Καινούρια θήκη κινητού… στα γρήγορα.

Kathy
Το σπασα ένα πρωί το κινητάκι μου! Πώς μου έπεσε από τα χέρια ούτε που το κατάλαβα! Ευτυχώς είχε την πλαστική διάφανη θήκη που το προστάτεψε λιγάκι γιατί αλλιώς….

Όμως βαρέθηκα να με ρωτάνε όλοι πού το έσπασα. Δηλαδή εκεί έπεφτε το μάτι τους; Χαχα!

Κι επειδή δεν ήθελα να ξοδέψω χρήματα για να το φτιάξω αποφάσισα να αλλάξω την θήκη του. Ήθελα όμως αυτή τη φορά να πάρω μία θήκη με χρώμα και φυσικά μη διάφανη, ώστε να κρύβεται το σπάσιμό του. Έλα όμως που καμιά θήκη που έβλεπα δεν μου έκανε. Η μία ήταν απλή, η άλλη φορτωμένη, η άλλη δεν μου ταίριαζε ή άλλη ήταν πολύ χειμωνιάτικη και η άλλη πολύ ακριβή. Μ έπιασαν οι τσιγκουνιές μου βλέπετε!

Γι αυτό αποφάσισα να μετατρέψω την ήδη υπάρχουσα διάφανη θήκη μου! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Βοηθός μου σε αυτό το εγχείρημα οι χρωματιστές αυτοκόλλητες ταινίες (washi tapes) για άλλη μια φορά. Είχα κάποιες στο καλάθι με τα είδη χειροτεχνίας και τελικά, αρχικά δοκιμαστικά, ξεκίνησα να τις κολλάω στη θήκη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό:

Οι συγκεκριμένες ταινίες ήταν λίγο χοντρές (μοιάζανε λίγο με χάρτινες) και ίσως τις αλλάξω κάποια στιγμή. Για την ώρα όμως και μιας και διανύουμε την πιο λουλουδάτη εποχή του χρόνου….μια χαρά είναι! 

 

Τουλάχιστον δεν θα φαίνεται πως είναι σπασμένο!

Αν έχετε κι εσείς βαρεθεί την θήκη σας (δεν είναι απαραίτητο να έχετε σπασμένο τηλέφωνο) μπορείτε να την μετατρέψετε με διάφορους τρόπους. Εκτός από τις αυτοκόλλητες ταινίες υπάρχουν κι άλλοι τρόποι όπως οι μόνιμοι μαρκαδόροι, τα κουμπιά, οι όζες, διάφορα στρας ή χρωματιστά χαρτόνια, χαρτιά με κάποια ζωγραφιά, ένα χάρτη, ένα κομμάτι εφημερίδας με κάποιο μήνυμα (αυτός ο τρόπος κι αν είναι πανεύκολος), αυτοκόλλητα (υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία και με στρας ειδικά για κινητά) και πολλοί πολλοί άλλοι.

Κάποιες ιδέες μπορείτε να πάρετε από το πίνακά μου για diy iphone cases στο pinterest

 

Kathy