ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Rainbow party και γίναμε 8!

    Για την μανία μας για τα λαστιχένια βραχιολάκια rainbow looms σας έχουμε μιλήσει κι εδώ. Περίμενα ίσως, αν και δεν το ήλπιζα, ότι θα ήταν μια καλοκαιρινή τρέλα. Αλλά η τρέλα συνεχίζεται ακόμη και τώρα! Έτσι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ως θέμα για το πάρτυ των 8ων γενεθλίων της κόρης μου είναι τα rainbow βραχιολάκια.Ένα crafty πάρτυ στο οποίο όλα τα κορίτσια θα μπορούσαν να κάνουν παρέα λαστιχένιες δημιουργίες, και να μάθουν νέες τεχνικές γύρω από το αγαπημένο τους χόμπυ! Ένα rainbow loom πάρτυ!
     
    Rainbow party και γίναμε 8! 1
     
    Απαραίτητη προϋπόθεση για τις καλεσμένες να φοράνε τα βραχιολάκια τους αλλά και να έχουν μαζί τους όλα τα σχετικά εργαλεία, όπως αργαλειό (αν έχουν φυσικά) και τσιγκελάκι. 
     
    rainbowloom_party
     
    Αρχικά ετοιμάσαμε την πρόσκληση. Η μαμά την σχεδίασε και η κόρη την χρωμάτισε, όλα online φυσικά! Γράψαμε και το κείμενο! Έτοιμες!
     
    Rainbow party και γίναμε 8! 4
    Εδώ υπάρχει ένα λάθος… λείπει το α από την λέξη αργαλειούς…. φυσικά διορθώθηκε!

    Την πρόσκληση χωρίς κείμενο μπορείτε να την κατεβάσετε κι από εδώ
    Την αφίσα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

    Επόμενο στάδιο να αγοράσουμε κάποια λαστιχάκια και να τα βάλουμε σε μπολάκια. 
     
     Rainbow party και γίναμε 8! 6
     Rainbow party και γίναμε 8! 8
     
    Τα στήσαμε στην μέση του τραπεζιού,  Rainbow party και γίναμε 8! 10
     βάλαμε και  κουμπώματα, χάντρες, αργαλειούς και εξτρά τσιγκελάκια. 
    Rainbow party και γίναμε 8! 12
      Μόλις ήρθαν τα κορίτσια ξεκίνησαν κατευθείαν την δουλειά!
     Rainbow party και γίναμε 8! 14
     Κάποιες ήξεραν τις τεχνικές, κάποιες μάθαιναν από το “0”. Άλλοτε βοηθούσε η μία την άλλη και άλλοτε τις βοηθούσα εγώ μαθαίνοντάς τους κάποιες νέες τεχνικές που δεν γνώριζαν. Αποδείχθηκαν άριστες μαθήτριες! Έτσι, άλλες με αργαλειό,
     Rainbow party και γίναμε 8! 16
    Rainbow party και γίναμε 8! 18
    Rainbow party και γίναμε 8! 20
    άλλες με τα δάχτυλα
     
    Rainbow party και γίναμε 8! 22Rainbow party και γίναμε 8! 24
    άλλες με μανταλάκια,  Rainbow party και γίναμε 8! 26
     άλλες με μολύβι… μια χαρά τα κατάφερναν!
     Rainbow party και γίναμε 8! 28
     Κάποιες είχαν τα λαστιχάκια τους μπερδεμένα μέσα σε σακουλάκια,  
    Rainbow party και γίναμε 8! 30
    κάποιες άλλες πάλι ήταν πιο οργανωμένες 
    Rainbow party και γίναμε 8! 32
    Κατά διαστήματα κάναμε διαλείμματα άλλοτε για χορό, άλλοτε για φαγητό.  
    Rainbow party και γίναμε 8! 34
     Αλλά κυρίως τα κορίτσια ήταν γύρω από το τραπέζι και “εργάζονταν”!  
    Rainbow party και γίναμε 8! 36
    Οι ενδιάμεσες δραστηριότητες βγήκαν εντελώς αυθόρμητα! Η Μαρία ήθελε να τους παίξει στο πιάνο, εγώ τους έπαιξα κάποια τραγούδια για να τραγουδήσουν.  
    Rainbow party και γίναμε 8! 38
    Επίσης αυθόρμητα μας ήρθε η ιδέα να παρουσιάσει το κάθε κορίτσι το ταλέντο του ή αυτό στο οποίο πίστευε πως είναι καλύτερη. Κάποια έπαιξε πιάνο, άλλη έκανε τροχό, άλλη σπαγκάτο, άλλη κινήσεις του τάεκ βοντό. Ο Θάνος λυπήθηκε αργότερα γιατί, λέει, έπαιζε με τον φίλο του και δεν έδειξε το ταλέντο του ως… φυσιοθεραπευτής! Ναι, χρειαζόταν, λέει, έναν εθελοντή για να τον τρίψει στους ώμους! Χαχα!
     
