ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η Μπέτυ Ρουμπέτη, μια παρουσίαση βιβλίου!

    Καλημέρα ανθομελάκια! Τι όμορφη που είναι αυτή η εβδομάδα! Με τα γενέθλιά μας, τις επισκέψεις και τις γλυκές ευχές σας! Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί το Ανθομέλι δεν θα έφτανε εδώ που είναι χωρίς την δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη! Ένα από τα πράγματα που πραγματικά απολαμβάνουμε μετά την δημιουργία του Ανθομέλι είναι η επαφή με νέους ανθρώπους που κάνουν στη ζωή τους νέα ξεκινήματα…σαν εμάς! Χαιρόμαστε αφάνταστα πολύ όταν μας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσουμε να γνωρίσουμε την δουλειά τους και να σας την παρουσιάσουμε με τον δικό μας ανθομελένιο τρόπο. Ένα καινούργιο e-shop, ένα καινούργιο προϊόν, μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία ή η έκδοση ενός νέου βιβλίου… όλα κομμάτι της καθημερινότητάς μας που με χαρά παρουσιάζουμε σε εσάς! Είναι μεγάλη μας τιμή να μας εμπιστεύεστε και να μας προτιμάτε για την παρουσίαση των καινούργιων σας βημάτων! Ένα, λοιπόν, καινούργιο συγγραφικό βήμα θα σας παρουσιάσουμε και σήμερα… το βιβλίο μιας πολύ καλής φίλης  με πρωταγωνίστρια τη ζωηρή και περιπετειώδη Μπέτυ Ρουμπέτη!

    Πριν λίγες μέρες έλαβα με το ταχυδρομείο κάτι που μου έφτιαξε τη μέρα! Ένα δώρο! Ήταν ένα παιδικό βιβλίο! Τι το πρωτότυπο θα μου πείτε; Το ιδιαίτερο ήταν πως το βιβλίο αυτό είχε μόλις κυκλοφορήσει κι εγώ το παραλάμβανα με ιδιόχειρη, παρακαλώ, αφιέρωση! Το ακόμα σημαντικότερο, όμως, ήταν ότι η συγγραφέας του βιβλίου είναι μια αγαπημένη φίλη και συνάδελφος. Πρόκειται για το πρώτο  παιδικό βιβλίο της Φανής Τερζόγλου με τίτλο “Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το νησί του χαμένου θρύλου” από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

    Η Μπέτυ Ρουμπέτη, μια παρουσίαση βιβλίου! 1
    Με τη Φανή μας συνδέουν πολλά! Καταρχάς μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη (όπου μένω) και μένει στην Ξάνθη (απ’ όπου κατάγομαι). Κατά δεύτερο κάναμε πολύ παρέα όταν διδάσκαμε μουσική στο μουσικό σχολείο της Ξάνθης. Τέλος ήταν δασκάλα μου για 1 χρόνο στο ακορντεόν! Είχαμε χρόνια να βρεθούμε και κάποια στιγμή βρεθήκαμε μέσω του fb. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη όταν λίγο καιρό μετά μου είπε πως θα εξέδιδε το δικό της βιβλίο! Τελικά τι ταλέντα κρύβει ο κάθε άνθρωπος! Είναι μεγάλη τύχη, και χρειάζεται πολύ προσπάθεια να καταφέρει κάποια στιγμή να τα βγάλει στην επιφάνεια. Μπορούσε, άραγε, να φανταστεί η Φανή όταν διηγούνταν παραμύθια στις κόρες της ότι κάποια στιγμή αυτά θα περάσουν στο χαρτί; Και μάλιστα θα εκδοθούν και δεν θα παραμείνουν σ΄ ένα συρτάρι!
     Η Μπέτυ Ρουμπέτη, μια παρουσίαση βιβλίου! 3
    Με το που πήρα το βιβλίο στα χέρια μου ξεκίνησα να το διαβάζω. Παρόλο που είναι για ηλικίες άνω των 9 ετών ήμουν σίγουρη πως η μικρή μου βιβλιοφάγος θα μου το έπαιρνε από τα χέρια μόλις θα γυρνούσε από το σχολείο. Έπρεπε να προλάβω! Ευτυχώς διαβάζω γρήγορα κι εκείνη κοιμάται νωρίς, γι αυτό και το τελείωσα αμέσως.

