Διαγωνισμός με δώρο ένα Κουτί Πολυτελείας με Μέλι και Τσάι! – ΕΛΗΞΕ

Kathy & Callie

Καλημέρα!

Είναι πολύ αστείο το πόσοι άνθρωποι μπερδεύουν το «Ανθομέλι» με μελισσοκομείο ή με εταιρεία που πουλάει προϊόντα μελιού!!! Εντάξει, θα μου πείτε, δεν είναι και τόσο παράξενο. Που να ξέρουν οι άνθρωποι από που εμείς εμπνευστήκαμε αυτό το κατά τ’ άλλα γλυκύτατο αλλά τόσο παράξενο στο άκουσμα όνομα! Και όπως σας είχαμε πει και σε μια από τις εορταστικές μας αναρτήσεις, οι περισσότεροι από αυτούς δεν λένε καν καλά το όνομά του… ανθόμελο ή ανθομελί είναι τα πιο συχνά από αυτά που ακούμε!

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν μας πειράζει καθόλου. Γελάμε και το διασκεδάζουμε  (τις περισσότερες φορές) και ειδικά με όσους γελάνε και οι ίδιοι με την  μικρή αυτή τους γκάφα! Ένας ακόμη λόγος που δεν μας πειράζει είναι ότι το μέλι είναι ένα αγαπημένο και για τις δυο μας προϊόν που εννοείται ότι τρώμε και ευχαριστιόμαστε είτε στην πιο απλή μορφή του… ψωμί με βούτυρο και μέλι… είτε μέσα σε γλυκά… όπως τα μελομακάρονα!

Για αυτό σήμερα, λίγο πριν τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι τιμής ένεκεν του ονόματός μας (που είχε και την τιμητική του πριν λίγες ημέρες) σας έχουμε τον πιο γλυκό και μελάτο διαγωνισμό!!!!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

 

Η Ελένη και ο σύντροφός της ο Άκης είναι τα πρόσωπα πίσω από την εταιρεία Simvlos Eco Farm. Αν και Μηχανικός Υλικών η Ελένη και Ηλεκτρολόγος ο Άκης, με χρόνια πείρας στον τομέα τους, αποφάσισαν λίγο καιρό πριν η κρίση χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας, και φυσικά προβλέποντας το μέλλον, να αντιπαρέλθουν το δίλημμα «μένω ή φεύγω από την Ελλάδα». Αποφάσισαν, λοιπόν, να στρέψουν το βλέμμα τους στον πρωτογενή τομέα. Με την πεποίθηση ότι μπορούν να υπάρξουν δυνατότητες κι ευκαιρίες σ’ ένα τόπο ευλογημένο, αλλάξανε συνήθειες και τρόπο ζωής και με πολύ μεράκι, κόπο και ενθουσιασμό αφιερώθηκαν στο μελισσοκομείο τους. Καθώς περνούσε ο καιρός και τα σμήνη αυξάνονταν, μεγάλωνε, φυσικά, κι ο ενθουσιασμός τους. Έτσι, η μελισσοκομία τους έδωσε το έναυσμα να ασχοληθούν και με άλλες δραστηριότητες, όπως η συλλογή βοτάνων και η παρασκευή ηδύποτων και φυσικών καλλυντικών.
Αν ωστόσο, έχετε περιέργεια για το όνομα του μελισσοκομείο τους (να και αυτοί που πρέπει να αναλύουν το όνομα του, χεχε!) προέρχεται από τη λέξη Σίμβλος, η οποία αναφέρεται από τον Ησίοδο περιγράφοντας τις κυψέλες της εποχής εκείνης. Τι είδος ήταν οι «Σίμβλοι» δεν είναι γνωστό. Πάντως ήταν κυψέλες κατασκευασμένες από ανθρώπους για την εκτροφή των μελισσών.

Τα προϊόντα που θα βρείτε εδώ δεν είναι μόνο τα «κλασικά» μέλια! Τα παιδιά φτιάχνουν και spreads μελιού, όπως το μέλι με πραλίνα φουντουκιού που είναι μια πιο υγιεινή «μερέντα» αφού για την παρασκευή του χρησιμοποιούν μόνο φουντούκια και μέλι χωρίς την προσθήκη καμιάς άλλης γλυκαντικής ουσίας.

 
Σημείωση:
Για όσους γονείς επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, να τους υπενθυμίσουμε ότι συνιστάται να αποφεύγεται η κατανάλωση μελιού και όλων των προϊόντων κυψέλης από παιδιά μικρότερα του 1 έτους.

Λεπτομέρειες και προϊόντα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.simvlos.com στο facebοok https://www.facebook.com/Simvlos?fref=ts (κάντε like θα σας χρειαστεί!) αλλά και στο προσωπικό τους blog www.blog.simvlos.com

Και τώρα καιρός να έρθουμε στο διαταύτα! 

 

H Ελένη και ο Άκης έχουν την καλή διάθεση να προσφέρουν σε ένα Ανθομελάκι από το Νομό Αττικής μία υπέροχη συσκευασία πολυτελείας που θα περιέχει 1/2 κιλό Ανθόμελο, 1 φακελάκι πράσινο τσάι με αποξηραμένα φρούτα και μπαχαρικά κι ένα «αυγό»-φίλτρο για το τσάι.

Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like και στην σελίδα Simvlos Eco Farm εδώ
 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

2) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης
 
  Προσοχή!!! 
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 11 Δεκεμβρίου 2014 ως τις  16 Δεκεμρίου 2014 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Νομό Αττικής
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Η Simvlos Eco Farm θα επικοινωνήσει με τον νικητή για να συνεννοηθούν για την αποστολή του δώρου.
 
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας! 
 
Για διευκρινίσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό γράψτε μας κάποιο σχόλιο ή στείλτε μας e-mail στο kathycallie@gmail.com.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά από κλήρωση μέσω το random.gr, η νικήτρια είναι η κ. Κρυστάλλω Σταμάτη από Ηλιούπολη. Θα σταλεί προσωπικό μήνυμα στο e-mail

Συγχαρηρήρια!!!