    Μπουφές
    Για τον μπουφέ δεν ετοιμάσαμε πάρα πολλά. Τυρόπιτα, κέικ, κρέπες με μερέντα. 
    Rainbow party και γίναμε 8! 40
    Φυσικά δεν έλειπαν οι χυμοί, τα πατατάκια και τα ποπ κορν σερβιρισμένα στο υπέροχο σταντ από το Happy Teapot που πρωτοχρησιμοποιήσαμε στο προηγούμενο πάρτυ μας με θέμα το σινεμά!Rainbow party και γίναμε 8! 42
    Rainbow party και γίναμε 8! 44
    Η τούρτα ήταν ακόμη και για μένα έκπληξη! Το μόνο που έκανα ήταν να πω το θέμα μας στην Τζορτζίνα από το Τουρtorial και εκείνη μεγαλούργησε για άλλη μια φορά.Rainbow party και γίναμε 8! 46
    Δείτε δουλειά και λεπτομέρεια! Όλα ένα ένα φτιαγμένα στο χέρι!
     Rainbow party και γίναμε 8! 48
    Για γεύση δεν το συζητώ! Υπέροχη! Η φίλη και δημιουργός του Τουρtorial γίνεται κάθε φορά καλύτερη! Ο γιος μου μάλιστα παρήγγειλε ήδη από τώρα την τούρτα για το δικό του πάρτυ του! Ακόμη δεν έχει σκεφτεί το θέμα αλλά την γεύση την βρήκε!
    Rainbow party και γίναμε 8! 50
    Το σβήσιμο των κεριών
     
    Πάρτυ γενεθλίων χωρίς να σβήσουμε τα κεράκια δεν υπάρχει φυσικά! Η μαμά έφερε την τούρτα, Rainbow party και γίναμε 8! 52
    και αφού τραγουδήσαμε σε όλες τις γλώσσες και η Μαρία έκανε την ευχούλα της,
     Rainbow party και γίναμε 8! 54
     έσβησε τα 8 κεράκια της!  Rainbow party και γίναμε 8! 56
    Ακολούθησε η απαραίτητη οικογενειακή φωτογράφιση και φυσικά η φωτογράφιση όλων των καλεσμένων. Αυτή τη φορά μάλιστα βγάλαμε και φωτογραφίες με τα βραχιολάκια!
    Rainbow party και γίναμε 8! 58
     
    Δωράκια
    Για δωράκι στα παιδιά επέλεξα να γράψω ένα  dvd με βιντεάκια- tutorial για να συνεχίσουν τις δημιουργίες και στο σπίτι τους αλλά κι ένα μολύβι στολισμένο με λαστιχάκια! Τα dvd τα είχα τυλίξει με χαρτί σαν πουγκάκι και κόλλησα και αυτοκόλλητο από το Happy Teapot.
     Rainbow party και γίναμε 8! 60
    Την σφραγίδα του σε αυτό το πάρτυ έβαλε και ο μπαμπάς μιας και θέλησε να αναλάβει τον πιο βραδινό μπουφέ ψήνοντας κοτοσουβλάκια!
     Rainbow party και γίναμε 8! 62
    Οπότε μετά από τόσο πλέξιμο, χορό και παιχνίδι ένα σαντουϊτσάκι με σουβλάκι ήταν ό,τι έπρεπε! 
    Rainbow party και γίναμε 8! 64
    Το πάρτυ τελείωσε με τις δυο καλύτερες φίλες να κοιμούνται παρέα στο σπίτι μας! Ποιο όμορφο δώρο γίνεται; 
     
    Το κοριτσάκι μας έγινε 8 κι ούτε που το καταλάβαμε! Χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα. Υγεία της εύχομαι πάνω απ’ όλα και μια ζωή γεμάτη χαμόγελο χωρίς πολλές δυσκολίες! Και του χρόνου!
     