    Όταν το βιβλίο ξεκινάει, μας γνωρίζει με τους ήρωες της ιστορίας. Κάπου εκεί λες… “καλά πότε θα εμφανιστεί αυτή η Μπέτυ;” ! Όταν εμφανίζεται, βέβαια, αλλάζει όλο το σκηνικό και πραγματικά η ιστορία έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα ξεκινάει η περιπέτεια της μικρής μας πρωταγωνίστριας τότε η αγωνία κορυφώνεται. Ωστόσο, επειδή η γνώμη μου δεν μετράει και τόσο, να σας πω ότι η κόρη μου πραγματικά ενθουσιάστηκε παρόλο που είναι μόλις 8 χρονών! Η ιστορία την κρατούσε συντροφιά λίγο πριν το ύπνο αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας. Να φανταστείτε κυκλοφορούσε για κάποιες μέρες με το βιβλίο κάτω από την μασχάλη!

    Σύμφωνα με την Μαρία μου, η Μπέτυ είναι αστεία, γλυκιά και αυθόρμητη (αυτό μου το είπε με δικά της λόγια)! Έχει πάντα μαζί της την Λουκία, μια πανέξυπνη γάτα, με την οποία μπορεί να συνομιλεί, αλλά και το νέο της φίλο, τον Ερρίκο. Μαζί θα ζήσουν μια υπέροχη περιπέτεια στο νότιο Ψαρονήσι. Είναι μια ιστορία που κρατάει μικρούς και μεγάλους σε αγωνία έως την τελευταία στιγμή.

    Η εικονογράφηση είναι απαραίτητη, θα έλεγα, γι’ αυτές τις ηλικίες καθώς με τις εικόνες που υπάρχουν ζωντανεύουν οι περιγραφές της συγγραφέως. Η φατσούλα της Μπέτυς είναι αξιολάτρευτη και αυτό πιστεύω σε δένει περισσότερο με την πρωταγωνίστρια!Μπορείτε να διαβάσετε απόσπασμα του βιβλίου πατώντας στο link “διαβάστε ένα απόσπασμά” από εδώ.

    Η τιμή του βιβλίου είναι πολύ προσιτή κι αν μάλιστα σας αρέσουν και τα e-books τότε είναι ακόμη πιο οικονομικό!

    Από εσάς ζητάμε 2 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

    Από
    εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: –
    See more at:

    1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ και στην σελίδα του βιβλίου εδώ

    Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb “δεν έχω fb”. 
    Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
     

     Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό “δεν έχω fb”. Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
    Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

    – See more at:

    2) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

      Προσοχή!!! 
    • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
    •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
    • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 3 Ιουνίου 2014 ως τις 9 Ιουνίου 2014 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
    • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα και Κύπρο.
    • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό σε τρεις μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.
    Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Συγχαρητηρια στη φιλη σου για το βιβλιο της Κατερινα μου!! Καλη επιτυχια να εχει.. Τετοια βιβλια με μυστηρια τα λατρευω!!! Πολυ ωραιος ο διαγωνισμος!!
      και κατι ακόμα… εκει που γραφετε τους ορους.. το link για τις εκδοσεις ψυχογιος δεν λειτουργει.. 🙂
      πολλα φιλαι

    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ………καλημεραααααααααα……..καιρο ειχα να περασω απ αυτο το σπιτακι…..κ το βρισκω πληρης ανακαινισμενο………….κ ομορφα δωρακια να σαι καλα ..κ παντα ανησυχει

    3. Κατερίνα και Κάλη!
      Καταρχάς μπράβο για την όμορφη δουλειά που κάνετε στο αγαπημένο μας ανθομέλι .Η ανακαίνιση του είναι …εκθαμβωτική!!
      Σας ευχαριστώ για την ανάρτηση και χαίρομαι που σας άρεσε η Μπέτυ μου.
      Ελπίζω η μικρούλα ναυαγός και η τσαχπίνα Λουκία να σας ταξιδεψουν όσο κι εμένα.
      Άλλωστε τις περιμένουν ακόμη πολλές περιπέτειες.
      Εύχομαι 'καλή ανάγνωση 'στους νικητές του διαγωνισμού.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης