Κάντε τον δίσκο σας …τραπέζι!

Kathy
Καλημέρα σε όλους! Πάει καιρός από το τελευταίο μας do it your self project που δεν έχε σχέση με τα Χριστούγεννα!Σήμερα λοιπόν ετοιμάσαμε μια ανάρτηση για να σας εμπνεύσουμε και όχι τόσο για να σας δώσουμε οδηγίες. Όπως ξέρετε ο πατέρας μας είναι και πολυπράγμων και καλλιτέχνης! Αυτή την φορά η έμπνευση χτύπησε κόκκινο κι ένας χειροποίητος δίσκος μετατράπηκε σε τραπεζάκι με πολλές χρήσεις. 

Αρχικά είχε φτιάξει αυτόν τον δίσκο που βλέπετε. Το έβαψε, του έβαλε και τα διακοσμητικά του και έγινε κουκλάκι. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Ο δίσκος, όμως, λόγω του μεγέθους του δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Έτσι σκέφτηκε να το μετατρέψει σε τραπεζάκι πτυσσόμενο. 

 

Και τι δεν είναι αυτό το τραπεζάκι! Για να τρώμε στο σαλόνι, για να γράφουμε, για να βάζουμε το laptop, για να βάζουμε γλαστράκια και να τα διακοσμούμε δίπλα στον καναπέ και κάτω από το παράθυρο… Εκατό χιλιάδες χρήσεις έχει τελικά! Όσο και να ξινίστηκε η μαμά στην αρχή με την ιδέα, τελικά μια χαρά βγήκε το τραπεζάκι! Είχε δίκιο ο καλλιτέχνης!

Έτσι λοιπόν με την μαμά, όταν έχουμε λίγο χρόνο ανάμεσα στην δουλειά, τα διαβάσματα των παιδιών και τις δραστηριότητές τους, ανάβουμε τζακάκι, σερβίρουμε τα λεμοντσέλο μας, τρώμε το αφράτο κεκάκι και τα λέμε! Έτσι χαλαρά! Μας λείπει η Καλίτσα μας βέβαια αλλά τι να κάνουμε… έτσι είναι η ζωή!

 

Καλή εβδομάδα ανθομελάκια! Και μην ξεχνάτε…!  

Με λίγη έμπνευση ας αλλάξουμε την καθημερινότητά μας!

Kathy