    Kathy 

    Άλλες ιδέες για Πάρτυ μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία μας.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    20 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μα πόσο διαφορετικά είναι τα κορίτσια βρε παιδί μου! Κάθισαν στο τραπέζι να δημιουργήσουν! Περιττό να πω τι γίνεται στο σπίτι μας όταν γιορτάζουμε τα γενέθλια των αγοριών… χαχα
      Φοβερά όλα και τι ωραία ιδέα το θέμα του πάρτι! Έξυπνο και πολύχρωμο!
      Μπράβο για όλα, μπράβο και στα κορίτσια που έφτιαξαν καταπληκτικά βραχιολάκια και βέβαια να χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Πάντα γερή και χαρούμενη!
      Υ.Γ. εντάξει, γέλασα τόσο με τον Θάνο. Φοβερός!

    2. Να τα εκατοστήσετε!!!!! Σίγουρα το πάρτυ είχε απόλυτη επιτυχία και οι καλεσμένες θα έχουν όμορφες και χειροπιαστές αναμνήσεις! Να είστε καλά και να γορτιάζετε πάντα έτσι όμορφα!

    3. Χρόνια της πολλά και χρόνια της καλά γλυκό μου κορίτσι!Και εσείς να την καμαρώνετε όπως επιθυμείτε!! Τι καλύτερο από ένα πάρτυ σαν αυτό με αγαπημένα πρόσωπα?Θέλω ένα μεγάαααλο κομμάτι τούρτας !!!!

    4. Τέλειο το θέμα, τέλειο! Βρε Κατερίνα, φτιάξε μου κι εμένα ένα!!!!
      Να σας ζήσει το Μαράκι, πάντα καλά να είναι κι εσύ να της οργανώνεις φανταστικά παρτάκια! Και τρελαίνομαι για κοριτσίστικα πάρτυ 🙂

    5. Το πάρτυ ως γιαγιά το έζησα από κοντά, και ήταν πραγματι όμορφο,δημιουργικό,διασκεδαστικό,κοριτσιστικο αλλά και η ανάρτηση σου αντάξια του πάρτυ.Χρόνια πολλά και ευτυχισμενα στην εγγονουλα μου με καλή πρόοδο και όλοι εμείς να την χαιρόμαστε να μμεγαλώνει με υγεία και ομορφιά.

    6. Εντάξει Κατερινάκι το έκανες πάλι το θαύμα σου!!!! Σούπερ ιδέα για το θέμα του πάρτυ και άψογη η εκτέλεση. Απ' ότι βλέπω περάσατε τέλεια, όπως πάντα 🙂 🙂 🙂 🙂 Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!!!

    7. Τέλεια ιδέα για πάρτυ! Εγώ δεν ήξερα καν πως γίνονται αυτά τα βραχιολάκια, αλλά που να ξέρω αφού δεν έχουμε κανένα κορίτσι στην οικογένεια! Φαίνονται όμως πολύ όμορφα έτσι πολύχρωμα που είναι και ούτε θα μου περνούσε από το μυαλό οτι γίνονται με βελονάκι (που τόσο αγαπώ…)
      Να χαίρεσαι το κορίτσι σου και να περνάτε πάντα έτσι τέλεια!!!

    8. Πόσο το φρόντισες Κατερίνα μου! Υπέροχα όλα και φαίνεται η όμορφή σας φιλοξενία! Χαρά μου να συμμετέχω με τον τρόπο που μπορώ κι εγώ! Πάντα υγεία και χαρά και πολλές αφορμές για πάρτυ! Φιλιά!

    9. Χρόνια της Πολλά, πολύχρονη!!! Δεν έχω παιδί οπότε δεν είχα ιδέα για αυτά τα βραχιολάκια, πάντως κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το γενέθλιο πάρτυ είχε σούπερ οργάνωση & επιτυχία! Και του χρόνου 🙂

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης