικό κεραμύδι.

Στην πρόσοψή του φτιάχτηκε ένα άνοιγμα με ξύλινο πλαίσιο για παράθυρο… για να εντοπίζουν οι πειρατές τους εχθρούς τους! Αααα, ξέχασα να σας πω ο συγκεκριμένος πειρατής είναι και Παοκτζής… φαίνεται;  

 Η πόρτα φτιάχτηκε μισή ώστε να έχει εσωτερικά περισσότερο αέρα αλλά και φως. Ανοιγοκλείνει με μεντεσέδες και κλειδώνει με σύρτη. Άμα λάχει πηδά κι ο πειρατής για γρηγορότερη πρόσβαση στο πλοίο του!

Εσωτερικά προστέθηκαν τάκοι από παλέτες που μοιάζουν με ράφια. Κάτω από αυτά τα ράφια ένα ντουλάπι κρύβει σπαθιά, όπλα και μάσκες για να γίνεται το παιχνίδι ακόμα πιο μαγικό.

Από ένα πειρατικό σπιτάκι δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν η νεκροκεφαλή και τα σπαθιά! Εδώ ανέλαβε δράση μια ακόμα φίλη που με το ταλέντο της έγραψε ιστορία στην πειρατική τέχνη! 

Το πάτωμα επενδύθηκε με πλαστικό γκαζόν… γιατί ακόμα και οι πειρατές θέλουν να χαλαρώνουν στο γρασίδι! Να και το σεντούκι με τους θησαυρούς, τα σπαθιά και τα καπέλα! Ε, να μη βάλει κι η μαμά το χεράκι της στη διακόσμηση; 

 

αι επειδή ο μερακλής άνθρωπος από τον κήπο του φαίνεται…το παιχνίδι των παιδιών (αλλά και του σκύλου)

συνεχίζεται με λίγη μπάλα! 

 
Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς για το μεράκι τους! Ευχόμαστε ο μικρός τους να το χαρεί για πολύ καιρό μόνος ή με φίλους! Όσο για τον Γούντι… αυτός την έχειβρει καλύτερα από όλους… και επειδή είναι και Θεσσαλονικιός… χαλλλαρά!!!!

Kathy