ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η μαστόρισσα του πηλού… η New Kid in Town

    Θυμάστε την αγαπημένη μας New Kid in Town που σας πρωτοσυστήσαμε πριν 1-2 χρόνια. Δεν είναι πλέον new kid! Και όχι, μην πάει το μυαλό σας σε ηλικίες και τέτοια πεζά πράγματα αλλά στο γεγονός ότι η Μαρία ήταν και είναι πολύ καταξιωμένη στον χώρο της δημιουργίας με απίστευτο ταλέντο και πάνω απ’ όλα δεξιοτεχνία! Τι κι αν για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς ο πολυμερικός πηλός ταυτίζεται με την πλαστελίνη; Η Μαρία αποδεικνύει ότι ο πολυμερικός πηλός είναι ένα υλικό που με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να κάνει θαύματα.

    Γούρια

    Και μιας και μιλάμε για θαύματα για δείτε αυτά τα θαυμάσια γούρια για τη νέα χρονιά! Γαλάζια γούρια, σπιτάκια με κουκουβάγιες ή χωρίς για να εντυπωσιάσετε και να δώσετε τις ευχές σας με στυλ.

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Διαλέξτε τα γούρια της χρονιάς από New Kid in Town και ξεχωρίστε!

    Ποικιλία σε χρώματα και σχέδια

    Ωστόσο, στην περίπτωση της Μαρίας, το θέμα δεν είναι μόνο τα σχέδια που καταφέρνει να φτιάξει αλλά και τα χρώματα που χρησιμοποιεί! Λατρεύω τα χρώματα και τους συνδυασμούς που κάνει. Όλες οι παλέτες των χρωμάτων… από τα παλ για τους ρομαντικούς έως τα σκούρα για τους πιο σκληροτράχηλους… παρελαύνουν στα σχέδιά της και πραγματικά τα κάνουν ασυναγώνιστα.

    Κάτι ακόμα το οποίο ξεχωρίζω την Μαρία είναι η ποικιλία των σχεδίων της. Δεν επαναπαύεται ποτέ! Αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε, για παράδειγμα, στα χριστουγεννιάτικα σχέδιά της που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Από γιορτινές γατούλες και όμορφα ξωτικά έως απόλυτα προσωποποιημένα στολίδια!

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Η γατούλα σήμα κατατεθέν!
    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Χριστουγεννιάτικα στολίδια ακόμα και για τους κολλημένους με την Πέππα!

    Πινακίδες και γούρια

    Ωστόσο, για μένα, τα highlight των δημιουργιών της είναι οι υπέροχες πινακίδες της καθώς και τα ομορφοτερότερα γούρια/σπιτάκια που έχετε δει ποτέ! Με τέτοιο στολίδι πώς να μην έρθει η καλή τύχη στο σπιτικό σας; Δωρίστε τις πινακίδες σε γενέθλια ή ακόμα και βάπτιση και τα σπιτάκια σαν γούρι για τη νέα χρονιά ή απλά σε μια επίσκεψη σε ένα καινούργιο σπίτι.

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Απειρα σχέδια σε ταμπέλες… τόσες που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!
    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Ανάρπαστα τα σπιτάκια και σε πολύ καλές τιμές!

    Σχολικά

    Φυσικά, εκτός εορτών και επετείων, η Μαρία έχει και πάλι να σας προτείνει όμορφα πράγματα όπως τα υπέροχα παιδικά μενταγιόν, τους σελιδοδείκτες και τα σχολικά αξεσουάρ αλλά και τα υπόλοιπα γούρια και προσωποποιημένα στολίδια από πηλό.  Στο facebook θα βρείτε άπειρες φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς ή τους φίλους σας. Ζητήστε αυτό που είδατε ή κάτι παρόμοιο ή συζητήστε μαζί της για το τι θα μπορούσε να κάνει ειδικά για εσάς.

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Προσωποποιημένα γράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και ως μπομπονιέρες ή και διακοσμητικά για λαμπάδες

    Τρίλιζες και καδράκια

    Kαι φυσικά να μην ξεχάσω και τις υπέροχες τρίλιζες και τα όμορφα προσωποποιημένα καδράκια της!!! Τρίλιζες για μεγαλύτερα παιδιά και ατελείωτο παιχνίδι και καδράκια για μικρότερα παιδιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως δωράκι για βάπτιση ή γέννηση!

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Τρίλιζες για ατελείωτο παιχνίδι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως δωράκι για βάπτιση ή γέννηση!

    Το δικό μας γούρι-σπιτάκι

    Εννοείται, βέβαια, πώς κι εμείς έχουμε επισκεφτεί πάρα πολλές φορές το New Kid in Town επιλέγοντας τα δώρα μας! Το πιο πρόσφατο απόκτημά μας είναι το υπέροχο γούρι που μου έκανε η αδερφή μου την πρώτη εβδομάδα που μπήκαμε στο καινούργιο μας σπίτι και τώρα στολίζει την πόρτα μας! Τα χρώματα είναι ονειρεμένα, έτσι δεν είναι;

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town 11

    Οι δικές μας πινακίδες με ονόματα των παιδιών

    Όσο για τα παιδιά μας… δεν έχουν μείνει παραπονεμένα! Οι πινακίδες του New Kid in Town στολίζουν τα δωμάτια του Θάνου και της Μαρίας (αλλά και της βαπτισιμιάς μου και της αδερφής της) και εννοείται πως τα μενταγιόν που μας έφτιαξε η Μαρία παλιότερα αλλά και αυτά που δώσαμε ως δωράκι στο πάρτυ γοργόνα της Μελίτας έγιναν ανάρπαστα και τα κορίτσια πάντα τα φοράνε με πολύ περηφάνια ανάμεσα στις φίλες τους!

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town 12

    Τα χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα στολίδια μας

    Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το σπίτι μας και τα προσωποποιημένα χριστ. στολίδια και για τα τρία παιδιά που τους κάναμε δώρο πέρσι τα Χριστούγεννα! Ένα αναμνηστικό που θα μείνει μαζί μας για πάντα!

    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town
    Η μαστόρισσα του πηλού... η New Kid in Town 13

    Όπως είδατε, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να σας φτιάξει! Για γέννηση, βάπτιση, πάρτυ, γενέθλια, Χριστούγεννα, Πάσχα και ό,τι άλλο σκεφτείτε!!

    Το New Kid in Town μπορείτε να το βρείτε στο facebook εδώ αλλά και να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο e-mail: newkidintown1234[at]gmail.com 

    Σας αφήνω να σερφάρετε στα υπέροχα σχέδιά του και να κάνετε τις παραγγελίες σας για τα δώρα των Χριστουγέννων!! Μαρία, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και φυσικά για όλη την στήριξή σου! Keep creating incredible little things!

    Κάλη και Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης