ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Καινούρια θήκη κινητού… στα γρήγορα

    Το έσπασα ένα πρωί το κινητό μου! Πως μου έπεσε από τα χέρια ούτε που το κατάλαβα! Ευτυχώς είχε πλαστική διάφανη θήκη που το προστάτεψε λιγάκι γιατί αλλιώς… Όμως βαρέθηκα να με ρωτάνε όλοι πού το έσπασα. Δηλαδή εκεί έπεφτε το μάτι τους; Χαχα! Κι επειδή δεν ήθελα να ξοδέψω χρήματα για να το φτιάξω αποφάσισα να αλλάξω τη θήκη του. Ήθελα όμως αυτή τη φορά να πάρω μία θήκη με χρώμα και φυσικά μη διάφανη, ώστε να κρύβεται το σπάσιμό του. Έλα όμως που καμιά θήκη που έβλεπα δεν μου έκανε. Η μία ήταν απλή, η άλλη φορτωμένη, η άλλη δεν μου ταίριαζε ή άλλη ήταν πολύ χειμωνιάτικη και η άλλη πολύ ακριβή. Μ έπιασαν οι τσιγκουνιές μου βλέπετε!

    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα
    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα 6

    Μετατρέπω την παλιά θήκη κινητού

    Γι αυτό αποφάσισα να μετατρέψω την ήδη υπάρχουσα διάφανη θήκη μου! Βοηθός μου σε αυτό το εγχείρημα οι χρωματιστές αυτοκόλλητες ταινίες (washi tapes) για άλλη μια φορά. Είχα κάποιες στο καλάθι με τα είδη χειροτεχνίας και τελικά, αρχικά δοκιμαστικά, ξεκίνησα να τις κολλάω στη θήκη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό:

    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα
    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα 7

    Οι συγκεκριμένες ταινίες ήταν λίγο χοντρές (μοιάζανε λίγο με χάρτινες) και ίσως τις αλλάξω κάποια στιγμή. Για την ώρα όμως και μιας και διανύουμε την πιο λουλουδάτη εποχή του χρόνου….μια χαρά είναι! Τουλάχιστον δεν θα φαίνεται πως είναι σπασμένο!

    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα 3
    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα 8

    Αν έχετε κι εσείς βαρεθεί την θήκη σας (δεν είναι απαραίτητο βέβαια να έχετε σπασμένο τηλέφωνο) μπορείτε να τη μετατρέψετε με διάφορους τρόπους. Εκτός από τις αυτοκόλλητες ταινίες υπάρχουν κι άλλοι τρόποι όπως οι μόνιμοι μαρκαδόροι, τα κουμπιά, οι όζες, διάφορα στρας ή χρωματιστά χαρτόνια, χαρτιά με κάποια ζωγραφιά, ένα χάρτη, ένα κομμάτι εφημερίδας με κάποιο μήνυμα (αυτός ο τρόπος κι αν είναι πανεύκολος), αυτοκόλλητα (υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία και με στρας ειδικά για κινητά) και πολλοί πολλοί άλλοι.

    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα
    Καινούρια θήκη κινητού... στα γρήγορα 9

    Κάποιες ιδέες μπορείτε να πάρετε από το πίνακά μου για diy iphone cases στο pinterest

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Το αγαπώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο οπότε καταλαβαίνω πως ένοιωσες όταν έσπασε!! Σνιφ!! Πάντως του έδωσες μία φανταστική χρωματιστή νότα!! Πολλά φιλιά!!

    2. Eμα πια να κοτάνε το σπάσιμο. Ενώ τώρα θα λένε πως ήρθε η άνοιξη. Είδα και αυτά που είχες διαλέξει στο πιντερεστ. Ενα μάλιστα με πραγματικά λουλούδια που κάνει μάλλον υαλοποίηση από πανω με άφησε με το στόμα ανοιχτό!

    3. Μπορεις να μου πεις πως μπορώ να φτιαξω κ γω μια τέτοια θηκγ ψάχνω αλλα δεν βρισκω που πλζ μη με γραψεις δεν έχω τις ταινιες όμως βοηθειαααρ

      • Η θήκες πωλούνται σε καταστήματα με ηλεκτρονικά και τηλέφωνα. Υπάρχουν με σχέδια ή μονόχρωμες. Εγώ είχα ήδη την διαφανή θήκη. Αν δεν έχεις ταινίες (στα βιβλιοπωλεία θα βρεις) μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαρκαδόρους που μένουν μόνιμα και να σχεδιάσεις ό,τι θέλεις επάνω. Στο τέλος της ανάρτησης πατάς στο link για να δεις και το πίνακά μου στο pinterest ώστε να δεις κι άλλες ιδέες! Ελπίζω να βοήθησα!
        Kathy by anthomeli

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης