Καλό Πάσχα με Τσουρεκάτο Διαγωνισμό!-ΕΛΗΞΕ

Kathy & Callie
Καλησπέρα, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!
Ευχόμαστε να σας βρίσκουμε όλους καλά και ευτυχισμένους με την οικογένεια ή τους φίλους σας ή ακόμα και όλους μαζί… χαρούμενους στο σπίτι σας, στο εξοχικό, στο χωριό ή στο πατρικό σας… χαρούμενους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό,… χαρούμενους σε ό,τι έχετε επιλέξει να κάνετε! Κι αν τελικά αυτή η μέρα δεν ήταν όπως την είχατε φανταστεί… μην σκάτε, Πάσχα είναι θα περάσει, χεχε!

Όσο για εμάς, μπορεί φέτος η Ανάσταση να μην μας βρήκε όλους μαζί αλλά μας βρήκε καλά και αυτό μας φτάνει.  

Λίγο η μαγειρίτσα, η κοτόσουπα και το κατσικάκι, λίγο τα παιδιά που το χαίρονται λες και είναι Χριστούγεννα, το Πάσχα μας μάς άφησε με πολύ όμορφες στιγμές! 

Και όταν λέω Πάσχα, ξέρετε δεν εννοώ μόνο την σημερινή ημέρα, εννοώ όλη την προεόρτια περίοδο που ήταν γεμάτη κατασκευές, δημιουργία, φίλους, δώρα και μαγειρικές. Και όχι, μην φανταστείτε ότι δεν ξεκουραστήκαμε κιόλας! Απ’ όλα είχε ο μπαξές!

Αυτό όμως που κυρίως είχε, ήταν μυρωδιά από τσουρέκι. Μύρισε το διαδίκτυο από παραδοσιακό τσουρέκι, τσουρέκια εύκολα, δύσκολα, με γλυκάνισο, με μαστίχα, της γιαγιάς, της θείας, του Πετρετζίκη (χεχε!), τσουρέκια για όλα τα γούστα! Ένα ευχαριστώ όμως δεν αρκεί για τα σχόλια που δεχτήκαμε και τις φωτογραφίες σε facebook και σε e-mail από τα τσουρέκια που φτιάξατε με τη δική μας παραδοσιακή συνταγή! Με σχόλια όπως «guru των τσουρεκιών» και «ανάρτηση-βίβλος των τσουρεκιών», δεν μπορούσαμε παρά να χαμογελάμε διάπλατα και φυσικά να νιώθουμε περήφανες και τόσο ανακουφισμένες που πέτυχε η συνταγή. Γιατί ξέρετε, ως μη food-bloggers είχαμε και το άγχος του πώς θα γραφτεί και θα περιγραφεί σωστά η συνταγή! Όλα όμως πήγαν καλά ή τουλάχιστον έτσι μας είπατε!
 
 Γι’ αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε με έναν διαγωνισμό! Έναν διαγωνισμό που θα είναι προσιτός για όλους όσους έκαναν ΦΕΤΟΣ τσουρέκια. Και όχι, δεν χρειάζεται να είναι με τη δική μας συνταγή. Βέβαια θα χαρούμε να μας βάλετε το link (αν υπάρχει η συνταγή στο διαδίκτυο) και να την συμπεριλάβουμε στην ανάρτηση που θα δείξουμε όλες τις φωτογραφίες σας. Όσο για τους όρους πιο απλοί δεν γίνεται!
 
Στείλτε μας στο e-mail μας (kathycallie@gmail.com) ή στο FACEBOOK εδώ μια φωτογραφία από τα φετινά σας τσουρέκια και πείτε μας ποια συνταγή ακολουθήσατε!
 
Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 15 Απριλίου και μετά από κλήρωση ο νικητής θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη! Περιμένουμε τις συμμετοχές σας! 
 
Να είστε όλοι καλά με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές! 
Κατερίνα και Κάλη